Slechtse bedrijf ooit! Bestelling gedaan en betaald. Na 1 week mail gestuurd waar de bestelling bleef...excuses gekregen dat alles wat vertraging had opgelopen...inmiddels 2 weken verder..NIETS!!... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
NIET bestellen! Ze halen dubbel het geld van de rekening, en sturen het order 2x met elk een ander ordernr. Als je de klantendienst contacteert zeggen ze dat ze niets kunnen doen aan online bestelling... Ver mais
Na vele telefoontjes [onbekend nummer en dan weer in hele lange wachtstand] uiteindelijk medewerkster gesproken, volgens haar was Rek.nummer en Bedrijf nu in Frankrijk, en zou ik daar vorig jaar ber... Ver mais
Een aanbieding ontvangen per post, met de nieuwe Kerstcollectie. Met als lokkertje een Kerstverrassing ter waarde van 60 euro. Via de website geprobeerd in te vullen, krijg ik de melding dat het cadea... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Yves Rocher
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Via internet besteld
Via internet besteld. Snelle levering ondanks feestdagen. Leuke acties zoals een gratis sporttas en een gratis dagcreme. Ik ben ook heel tevreden met de artikelen.
Ik heb heel lang niet meer bij Yves…
Ik heb heel lang niet meer bij Yves Rocher besteld en dit was in de tachtiger jaren en negentiger jaren. Ook bestelde ik de geur parfum van Ispahan in donkerblauwe flacon met goudkleurige letters. Ze hadden ook deodorantsprays en deorollers in de frisse geuren met citroen en sinaasappel. Vroeger kreeg ik ook wel folders maar die krijg ik nu niet meer. Ik dacht dat ze niet meer bestonden maar er zijn nog wel winkels van in Nederland waaronder Groningen Assen en Zwolle. Het was een betaalbaar merk en in andere winkels betaal je zo 30 euro of meer voor een parfum of eau de toilette. Ik weet niet of Pavoine nog bestaat dit was eau de toilette in een witte flacon met een roze roos er op. Er was ook een eau de toilette die heette Clea en Venice maar nu zullen er wel andere merken zijn van Yves Rocher en dat wisselt. Vroeger kreeg je er ook altijd extra"s bij en monstertjes van lippenstift of pakjes cadeautjes zoals kerstsok met kerstman er op of geurkaars of een kerstster met kerst van die extra"s als je boven een bepaald bedrag bestelde zoals een badjas of pyjamajak of tas. Het was toen wel feestelijk om een pakje thuisgestuurd krijgen met daar presentjes gratis bij inbegrepen. Voor mij is dit merk nostalgie van vroeger. Het was wel een betaalbaar merk wat veel extra"s te bieden had. Denk soms nog met weemoed aan die tijd terug. .
het enigste bezwaar dat ik heb is dat…
het enigste bezwaar dat ik heb is dat ze een snelle levering beloven maar dan gewoon niets laten horen als het wel erg lang gaat duren.. meer dan 1 week... Ik heb zelf een mail gestuurd waar of mijn bestelling bleef... dat is niet netjes vind ik.
incassobureau omdat herinneringen eruit zien als reclame
Al jaren bestel ik heel af en toe wat bij Yves Rocher. Ondanks wat ergernissen over de hoeveelheid reclame die je er bij krijgt.
Vandaag een brief van een incassobureau gehad omdat ik een rekening bij Yves Rocher niet betaald zou hebben. Hierop gelijk contact gezocht met Yves Rocher, ze wilden eigenlijk geen enkele vraag beantwoorden want ik moest bij incassobureau zijn. Na wat aandringen van mij toch te horen gekregen dat het om een factuur van juni ging. Ik heb nooit een herinnering gezien, volgens haar waren er 3 herinneringen verstuurd. Maar vertelde ze me dat ging wel vaker fout, omdat mensen die voor reclame aan konden zien.... dat is dan bij mij vermoedelijk ook gebeurd. Voor mij de laatste keer dat ik besteld heb. Waarschijnlijk dankzij de enveloppen die er als reclame uitzien heb ik deze herinneringen niet gezien en mag ik gelijk 20 euro extra aan incassokosten betalen.
Laatste keer dat ik besteld heb dus!!
Ik heb de anti wrinkle creme de creme…
Ik heb de anti wrinkle creme de creme riche besteld bij yr..meteen binnen waar ik heel blij mee was..ik ben 56jaar oud dus ik dacht zal wel iets helpen..ik heb altijd een heel mooi gezicht gehad zonder puistjes vlekken etc..nou na een paar dagen gebruik van de anti riche creme allemaal rode vlekken branderig en heel erg jeukend..ik ben naar mijn huisarts geweest en die heeft mij 2 cremes gegeven om mijn huid te herstellen..nou het is gewoon triest..weg mooie huid nu alsmaar schilfers want het gaat zeker een jaar duren voordat ik mijn normale huid terug heb..ik dus yr gebeld een paar keer zelfs en elke keer hetzelfde van u krijgt uitstel van betaling en u hoort snel van ons..vandaag weer gebeld en ik krijg iemand die waarschijnlijk geen kusje heeft gekregen vanmorgen die ging eerst tekeer met mij aan de telefoon dat ik mijn rekening meteen moest gaan betalen en na weer uitleggen heeft ze de moeite genomen om in de computer te melden wat er allemaal aan de hand is..krijg ik een email terug van yr dat ze het heel erg vinden wat er gebeurt is en dat ik de 16.45€ van de rekening mocht aftrekken..met andere woorden ga maar snel betalen..en als ik nog onkosten heb moeten maken kreeg ik die terug..nou mijn vraag is weten ze wel wat schadevergoeding is naar iemand toe waar het gezicht gewoon beschadigd is..yr ik ga zeker betalen geen probleem maar verwacht een mooie rekening waar ik nu met mijn advocaat aan het voorbereiden ben..mensen goedkoop is duurkoop..voor mij nooit meer yr..never en nooit meer..mijn gave huid krijg ik waarschijnlijk niet terug maar iedereen mag dit weten
Marketing terreur
Ik was best tevreden over de bestelling. Maar ik bestelde hierna te lang niet volgens Yves Rocher en werd continu gebeld, na meermaals gezegd te hebben dat ik hier niet van gediend was het nummer maar geblokeerd. Vervolgens gaat het uitschrijven van de nieuwsbrief ook niet en nu krijg ik zelfs foldertjes met "korting" en je bestelformulier.
Nu geëist dat ze mijn gegevens uit het kantbestand halen en zich aan hun privacy verklaring gaan houden.
50% is de volledige prijs o.a.!
Ik vind het enorm duidelijk dat de 50% korting de originele prijs van het product is! Heel erg jammer, zo in prijs GESTEGEN. Want dat is het probleem; ze maken alles steeds duurder, waardoor ik MINDER bestel, ALS ik nog bestel!
Ga dus maar naar de kruidvat of Die Grenze....
Heel erg jammer, ik was zo gek op Yves Rocher, maar dat verandert nu, neem uw klanten serieus graag alstublieft!
I bought many of their products,some…
I bought many of their products,some more satisfying than others.Their costumer service is the worst I ever dealt with.It's been sometime I don't go to their shop and yesterday I tried to order online for the first time.The website kept on saying I needed to change my details,when I was giving my actual address and wouldn't move forward.I couldn't log in with an old account (the girl of the shop made it for me but never used it) neither a new password was sent when I asked.I contacted the costumer service,they said they couldn't do anything and I that should remember their answer. I'll never buy from them again
Twee weken(!) wachten op je pakketje
Twee weken(!) wachten op je pakketje.
Dat is niet meer van deze tijd.
Verder vind ik het zonde dat je zo ongelooflijk veel papier en plastic toegezonden krijgt.
Bestelling na verzending nu wél te volgen, chapeau!
Jarenlang was het niet mogelijk om na binnenkomst van de mail van Yves Rocher over de verzending van mijn bestelling via de link naar PostNL de bezorging van mijn bestelling te volgen. De link naar PostNL werkte totaal niet. Volgens Yves Rocher lag dat aan PostNL en volgens PostNL lag dat aan Yves Rocher. Telkens moest ik eerst telefonisch bij Yves Rocher de track and trace code opvragen en daarna kon ik pas via de website van PostNL de bezorging van mijn bestelling volgen. Maar vandaag, hoera, kon ik via de link in de e-mail van Yves Rocher wél de bezorging van mijn bestelling door PostNL volgen. Chapeau voor Yves Rocher en chapeau voor PostNL.
Ben al een halve eeuw tevreden klant met wat goedbedoelde kanttekeningen.
Ben oud mensje van eind over de 80 en ben al 50 !!! jaar trouwe klant van Yves Rocher.
De kwaliteit van de produkten waren en zijn prima.
Echter persoonlijk contact met klanten is er nauwelijks of niet.
Maar Ik denk graag altijd positief en zoek een reden.
In dit geval vermoed ik dat 't bedrijf Yves R. overbelast is: te weinig personeel. Veel meer bedrijven kampen immers hiermee.
Want omdat ik vanwege leeftijd nu alleen nog maar de doeltreffende antirimpel -creme gebruik én door ziekte niet meer kan lezen, maar gelukkig erg goed computeren, vroeg ik al es eerder of men mij qua gewone post uit het adressen-bestand wil schrappen.
De a-rimpelcreme blijf ik tóch wel via internet bestellen. Kan ik niet zonder ! :-)
In de laatste folder zag ik hun goede wil t.a.v. klantvriendelijkheid. Want er was een speciale antirimpelcreme aanbieding omdat..... ze weten dat dit mijn favoriete product is. Prima geste. Zo;n persoonlijk accent doet een klant natuurlijk goed !
Maar helaas had ik al een paar keer via internet gevraagd om gewone post naar mij te stoppen. Heb mijn ziekte-reden verteld.
Helaas nu dus tóch weer via de thuis-brievenbus ontvangen.
Oke, mijn mails bij verkeerde afdelingen terechtgekomen ?
Ik denk absoluut dat ze kampen met personeels -gebrek. Want in die halve eeuw dat ik klant ben (zowel via internet als 10-tallen jaren via een winkel hier in de buurt, maar nu niet mobiel genoeg meer ben om daarheen te gaan) is hier sprake van dankbaarheid voor mijn gebrek aan rimpels, nog steeds !
Cadeautjes of make up zijn aan dit oude wijfie niet meer besteed.
Ergo: er is hier dus wat teleurstelling vanwege gebrek aan persoonlijke service.
Wél staat ook nu weer op de folder BEDANKt voor uw 5 jaar trouw. .Dat gebeurde al eens eerder, waarop ik via hun site heb verteld dat het geen 5, maar minstens 40 (is idd wel 50 !) jaar moet zijn. Hoe goed bedoeld ook, dat snap ik, komt het dan in een geval als het mijne bijna wat kwetsend over.
Het is héél goed bedoeld, maar niet leuk. Mijn advies: hou er rekening mee dat men misschien al veel langer klant was via kleine toevoeging tussen haakjes bijv.
Die 5 jaar vermelding komt natuurlijk omdat ik ook tientallen jaren naar hun filiaal hier ging. Die inschrijving is toen ik van hen naar internet 'verhuisde' blijkbaar overal verwijderd. Tja...
Ik zou zeggen, lieve, ongetwijfeld hardwerkende mensen, blijf proberen meer personeel te krijgen zodat er wat meer persoonlijke service (en niet alleen zoals in mijn geval over mijn favoriete creme) kan worden gegeven. Service geven is immers momenteel hét
grote concurrentie-fenomeen op internet.
Met fouten in toezending, verpakkingen e.d. heb ik in al die tientallen jaren nóóit problemen gehad ! Dat zijn dus uitzonderingen en wie werkt maakt fouten. In élk bedrijf !
Tot slot: graag mij dus alsnog schrappen uit het post-bestand ! Mijn antirimpel tovermiddel bestel ik toch wel, maar heb nog een paar potten voorraad :-) . En het is frustrerend, al die leuke aanbiedingen per post, die je tóch niet kan lezen of gebruiken.
Vandaar................
Groet van Oudje.
slechte service Utrecht hoog catherijne
Ik had een dagcreme gekocht waarbij mij werd verteld in de winkel dat deze in de korting was. Vervolgens moest ik bij de kassa de volle prijs betalen, omdat de aanbieding toch niet gold. Daarna keek Ik
op de website was hij wel In de korting en wilde ik hem terug brengen maar dit was zeker niet mogelijk volgens het personeel! Ik ben slecht geholpen en ze zijn aflexibel
Ze zijn hierdoor een klant verloren ik hoef hier niets meer te kopen.
The web leaves a lot to be desired
I love their products but their shipping is pretty awful. I've had experiences when they sent my package to the wrong address twice in a row, and now yet another time. I had to waste my time checking with my neighbours if anyone got it, which really defeat the purpose of online shopping. Customer service responded to my complaint in a very unsatisfactory manner.
Eerste aankoop gedaan bij Yves en…
Eerste aankoop gedaan bij Yves en gelijk de laatste. Kocht in Zwolle het een en ander zo ook een eye pencil. Bij thuiskomst in Maarssen bleek het pencil kapot er zat geen puntje aan!! zat nog geheel in de verpakking!! Teruggegaan in Utrecht maar helaas ik werd weer terug verwezen naar Zwolle, zij konden niets voor mij doen 😳 wat een service heel triest. Gegevens van mij direct laten verwijderen uit het systeem helaas ik hoef nooit meer iets van Yves!!
Bij levering bleek de doos kapot te…
Bij levering bleek de doos kapot te zijn, waardoor ik maar een deel van de bestelde producten ontvangen had.
2 dagen later de rest van mijn bestelling netjes binnen gekregen.
Dat is nog eens service !
Dank je wel klantendienst van Yves rocher
Prima producten, late bezorging
Superfijne producten, niet op dieren getest. De volle prijs is gewoon veel te duur, maar er zijn altijd wel aanbiedingen met halve prijs oid, dus dan valt het wel mee.
Ik bestel al jaren hier, en met de bezorging heb ik nog nooit problemen gehad. Wel duurt het vaak een paar dagen voordat het bezorgd wordt.
Zo'n slecht bedrijf als Yves Rocher heb…
Zo'n slecht bedrijf als Yves Rocher heb ik nog nooit meegemaakt. Ze beloven dat je pakketje de volgende dag verzonden wordt; ik heb TWEE weken moeten wachten op mijn pakketje. Ik hoefde het pakketje niet meer omdat ik het veel eerder nodig had. Paar keer contact gehad met de klantenservice waar alle consulentes geen idee hadden waar ze over aan het praten waren. Ondertussen was ik TWEE weken op mijn geld terug aan het wachten. Een week later kreeg ik weer precies hetzelfde pakketje binnen die ik gewoon retour had verzonden. Het moest niet gekker worden. Weer 3 keer gebeld met de klantenservice waar ze allemaal beloofden dat mijn geld binnen 3 werkdagen gestort werd.
Ik heb mijn pakketje begin oktober gekocht. Nu is het bijna december en ik heb mijn geld nog steeds niet terug!!! Belachelijk.
Koop nooit iets bij Yves Rocher want ze maken niks waar van wat ze beloven.
Super goede deals en kwaliteit producten
Al 2 keer wat besteld hier met super veel korting en gratis producten. Ze hebben goede producten en houden leuke acties. Bestellingen komen na 2 a 3 dagen al binnen en verzending is niet duur (1,95)!
slechte ervaring
slechte ervaring, bestelling geplaatst, binnen 48 uur levering,nou niks dus.gebeld en ze zouden het gelijk in orde maken.weer 2 dagen gewacht en weer niks ,weer gebeld,ze zouden het in orde maken,wordt deze week in orde gemaakt.nou ik zei al wil het binnen 48 uur hebben zitten cadeautjes bij.bestel er nooit weer wat
Slechte ervaring
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en daarvan ook een bevestiging ontvangen. Na een week eens gebeld maar er blijkt geen bestelling in behandeling. Vreemd aangezien ik wel de bevestiging heb ontvangen. Vervolgens nog 3x moeten bellen, een betaalbewijs aangeleverd maar na 3 dagen wederom nog steeds geen bericht. Nogmaals gebeld, ze kunnen echter niets vinden in het systeem op naam. Er wordt opnieuw gevraagd naar een ordernummer. Deze heb ik niet meer gegeven aangezien ik al 4x info heb toegestuurd. Kortom, een slechte eerste ervaring en ik denk ook mijn laatste bestelling online.