Zaklamp Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Per abuis het verkeerde artikel besteld tijdens het weekend en kort na de bestelling hierover een email gestuurd. Maandag email terug ontvangen dat ze het pakketje nog net vóór verzending konden tege... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De service is prima geregeld. Wat geadviseerd wordt met de door de klant geplaatste bestelling geeft geen enkel probleem. U krijgt bericht digitaal over wanneer en ook het tijdstip is te volgen. Ben... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Er was iets fouts gegaan bij het betalen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice zij heeft ons goed geholpen. Na de goede betaling te hebben gedaan kregen we de volgende dag o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Sobre Zaklamp

Zaklamp.com is één van de grootste online speciaalzaken van LED zaklampen, hoofdlampen en lantaarns. Ons assortiment bestaat uit Ledlenser, Coleman, Easy Camp en Maglite. Dankzij ons diverse assortiment hebben we voor elk doeleinde een juiste zaklamp. Kom je er alleen niet uit? We adviseren je graag!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

120 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Led LenserF1R Top

Super kwaliteit en knap stukje uitvinding van hoog kaliber echte aanrader.
Ruim inzetbaar en ook nog ideaal voor een outdoor buitenleven.
Wel zou ik dan een zonnelader meenemen om deze dan op te laden.

mvg

Maatschilder

17 de janeiro de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beloften

Met LEGE meegezonden batterijen.

13 de dezembro de 2016
logotipo da Zaklamp

Resposta da Zaklamp

Beste mevrouw van Neerbos,

Bedankt voor uw beoordeling op Trustpilot. Het spijt ons te horen dat er lege batterijen bij de bestelde hoofdlamp zijn geleverd. Uiteraard willen u graag voorzien van goed werkende batterijen. We zullen vandaag een setje AAA batterijen toesturen, deze zullen morgen bij u geleverd worden.

Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,

Matthijs
Zaklamp.com

Super

Top kwalliteit en snelle levering. Het pakketje waarin mijn zaklamp was geleverd was echter kapot. Dit kan zijn omdat het door de post is gecontroleerd maar dat was een kleine tegenvaller. Voor de rest super kwaliteit en heel blij met de aankoop.

10 de dezembro de 2016

Op en top professioneel

Product super snel geleverd! Product voldeed alleen helaas niet aan mijn verwachtingen omdat aantal kenmerken niet klopte met wat vermeld stond op de site. Mail gestuurd en gebeld, klacht prettig en correct afgehandeld. Kreeg duurdere variant voor zelfde geld als compensatie en retourkosten direct gestort op mijn rekening. Tevens ontving ik de andere variant per omgaande post, waar ik super blij mee ben. Ondanks teleurstelling bij ontvangst product toch 5 sterren vanwege perfecte afhandeling klacht op professionele manier.

9 de dezembro de 2016
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen orginele verpakking

Geen orginele verpakking, wat is er nog meer mis met deze zaklamp?! Bij navraag zeggen ze dat ze dit altijd zo versturen...... alles zat los in een doosje.

28 de novembro de 2016

Goed

Ging snel alleen transport had een goud gemaakt waardoor het later het pakje aan kwam

28 de novembro de 2016