Ogólnie ta dieta mi odpowiada i większych uwag nie mam, nie jem mięsa i z rybami też tak sobie, czasem jest dość mały wybór dań i czasem (dość rzadko) niektóre dania mi nie smakują. Irytuje mnie to ż... Ver mais

A empresa respondeu
Jestem klientką Wygodnej Diety od 2019 roku, z małymi przerwami i chyba to już świadczy, jaka mam o niej opinię. Dieta z wyborem menu jest strzałem w "10", mogę wybrać dania, które mi bardziej odpowia... Ver mais
A empresa respondeu
Niestety dieta ta okazała się bardzo niewygodna.... nie dostałam dziś jednego posiłku... mimo obietnic, nie otrzymałam równie ŻADNEJ rekompensaty.... 🤷♀️ Miałam dostać magnes na lodówkę, ale nic ta... Ver mais
Escrito pela empresa
Odkryj naszą dietę pudełkową – idealne połączenie smaku, różnorodności i zdrowia. Oszczędzaj czas i ciesz się wygodną, bezpłatną dostawą chłodniczą prosto pod Twoje drzwi w całej Polsce.
Oferujemy kilkanaście różnorodnych diet (od 1000 do 4000 kcal), które pomogą Ci schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę. Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z naszym doświadczonym dietetykiem, aby dobrać dietę idealną dla Ciebie.
Szukasz cateringu oferującego różnorodne menu, świeże posiłki najwyższej jakości, przygotowywane przez doświadczonych dietetyków i kucharzy? Trafiłeś idealnie! Spełniamy te oczekiwania, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Niezależnie od celu – poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie czy zdrowy styl życia – my jesteśmy tu, aby Ci pomóc.
Diety dostępne w szerokim zakresie kaloryczności (1000-4000 kcal). Dostarczamy je w specjalnie przystosowanych samochodach chłodniczych, gwarantując świeże posiłki najwyższej jakości.
Nasi dietetycy są do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu – skontaktuj się z nami już dziś!
E-mail: zamowienia@wygodnadieta.pl
Telefon: 22 730 00 69
Szczegółowy cennik: www.wygodnadieta.pl/cennik
Escrito pela empresa

do ponad 8100 miejscowości
ul. Baletowa 29d, 02-867, Warszawa, Polônia

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Posiłki bardzo smaczne, duża różnorodność. Każdy znajdzie coś dla siebie 😁

Resposta da WygodnaDieta
Bardzo jakościowe posiłki, duży wybór z cateringiem z wyborem menu, intuicyjna strona.
Minus za korzystanie z cukru w często niepotrzebnych posiłkach, gdzie słodycz mogłaby śmiało pochodzić z samych owoców.
Część posiłków również zbyt słona.
Dobrym pomysłem mogłoby być dodanie diety „bez cukru i z obniżoną zawartością soli”.

Resposta da WygodnaDieta
Bardzo smaczne posiłki. Terminowe dostawy. Doskonale porady dietetyka.

Resposta da WygodnaDieta
Gdyby można dałabym 6 gwiazdek! :) Świetny catering, bijący na głowę konkurencję. Przepyszne posiłki, przygotowane jak w domu, estetycznie popakowane, dbałość o składniki i jakość. Osoby na kuchni naprawdę robią robotę ❤️
Rewelacja! Super kontakt z infolinią i zero problemów z dostawą. Wszystko na czas. Na pewno będę jeszcze korzystać z Waszego cateringu ❤️
Pozdrawiam

Resposta da WygodnaDieta
Wybrałem dietę o obniżonym indeksie glikemicznym 1500 kcal, by zrzucić wagę i ratować wątrobę. W ciągu 4 tygodni obniżyłem wagę o 5 kilogramów (i jadę dalej). Potrawy są różnorodne i smaczne, choć nie tak kolorowe jak na zdjęciach. No i małe, no ale taka jest zasada, by jeść kilka razy dziennie ale mało. Myślę, że warto odżywiać sie w ten sposób lub zawzorować się i robić coś podobnego swojego w przyszłości.

Resposta da WygodnaDieta
Kurierzy ogarnięci, wszystko na czas, jedzonko różnorodne, bezpiecznie zapakowane, smaczne.

Resposta da WygodnaDieta
Jak dla mnie ceny są trochę z kosmosu. Spróbowałam raz, ale żeby zamawiać to regularnie – raczej nie.

Bardzo wygodne składanie zamówień,
Jedzenie zawsze świeże , pyszne i urozmaicone,
Polecam każdemu duża oszczędność czasu

Resposta da WygodnaDieta
Produkty zawsze świeże, dania pyszne i urozmaicone, dobrze przyprawione👌 Jestem bardzo zadowolona, zawsze syta a co najważniejsze waga schodzi w dół👍 Polecam 🙂

Resposta da WygodnaDieta
posiłki smaczne, dobrze przyprawione, nie powtarzają się często :)

Resposta da WygodnaDieta
Zamówiłem na przetestowanie po próbowaniu innych pudełek.
Aktualnie siedzę na kiblu po raz czwarty, diety ponownie nie zamówię.

Resposta da WygodnaDieta
Smaczne jedzenie, ciekawy wybór dań, zaskakujące i pyszne połączenia składników, dostawa zawsze na czas

Resposta da WygodnaDieta
Moja dieta lekkostrawna jest super ❤️ i bardzo pomocna w moich dolegliwościach chorobowych. Bardzo polecam wszystkim.

Resposta da WygodnaDieta
Wspaniały katering dietetyczny z różnorodnymi i bardzo smacznymi daniami. Wspaniała obsługa.

Witam,
Posiłki są smaczne, ale tez bardzo różnorodne, codziennie inny posiłek.
pozdrawiam

Resposta da WygodnaDieta
Posiłki bardzo urozmaicone, smaczne, dostarczone na czas. Estetycznie przygotowane.

Resposta da WygodnaDieta
Super catering, nie ma rzeczy która by nam nie smakowała. Mamy dwie różne diety już trzeci tydzień. Mamy zamiar zostać na dłużej. Świeże składniki i super smaki, różnorodność i zawsze na czas.

Resposta da WygodnaDieta
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.