Banner for X²O Badkamers - X²O - Breda

X²O Badkamers - X²O - Breda Avaliações 153

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Iabc 5101C, 4814 RN Breda, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top team Breda. Nogmaals hartelijk Team Breda met name Tom,Jeroen,Bo, Ita en niet te vergeten Gijs. Voor de tweede maal zaken gedaan in Breda. Mede door de deskundigheid en klantvriendelijkheid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte service! Wij hadden een douchekop die was afgebroken van de slang. Deze werd zelfs na 4 jaar kosteloos opnieuw opgestuurd en kreeg vanuit de winkel ook direct een nieuwe slang mee naar huis!

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Waarom X²O Badkamers?

Ga voor méér korting op je badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Ga voor méér keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Ga voor méér service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

Informações de contato

Ga voor méér badkamer

Eindeloze inspiratie bij jou in de buurt!

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

153 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Perfecte service

14 de maio de 2026

Top team Breda.

Top team Breda.
Voor de tweede maal zaken gedaan in Breda.
Mede door de deskundigheid en klantvriendelijkheid wederom geslaagd voor een 5 sterren badkamer.
Er word door het team meegedacht niet allen verkoop technisch maar ook zaken die wel eens vergeten kunnen worden. Geweldig Tom
Ook retourneren en een en ander wijzigingen in de bestelling gaat probleemloos, dank aan Bo.
Wederom een dikke 5 sterren voor team Breda.
Ga zo door.

5 de maio de 2026

inmiddels al 2 keer een X20 badkamer

Omdat onze eerste badkamer van X20 goed is bevallen hebben wij ook voor ons nieuwe huis de spullen voor de badkamer wederom bij X20 besteld. De showroom is compleet, de producten van kwaliteit en de designs bij de tijd. Er kan altijd was mislopen, maar wij hebben inmiddels ook ervaren dat de service bij een defect product zonder problemen top verloopt.

5 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne showroom en meedenkend personeel

Er is veel keuze in de showroom en ook daarbuiten is er nog heel veel mogelijk om tot de juiste oplossing te komen bij hetgeen wij wensten.

We werden fijn geholpen.
Er werd met ons meegedacht en zo zijn we gekomen tot wat wij graag wilden.

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De service achteraf is waardeloos ze…

De service achteraf is waardeloos ze nemen de klant niet serieus!
Koop er ook nooit meer iets!

Breda heeft voor een goede oplossing gezorgd en ben er nu zeer tevreden mee. Krijgen nu daarom ook 5 sterren.

29 de abril de 2026
logotipo da X²O Badkamers - X²O - Breda

Resposta da X²O Badkamers - X²O - Breda

Beste Jopie,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het uiterst vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent in de service achteraf en dat je het gevoel hebt dat je niet serieus bent genomen.

Omdat we de situatie graag beter willen begrijpen en willen kijken hoe we dit alsnog passend kunnen afronden, zullen onze collega's van de showroom in Breda rechtstreeks contact met je op nemen. We gaan dan graag met je in gesprek om je feedback verder op te halen.

Team X2O

Druppelende regendouche

Nieuwe Grohe regendouche bleek na installatie wat te druppelen. Na een telefoontje werd meteen een makkelijk vervangbaar nieuw binnenwerk opgestuurd en kon ik de kraan binnen 2 dagen repareren zonder deze weer van de muur te hoeven halen. Bedankt voor het meedenken van X2O Breda!

25 de abril de 2026

Super goed geholpen!

Na een wekenlange zoektocht op zoek naar een nieuwe douche (die precies op de bevestigingspunten van de oude douche zou passen) en meerdere partijen die niet konden helpen, kwam ik zonder afspraak binnen bij X20. Ik werd geholpen door een vriendelijke en enthousiaste jongeman, met duidelijk erg veel kennis van en ervaring met de producten. Dat ik geen afspraak had was geen probleem, hij nam de tijd en gaf concreet en goed advies. Ik ben ter plekke geslaagd en de douche werd netjes volgens afspraak een paar dagen later thuis bezorgd.

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.