Banner for WygodnaDieta

WygodnaDieta Avaliações

2.060
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ogólnie ta dieta mi odpowiada i większych uwag nie mam, nie jem mięsa i z rybami też tak sobie, czasem jest dość mały wybór dań i czasem (dość rzadko) niektóre dania mi nie smakują. Irytuje mnie to ż... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem klientką Wygodnej Diety od 2019 roku, z małymi przerwami i chyba to już świadczy, jaka mam o niej opinię. Dieta z wyborem menu jest strzałem w "10", mogę wybrać dania, które mi bardziej odpowia... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niestety dieta ta okazała się bardzo niewygodna.... nie dostałam dziś jednego posiłku... mimo obietnic, nie otrzymałam równie ŻADNEJ rekompensaty.... 🤷‍♀️ Miałam dostać magnes na lodówkę, ale nic ta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wybrałem dietę o obniżonym indeksie glikemicznym 1500 kcal, by zrzucić wagę i ratować wątrobę. W ciągu 4 tygodni obniżyłem wagę o 5 kilogramów (i jadę dalej). Potrawy są różnorodne i smaczne, choć ni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Serviço de emagrecimento

Sobre WygodnaDieta

Escrito pela empresa

Catering Dietetyczny, który przewyższa oczekiwania

Odkryj naszą dietę pudełkową – idealne połączenie smaku, różnorodności i zdrowia. Oszczędzaj czas i ciesz się wygodną, bezpłatną dostawą chłodniczą prosto pod Twoje drzwi w całej Polsce.

Dopasowana do Twoich Potrzeb

Oferujemy kilkanaście różnorodnych diet (od 1000 do 4000 kcal), które pomogą Ci schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę. Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z naszym doświadczonym dietetykiem, aby dobrać dietę idealną dla Ciebie.

Smaczna i zdrowa Dieta Pudełkowa

Szukasz cateringu oferującego różnorodne menu, świeże posiłki najwyższej jakości, przygotowywane przez doświadczonych dietetyków i kucharzy? Trafiłeś idealnie! Spełniamy te oczekiwania, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Niezależnie od celu – poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie czy zdrowy styl życia – my jesteśmy tu, aby Ci pomóc.

Nasze Diety:

• Z wyborem menu – 25 dań do wyboru.
  • Niskokaloryczna – dla osób chcących schudnąć.
  • Lekkostrawna – dla osób o delikatnym układzie trawiennym
  • Bez ryb – dla unikających ryb i owoców morza.
  • Wegetariańska – bez mięsa i ryb.
  • Wegetariańska + ryby – z rybami, bez mięsa.
  • Wegańska – dieta roślinna, bez produktów odzwierzęcych.
  • Bez glutenu – dla osób z obniżoną tolerancją glutenu.
  • Bez nabiału – dla nietolerujących białek mleka i laktozy.
  • Bez glutenu i nabiału – pomocna m.in. przy Hashimoto.
  • Bez laktozy – dla nietolerujących cukru mlecznego.
  • Bez glutenu i laktozy – dla osób z podwójną wrażliwością.
  • Lekkostrawna – dla osób z problemami trawiennymi.
  • Dla diabetyka – dla osób z cukrzycą typu II.
  • Z niskim indeksem glikemicznym – dla zmagających się z insulinoopornością.
  • Sportowa – o podwyższonej zawartości białka, dla aktywnych.
  • Ketogeniczna – dieta bogatotłuszczowa.

Diety dostępne w szerokim zakresie kaloryczności (1000-4000 kcal). Dostarczamy je w specjalnie przystosowanych samochodach chłodniczych, gwarantując świeże posiłki najwyższej jakości.

Skontaktuj się z Nami!

Nasi dietetycy są do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu – skontaktuj się z nami już dziś!

E-mail: zamowienia@wygodnadieta.pl
Telefon: 22 730 00 69

Szczegółowy cennik: www.wygodnadieta.pl/cennik

WygodnaDieta – profesjonalny Catering Dietetyczny

Escrito pela empresa

dieta z wyborem menu i 15 innych | od 1000 do 4000 kcal | różnorodne menu
Zadbaj o siebie bez wysiłku! Wybierz jedną z 16 diet pudełkowych, ciesz się różnorodnymi, zdrowymi posiłkami i darmową dostawą. Osiągnij swoje cele z pomocą naszych dietetyków – skontaktuj się już dziś!

Darmowa dostawa

do ponad 8100 miejscowości

Sprawdź czy dostarczamy do Ciebie: www.wygodnadieta.pl/bezplatna-dostawa

Informações de contato

Promotion box for WygodnaDieta

PROMOCJA - Więcej za mniej

Zamawiasz więcej, płacisz mniej! Cena promocyjna już od 20 zestawów.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.060)

82 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Smaczne i zróżnicowane jedzenie

Smaczne i zróżnicowane jedzenie, rzetelna dostawa, przejrzyste menu, możliwość płacenia ApplePay

8 de junho de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani jakość naszych posiłków, terminowość dostaw i wygodne opcje płatności.

Jedzenie bardzo smaczne

Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór diet. Brakuje mi opakowań wielorazowego użytku (np jak e Indiach) oraz możliwości zamawiana tylko części posiłków, np lunchbox.

4 de junho de 2025

polecam w 100%

bardzo smaczne dania, zawsze na czas - niezawodnie, profesjonalnie!

2 de junho de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Średnie to jedzenie i jakoś odchudzanie…

Średnie to jedzenie i jakoś odchudzanie tez nie udzie jak kiedyś. Coraz wiecej pudelek nie zjedzonych.

26 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że obecna dieta nie spełnia Pana oczekiwań. Zachęcamy do wypróbowania diety z wyborem menu, która daje większą kontrolę nad codziennym jadłospisem i może pomóc lepiej dopasować posiłki do indywidualnych preferencji i celów.

polecam Wygodną Dietę

Smaczne, urozmaicone, kalorie wyliczone, dobrze zapakowane, dowożone na czas. Czego chcieć więcej?:)

18 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta spełnia Pana oczekiwania!

Dieta jest urozmaicona

Dieta jest urozmaicona. Nie mam po niej dolegliwość żołądkowych, ani jelitowych.

16 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta spełnia Pani oczekiwania!

Smaczne

Korzystam już drugi tydzień i jak na razie wszytko mi smakowało , estetycznie zapakowana i dostarczana o czasie polecam.

15 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta przypadła Pani do gustu.

Wyjątkowo dobry catering

Wyjątkowo dobry catering. Dobre jakościowo składniki, dobrze skomponowane i doprawione. Przy diecie z wyborem menu sama decyduję, na co mam ochotę i zawsze jest coś, co odpowiada mojemu zapotrzebowaniu. Opakowania mają więcej przegrudek, dzięki czemu składniki nie mieszają się i takie dania jak sałatki nawet na koniec dnia pozostają świeże. Korzystam już prawie 2 miesiące i nadal zamierzam i jest to pierwszy catering, z którym tak długo wytrzymałam. W przypadku innych firm po 2/3 tygodniach nie byłam w stanie już nic jeść, marzyłam o własnym posiłku. Tutaj tego nie ma i oby udało się ten trend utrzymać, zwłaszcza, że bez żadnych wyrzeczeń waga spadła 3 kg :)

7 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta spełnia Pani oczekiwania!

Smaczne,dobrze przyprawione, estetyczne.

Smaczne,dobrze przyprawione, różnorodne, wyszukane potrawy.
Estetycznie podane. Dobry serwis.

14 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani smak i różnorodność naszych posiłków.

Dobrze karmi

Dobrze karmi. Tak jak lubię.

9 de maio de 2025

Zdrowa i smaczna dieta

Próbowałam kilka diet pudełkowych, ta okazała się najlepsza pod każdym względem , zawsze świeże warzywa , jedzenie świetnie doprawione, urozmaicone menu, nie odczuwam głodu między posiłkami no i przede wszystkim zdrowo chudnę.
Szczerze polecam
Iwona

2 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza dieta spełniła Pani oczekiwania i stała się realnym wsparciem w zdrowym stylu życia.

Najlepsza dieta pudełkowa🙂

Wygodna dieta to najlepsze jedzenie, wszystko pyszne,świeżutkie i na czas, gorąco polecam!🙂

29 de abril de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta spełnia Pani oczekiwania.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

*Smacznie

*Smacznie, dostawa profesjonalna, dostosowana do rodzaju diety
*Monotonnie, bez promocji

30 de abril de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że smak naszych potraw i terminowość dostaw spełniają oczekiwania. Jeśli zależy Pani na większej różnorodności, zachęcamy do wypróbowania diety z wyborem menu – to elastyczne rozwiązanie, które pozwala samodzielnie komponować zestawy. Zachęcamy również do zapisania się do naszego newslettera, gdzie informujemy o promocjach i nowościach.

Bardzo dobra dieta

Dieta z niskim indeksem działa. Zacząłem w końcu chudnąć. Posiłki są smaczne i zróżnicowane. Próbowałem jeszcze innej diety kiedyś ale ta bije ją na głowę jakością. Polecam.

6 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta z niskim indeksem glikemicznym spełnia Pana oczekiwania i pomaga osiągać zamierzone cele.

Bardzo dobrze doprawione potrawy

Bardzo dobrze doprawione potrawy.
Trochę za dużo , jak dla mnie, wołowiny. Poza tym najlepsza dieta jaką do tej pory zamawiałam.

4 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że dieta spełnia Pani oczekiwania pod względem smaku. Zachęcamy do wypróbowania diety z wyborem menu, która daje możliwość wyboru posiłków dostosowanych do indywidualnych preferencji.

wszystko jest bardzo dobre

wszystko jest bardzo dobre, dania bardzo smaczne, dostawa wygodna i wszystko bardzo smaczne i świeże.

4 de maio de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dieta spełnia Pani oczekiwania.

Najlepszy catering na rynku

Najlepszy catering na rynku. Zamawiam ten catering od ponad 8 lat. Od 3 lat jestem na diecie keto. Jestem bardzo zadowolona z jakości, różnorodności i smaku posiłków oraz z obsługi klienta. ALE: nie używajcie oleju rzepakowego - to bardzo szkodliwy produkt. Nie podoba mi się, że w piątki zawsze jest ryba. Za dużo jest papryki i oliwek. Nie lubię tych produktów i kiedyś można było zastrzec, żeby nie dostawać tych składników, a dziś nie ma takiej możliwości.

28 de abril de 2025

Resposta da WygodnaDieta

Dziękujemy za wieloletnie zaufanie i pozytywną ocenę – bardzo się cieszymy, że dieta keto oraz obsługa spełniają Pani oczekiwania. Uwagi są dla nas bardzo cenne – przekażemy je do odpowiedniego działu.

Zachęcamy do skorzystania z diety z wyborem menu, która pozwala dostosować posiłki do indywidualnych preferencji, aby jeszcze bardziej odpowiadały Pani wymaganiom.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais