Zederkof A/S Avaliações

1.889
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service Vi handlede som privatpersoner, hvilket gik uden problemer. God snak. Virkeligt godt produkt (parasol). Vi venter nu på sofa, som vi også har bestilt efterfølgende. 5 stjerner herf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt en Corner Parasol 3 x 3 m Virkelig god kvalitet og flot design. Har købt matchende parasolfod til. Alt blev hurtigt leveret og lever fuldt op til beskrivelsen. God information fra best... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service. Havde bestilt en luksus pergola, ved levering var der en fragt skade på en af kasserne. Vi havde planlagt at den skulle samles i weekenden, men fragtmand havde ikke en bil som kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt nogle fine café stole og synes det var en god oplevelse at komme i showroom og se det fantastiske store og flotte udvalg af kvalitets møbler. Særdeles venlig betjening - vil gerne handle der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.

Zederkof A/S Support

Escrito pela empresa

Kvalitet = 3 års garanti
Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
Hovedlager i Fredericia
Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.889)

144 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produktet 5 stjerner

Indtil levering alt til 5 stjerner varen kom til tiden produkterne svarede til forventningerne nemt at bestille. Selve leveringen var kun til 1 stjerne. Chaufføren var meget negativ og satte varen af ude på gaden med begrundelsen han kunne ikke køre i gården. Efter levering bakkede han op i gården for at vende uden problemer.

7 de maio de 2026

Hej Ledøje Forsamlingshus

Tak for anmeldelsen. ⭐

Det glæder os at høre, at I har været tilfreds med både bestillingsforløbet, leveringstiden og at produkterne levede op til forventningerne.

Samtidig er det selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker i forbindelse med selve leveringen. Vi sætter pris på, at I gør os opmærksomme på forløbet med chaufføren, da det er vigtig feedback for os, som vi tager til os.

Service var i top.

6 de maio de 2026

Hej Katja

Tak for din anmeldelse. ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplevede vores service som værende i top.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen fremadrettet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt super flotte stole som jeg er meget glad for 😊 hurtig levering og rigtig god information om status undervejs

5 de maio de 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse. ⭐

Det glæder os at høre, at du er blevet så glad for dine nye stole, og at både levering og information undervejs har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt et sæt med 3 stole et…

Havde bestilt et sæt med 3 stole et bord samt en bænk.. Var lidt nervøs for hvordan det ville se ud.. Må bare sige, det er så flot.. Bestilte den om mandagen,og om tirsdagen stod det i indkørselen.. Derfor får I de 5 stjerner

5 de maio de 2026

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse. ⭐

Det glæder os at høre, at I er blevet så tilfredse med både stolene, bordet og bænken – og at det hele levede op til forventningerne, da det blev sat op.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring den hurtige levering. Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Super kunderservice

Hurtig svar på chat om levering på den ønskede dag

24 de abril de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. ⭐

Det glæder os at høre, at du fik hurtigt svar på chatten omkring levering på den ønskede dag.

Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores kundeservice.

Meget hurtig levering

Vi bestilte stole kl. 16 og de stod foran vores hoveddør dagen efter om eftermiddagen. Det var helt vildt og vi er meget tilfredse med produktet!

30 de abril de 2026

Hej Tonny

Tusind tak for din anmeldelse.⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at stolene allerede stod klar hos jer dagen efter bestilling.

Vi er glade for, at den hurtige levering levede op til forventningerne, og at I er meget tilfredse med produktet.

Afh.

Gode stole til en dejlig pris, hurtig og venlig betjening.

28 de abril de 2026

Hej Gerda

Tusind tak for din positive feedback.⭐

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med stolene, prisen samt den hurtige og venlige betjening.

Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fine stole og bord

Meget fine stole og bord. Ville være dejligt hvis det var lavet mærker til skruerne til bordet.

29 de abril de 2026

Hej Malene

Tusind tak for din positive anmeldelse.⭐

Det glæder os at høre, at du synes godt om stolene og bordet.

Vi tager også din feedback om markering til skruerne på bordet med os, da den slags input er værdifuldt for os.

Fin og god service.😎👍

22 de abril de 2026

Hej Jørn

Tak for din fine anmeldelse.⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en fin og god service hos os.

Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice (også ved reklamation…

God kundeservice (også ved reklamation - havde lidt og skader på leverancerne, som blev håndteret hurtigt) - og lader til at være robuste produkter.

24 de abril de 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse.⭐

Det er dejligt at høre, at du har oplevet god kundeservice – også i forbindelse med reklamationen og de skader, der var på leverancerne.

Vi er glade for, at sagen blev håndteret hurtigt, og at produkterne samtidig fremstår robuste.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super kvalitet på…

Hurtig levering og super kvalitet på Cafe stolene

21 de abril de 2026

Hej Allan

Tak for din fine anmeldelse.⭐

Det glæder os meget at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du er tilfreds med kvaliteten på caféstolene.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og håber, at stolene bliver til stor glæde i hverdagen.

Lækre møbler

Lækre møbler - og god service før levering da de var i tvivl om, hvor de skulle leveres.
Butikken kan bestemt anbefales til alle - også privatkunder - for deres flotte møbler og gode service!

21 de abril de 2026

Hej Christel

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐

Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds med både møblerne og den service, du fik inden levering. Vi sætter stor pris på, at der blev fulgt op, så leveringen kunne ske det rigtige sted.

Det betyder også meget for os, at du vil anbefale os til andre – både erhvervskunder og privatkunder.

Vi håber, du får stor glæde af dine nye møbler.

sjusket levering

Dag til dag levering- fin
levering uden indpakning, sat udenfor og uden beskyttelse for regn og vind- dårligt

22 de abril de 2026

Hej Betina

Mange tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at leveringen kom hurtigt frem, men vi er kede af, at selve leveringen ikke levede op til forventningerne.

Varer skal naturligvis håndteres og afleveres forsvarligt, så de er beskyttet mod vind og vejr. Derfor beklager vi, at din ordre blev stillet udenfor uden tilstrækkelig beskyttelse.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan følge op og blive bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget ved varen, der har taget skade.

Kan kun anbefale

Hurtig svartid. Hurtig levering. Ordren pakket forsvarligt ind. Nemt at samle. Meget glad.

17 de abril de 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – fra hurtig svartid og levering til forsvarlig indpakning og nem samling.

Vi er særligt glade for at høre, at du er meget tilfreds med dit køb. Det betyder meget for os.

Vi håber, du får stor glæde af din ordre, og at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig & let bestilling på hjemmesiden.

Hurtig & let bestilling på hjemmesiden.
Leveringen var også hurtig.

18 de abril de 2026

Hej Per

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐

Det er dejligt at høre, at du oplevede bestillingen på hjemmesiden som både hurtig og nem. Vi arbejder løbende på at gøre købsoplevelsen så enkel og overskuelig som muligt, så det er rigtig positivt at få den feedback.

Skønt også at høre, at leveringen gik hurtigt – det betyder meget for os, at hele processen fungerer fra bestilling til modtagelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super service på telefonen

Altid super service på telefonen! Så simpelt kan det gøres....

17 de abril de 2026

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever super service, når du kontakter os telefonisk. Vi lægger stor vægt på at være hjælpsomme, imødekommende og nemme at få fat på – så det er skønt at høre, at det mærkes.

Vi gør vores bedste for at fortsætte i samme gode spor – og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Kvalitet og hastighed

Så annonce på nogle lækre cafestole sent mandag aften hvor jeg bestilte 4 stole. Tirsdag tidlig morgen fik jeg besked om at min ordre var ved at blive behandlet og onsdag kl 09.00 stod en fragtmand ved min adresse med de 4 flotte stole. De var pakket ind så de kunne klare ethvert bump på vejen og jeg er helt utrolig glade for dem.

15 de abril de 2026

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og produktkvalitet. Vi lægger stor vægt på hurtig ekspedition og sikker emballering, så dine varer når frem i perfekt stand – derfor er det ekstra fedt at høre, at det er lykkedes.

Vi er også glade for, at stolene lever op til dine forventninger, og vi håber, du får stor glæde af dem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering fra dag til dag

Levering fra dag til dag, uden problemer
Mvh Anders Vigh

14 de abril de 2026

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at din levering gik hurtigt og uden problemer. Vi gør en stor indsats for at sikre en effektiv og pålidelig levering – så det er dejligt, at du har oplevet det i praksis.

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Fint produkt

Fint produkt

15 de abril de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet.

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Ein stabiler Schirm.

Endlich mal ein richtig schöner, großer, stabiler Schirm. Die Halterung des Griffs ist für uns ungewöhnlich, aber scheint zu funktionieren.
Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er dann wirklich so stabil bleibt, wie auf dem Werbe-Video vermittelt wird. Aber wenn wir nicht dahingehend optimistisch wären, hätten wir die knapp 1.000 Euro für Schirm und Fuß nicht ausgegeben. 😊

11 de abril de 2026

Hallo Jörg

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung ⭐

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Sonnenschirm zufrieden sind und dass sowohl Größe als auch Stabilität Ihren Erwartungen entsprechen.

Wir verstehen gut, dass die Griffkonstruktion etwas ungewohnt wirken kann – sie ist jedoch bewusst mit Fokus auf Funktionalität und Langlebigkeit entwickelt, daher freut es uns sehr, dass sie für Sie gut funktioniert.

Wir gehen davon aus, dass der Sonnenschirm auch die „Wind-Feuerprobe“ genauso gut besteht wie beim Windtest – sollten Sie zwischenzeitlich Fragen haben, stehen wir Ihnen selbstverständlich gerne zur Verfügung.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Investition – das wissen wir sehr zu schätzen und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen 😊

Mit freundlichen Grüßen
Team 𝗭𝗲𝗱𝗲𝗿𝗸𝗼𝗳

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais