Zederkof A/S Avaliações

1.892
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service Vi handlede som privatpersoner, hvilket gik uden problemer. God snak. Virkeligt godt produkt (parasol). Vi venter nu på sofa, som vi også har bestilt efterfølgende. 5 stjerner herf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt en Corner Parasol 3 x 3 m Virkelig god kvalitet og flot design. Har købt matchende parasolfod til. Alt blev hurtigt leveret og lever fuldt op til beskrivelsen. God information fra best... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service. Havde bestilt en luksus pergola, ved levering var der en fragt skade på en af kasserne. Vi havde planlagt at den skulle samles i weekenden, men fragtmand havde ikke en bil som kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt nogle fine café stole og synes det var en god oplevelse at komme i showroom og se det fantastiske store og flotte udvalg af kvalitets møbler. Særdeles venlig betjening - vil gerne handle der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.

Zederkof A/S Support

Escrito pela empresa

Kvalitet = 3 års garanti
Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
Hovedlager i Fredericia
Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.892)

147 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering. Vi arbejder hver dag på at sikre en nem og effektiv oplevelse, så det betyder meget for os, at det bliver bemærket.

Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og vi står klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration fremover.

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

24 de fevereiro de 2026

Hej Kurt

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter og service lever op til forventningerne.

Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration igen.

Til aftalt tid 👍

God behandling, kort og kontant behandling
Rimelige priser god kvalitet .

13 de fevereiro de 2026

Hej Per
Tak for din flotte anmeldelse ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og effektiv behandling, og at både pris og kvalitet levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte Zederkof – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Altid godt

Altid godt, har handlet hos dem i mange år.

2 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Kim

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse ⭐

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har handlet hos os i mange år og fortsat har en god oplevelse hver gang. Loyalitet som din er vi både stolte af og taknemmelige for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode møbler til rimelig pris

Gode møbler til rimelig pris. Let at bestille og jeg kan selv vælge at afhente dem når det passer mig.

11 de fevereiro de 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse ⭐

Vi er glade for at høre, at du oplever vores møbler som gode og til en rimelig pris. Det betyder også meget for os, at bestillingsprocessen fungerer nemt for dig, og at fleksibiliteten med afhentning passer ind i din hverdag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligt og uprofessionelt firma

Dårligt og uprofessionelt firma

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og uprofessionelt arbejde.

Min oplevelse starter med, at jeg skriver til firmaet, at jeg skal bruge to understel til nogle specifikke bordplader, hvorpå jeg får hurtigt svar med et link til det rigtige stel. Kort tid efter, jeg har bestilt dem, bliver jeg ringet op om, at de liiige havde glemt at læse min besked på ca. 2 sætninger grundigt nok og beder mig bestille nogle andre, der bedre kan holde mine bordplader. Det gør jeg så og får den første bestilling annulleret. Så går der to uger før jeg hører yderligere, så jeg ringer firmaet op for at høre, hvor langt min vare er. Det viser sig den er blevet væk i systemet, men jeg bliver lovet, at varen kommer dagen efter.

Næste morgen får jeg en besked om at min ordre er afsluttet. Jeg har bare stadig ikke modtaget min pakke, så jeg ringer til firmaet igen og får af vide at den er på vej til en helt anden adresse, men de får vendt vognmanden om og pakken vil komme dagen efter igen. (Altså ordren er blevet afsluttet før pakken et leveret...)

Samme aften modtager jeg en besked fra GLS om at de har prøvet at levere pakken på den forkerte adresse, og nu kan jeg hente den i en pakkeshop 80km væk. Endnu engang kontakter jeg firmaet, som så fortæller mig, de intet kan gøre - øv bøv for mig. Det må jo betyde, at der dagen forinden er blevet løjet om, at der er blevet taget kontakt til fragtmanden.

Jeg kontakter selvfølgelig firmaet igen for at høre, hvad de har tænkt sig. De synes selv, jeg skal hente min vare, hvor den nu er leveret. På det her tidspunkt er det for sent for mit projekt, så jeg skaffer mine bordben fra et andet firma og fortæller Zederkof, at de bare skal tage deres vare retur. Jeg hører iøvrigt intet fra dem om, hvornår jeg får mine penge tilbage.

Ca. en måned senere får jeg en ny mail fra dem om, at de nu har sendt min vare til den rette adresse, og den ankommer indenfor få hverdage. Jeg skriver til dem, at det er jeg ikke interesseret i, og de må have misforstået mig for en måned siden. Jeg fortæller dem endnu engang, at jeg på nuværende tidspunkt kun er interesseret i at få mine penge retur. Til det får jeg en mail tilbage om, at det "selvfølgelig" ikke kan lade sig gøre, da jeg jo har modtaget varen.

Med rigtig meget bøvl og genstridighed fra firmaet er det nu efter snart tre måneder lykkedes mig at få mine penge retur for en vare, der kom 1,5 måned for sent, og som jeg gentagende gange fortalte firmaet på skrift, at jeg ikke ville modtage, da jeg ikke længere var interesseret i at handle med dem.

Alt i alt en helt vildt dårlig oplevelse med Zederkof. Jeg vil på ingen måde anbefale at handle med dem.

20 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Maja

Tak for din grundige gennemgang af forløbet.
Først og fremmest beklager vi den oplevelse, du har haft. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere – hverken når det gælder rådgivning, ordrebehandling eller håndtering af returneringer.
For at skabe gennemsigtighed i forløbet:
Der skete desværre en fejl i forbindelse med adressehåndteringen, hvilket betød, at pakken først blev sendt til en forkert privatadresse. I den forbindelse opstod der yderligere fejl hos fragtfirmaet, som medførte, at pakken ikke blev returneret til os som aftalt, men i stedet senere blev leveret på den oprindelige leveringsadresse – efter at ordren var annulleret. Det har desværre forlænget processen unødigt.
Vi har i hele forløbet været nødt til at afvente, at varen fysisk kom retur til os, før vi kunne gennemføre tilbagebetalingen. Det er en fast procedure, da vi skal sikre, at varen ikke er i omløb, før beløbet refunderes. Når det er sagt, forstår vi fuldt ud, at det har været frustrerende at stå i en situation, hvor sagen trak ud over flere måneder.
Derudover beklager vi også forvirringen omkring rådgivningen i starten af forløbet. Det burde naturligvis have været korrekt afklaret fra begyndelsen, så du ikke skulle ændre din bestilling efterfølgende.
Vi tager denne sag alvorligt og har internt gennemgået forløbet for at sikre, at vores procedurer omkring adressevalidering, ordrestatus og kommunikation med fragtfirma forbedres, så lignende situationer undgås fremover.
Vi er glade for, at sagen trods alt blev afsluttet med fuld tilbagebetaling, men vi anerkender, at oplevelsen undervejs ikke har været tilfredsstillende.
Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering og pris

6 de janeiro de 2026

Hej Finn.

Det er godt at høre, at både levering og pris har levet op til forventningerne, da netop disse elementer er vigtige i et professionelt samarbejde.

Vi sætter pris på feedbacken og på tilliden til os som leverandør.

I er altid velkomne til at tage fat i os, hvis vi kan hjælpe yderligere.

Skøn dag til dig❄️

Resposta da Zederkof A/S

Tak for din anmeldelse, Dorte.

Det er dejligt at høre, at dine stole blev leveret allerede dagen efter bestilling – også midt i Black Friday og juletravlheden.
Vi sætter stor pris på din anerkendelse af både service og levering, og er glade for, at forløbet levede op til dine forventninger.

Resposta da Zederkof A/S

Tak for din anmeldelse, Anne-Lise.

Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og præcis behandling samt levering.
Vi sætter stor pris på din gentagne fremhævelse af netop disse dele af forløbet og er glade for, at samarbejdet fungerede effektivt.

god dag.❄️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kommunikation

Stel til Cafeborde

14 de fevereiro de 2025

Hej Lykke

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og god kommunikation i forbindelse med bestilling af stel til cafeborde.
Vi sætter stor pris på, at både produkt og dialog levede op til dine forventninger.

Alt fungerede perfekt

9 de dezembro de 2025

Hej Helle

Det er skønt at høre, at hele forløbet fungerede perfekt for dig.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at både proces og levering levede op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let at bestille, og god service fra virksomheden. Vi havde fået leveret borde, hvor nogle skruer manglede, og det blev der hurtigt rodet bod på.
Så kan bestemt anbefale at handle her.

10 de dezembro de 2025

Hej Helle

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at bestillingen var let, og at du oplevede god service fra vores side.
Selvom der manglede nogle skruer ved leveringen af bordene, er vi glade for at høre, at det hurtigt blev løst.
Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Hej Erik

Det er skønt at høre, at din bestilling kl. 14 allerede blev leveret næste morgen kl. 10.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at leveringstiden levede op til dine forventninger.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og altid til at kontakte…

Hurtig service og altid til at kontakte fik lavet levering om og det fungerede

3 de dezembro de 2025

Hej Anita

Det er godt at høre, at du oplevede hurtig service og nem adgang til kontakt med os.
Vi er glade for, at ændringen af leveringen blev håndteret, så det fungerede for jer.
Tak for din tilbagemelding – den tager vi med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levende og imødekommende og hurtig…

Levende og imødekommende og hurtig service

2 de dezembro de 2025

Hej Olav

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores service som både levende, imødekommende og hurtig.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at kontakten med os gav en god oplevelse.

Team 𝗭𝗲𝗱𝗲𝗿𝗸𝗼𝗳

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais