Veja o que dizem as avaliações
Erg fijn geholpen en heel goed te woord gestaan door Edwin. Niets te opdringerig maar vrijblijvende informatie gegeven. Dit gaf zeker voor ons de doorslag om alles te bestellen bij x2o. Erg mooie pr... Ver mais
Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan X2O Duiven en zijn daar uitstekend geholpen door Vera. Vanaf het eerste moment nam zij de tijd om goed naar onze wensen te luisteren. Wat ons vooral opvie... Ver mais
Detalhes da empresa
Waarom X²O Badkamers?
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Informações de contato
Nieuwgraaf 44, 6921 RK, Duiven, Holanda
- 0316202017
Ga voor méér badkamer
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
We zijn fijn geholpen door Edwin
We zijn fijn geholpen door Edwin. Hij denkt goed mee en luisterde naar onze wensen.
In Duiven zeer goed geholpen
In Duiven zeer goed geholpen, het was goed verpakt en op tijd geleverd
Snel en kosteloos vervangende pafvoerpluggen
Enige tijd geleden hebben we een mooi bad meubel gekocht bij X2O. Helaas braken recent de afvoerplug covers af waardoor we de wasbakken niet meer konden afsluiten. Een kort belletje naar de winkel en het opsturen van wat foto’s en de nieuwe pluggen werden snel kosteloos toegestuurd. Inmiddels ziet alles er weer top uit. Bedankt!
Na montage bleek er een krasje op de…
Na montage bleek er een krasje op de spiegel te zitten. Onze melding was buiten de termijn die ervoor staat.
Toch hebben ze een nieuwe spiegel geleverd. Super geregeld 🙏🏻
Erg fijn geholpen en heel goed te woord…
Erg mooie producten.
Ook de andere werknemers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam
We zijn zeer goed
We zijn zeer goed, enthousiast en professioneel geholpen in de showroom.
Goede service en snelle levering van…
Goede service en snelle levering van een defect onderdeel echt top en nog gratis geleverd ook.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais

Resposta da X²O Badkamers - X²O - Duiven
Zeer behulpzaam personeel
Zeer behulpzaam personeel. Helpt je heel goed bij het maken van een keuze. Verschillende mogelijkheden en alternatieven worden aangeboden. En alles is ook te zien en voelen in de showroom
Fantastisch en een ongekende service 10+
Vlotte service,en mooie producten.
Vlotte service,en mooie producten.
Voldoende keus en prima geholpen.
Super service
Onze aannemer had bij het plaatsen van de douchewand (glas) een probleem. Voordat de douchewand de grond raakte brak deze in duizend stukken… na overleg met de sympathieke dame Vera deelde deze mee hier snel na intern overleg op terug te zullen komen. Dit duurde nog geen 10 minuten. Er werd mij meegedeeld dat er voor rekening van X2O een nieuw exemplaar geleverd gaat worden. 👌👌
Uitstekende service, dit zegt veel over de kwaliteit en service van deze firma en de dame Vera.
Veel tijd voor ons genomen en meteen…
Veel tijd voor ons genomen en meteen begrepen wat wij wilden.
Leuke goede verkoopster met verstand…
Leuke goede verkoopster met verstand van zaken.
Helaas geen voorraad weet ik dat voor een volgende keer.
Netjes en snel geholpen door Edwin
Netjes en snel geholpen door Edwin. We hadden zelf een excel met producten meegenomen. Deze doorgenomen en op advies enkele wijzigingen doorgevoerd.
Deskundige vriendelijke medewerker
Deskundige vriendelijke medewerker. Wist precies wat ik bedoelde en heeft me prima geholpen.
Jammer dat in de advertentie er niet bij stond dat het op voorraad was in Gent, Belgie. Moest dus een week wachten.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.