Ik ben ondertussen al enkele jaren klant bij Zechsal, en heb al meerdere mensen ook jullie richting uit gestuurd. Ik vind het top, dat mijn ervaringen met jullie producten ook door anderen op dezelfde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik gebruik nu ruim een week producten (voetenbadje, drops en MSM gel) van Zechsal en mijn eerste ervaringen zijn buitengewoon! De kuitkrampen zijn gehalveerd en na een lange wandeling (loop 2x p/w a... Ver mais
Zechsal msm is fantastisch alleen erg jammer dat je geen grotere verpakking kan kopen omdat je A dan meer kan gebruiken per keer en B het dan (veel) goedkoper aangeboden kan worden. Des te kleiner d... Ver mais
Een hele duidelijke site !! voor een persoon met Niet-Aangeboren-Hersenletsel....Top gedaan. Snelle en goede bezorging ! Product is heel erg fijn en duidelijke info erbij plus een welkome extraatje... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij geloven dat magnesium helpt bij een gezonder leven en een meer ontspannen wereld. Neem de tijd om te genieten van een warm voetenbad, ontspan je spieren of voed je huid met het pure magnesium van de oeroude Zechstein Zee. Je lichaam zal je dankbaar zijn! In de ruim 10 jaar dat Zechsal bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé magnesiumspecialist. Met puur magnesium als basis, innovatie als motor en een missie om bij te dragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld. Het aantal producten is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. De basis is en blijft magnesium maar er zijn inmiddels veel ingrediënten en formuleringen bijgekomen. Bij de selectie daarvan staan puurheid en functionaliteit voorop. Om nieuwe producten te ontwikkelen combineert Zechsal de eigen kennis van magnesium met kennis van buiten. Ontwikkelingen en inzichten uit diverse disciplines, variërend van natuurcosmetica tot inspanningsfysiologie en van medische biologie tot mindfullness worden gecombineerd en vertaald naar innovatieve producten. Inmiddels bestaat het team van Zechsal uit 14 mensen, die allemaal met grote betrokkenheid werken aan het overtreffen van de verwachtingen van de klanten. Dat zie je terug in de lange relaties met partners en onze reviews. En daar zijn we best trots op!
Informações de contato
van Stolbergweg 30 A-B, 9641 HL, Veendam, Holanda
- 0598-626810
- info@zechsal.nl
- www.zechsal.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Keurig op tijd
Prima product (magnesiumolie)
Prima product (magnesiumolie). Snel geleverd. En ook nog eens met een extra korting ontvangen. Ik ben blij.
Een tevreden mens.
Alles, bestellen, betalen en levering verloopt soepel. Van de producten die wij bestellen zijn we zeer tevreden.
Snel en correct
Duidelijke website, heldere bestelinstructie. Volgende dag geleverd met uitleg over producten erbij.
Er was een verkeerd product gestuurd maar in de winkel werd t zonder problemen opgelost
Top producten!
Duidelijke website met goede uitleg over de producten. De bestelling is vlot verzonden en netjes verpakt. Ik kreeg daar ook folders bij over de producten met een kortingsbon.
zechsal magnesium vlokken en body creme…
zechsal magnesium vlokken en body creme zeer goed voor de spieren,een goede levering ben zeer tevreden
Super service 👍
Ik had de magnesium druppels besteld van 1+1 gratis.
Ik had wel de code ingevuld maar geen 2 stuks.
Later kreeg ik toch nog het gratis flesje toegestuurd.
Super service
Klachten of niet gebruik altijd magnesium🥰
Ik gebruik al jaren magnesium, alleen laatste jaar was mn ritme echt verstoord waardoor ik het niet meer gebruikte en voel nu wel heel erg verschil. Nu ben ik gelukkig weer terug begonnen.
Begrijpelijke en leesbare adviezen
Keurige vlotte service
En hoogwaardige produkten.
Vooral ook leesbare en begrijpelijk adviezen.
Snelle afhandeling
Goede producten van hoge kwaliteit.
Omdat ik het verkeerd had ingevuld en…
Omdat ik het verkeerd had ingevuld en ondanks dat 1+1 gratis toch gekregen ivm e-mail 👍
Ik gebruik nu ruim een week producten…
De kuitkrampen zijn gehalveerd en na een lange wandeling (loop 2x p/w afstanden van 30 tot 40 km) geen enkele vermoeidheid de volgende dag. Ook heb ik de indruk nu al beter te slapen. Ik ben blij 😀
Snelle bestelling
Snelle bestelling, goed ingepakt.
Telefonisch fijn contact met goede hulp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.