Banner for X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse

X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Lucebertstraat 48, 3202 SW Spijkenisse, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb bijna 2 jaar geleden, een complete badkamer gekocht bij x2o in Spijkenisse, toen was alles goed geregeld, snel service en slles wordt duidelijk verteld, heb na 23 maanden wat met mijn spiegel ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben ons toilet verbouwt en alle spullen gekocht bij X2O in Spijkenisse. Prachtige winkel met heel ruime keuze. Fantastisch geholpen door Bianca zelfs toen we, voor de derde keer, artikelen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Waarom X²O Badkamers?

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

Informações de contato

• Lucebertstraat 48, 3202 SW, Spijkenisse, Holanda

• 0181728167

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

107 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.902 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had schade aan een deurtje van de…

Ik had schade aan een deurtje van de hoge kast , zonder problemen werd er na twee dagen een nieuw deurtje geleverd zonder kosten , nou als dat geen service is dan weet ik het niet meer , dit is wel hele goede reclame , vriendelijke groet E.Buitenhuis . 30-07-26

30 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijn bedrijf wat met je meedenkt…

Zeer fijn bedrijf wat met je meedenkt en hele goede service levert. Vriendelijke medewerkers niets is te veel. Als er iets niet goed gaat wordt het gelijk geregeld . Ik zou zeker hierheen gaan de volgende keer

4 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen we binnen kwamen werden we meteen…

Toen we binnen kwamen werden we meteen gegroet met de vraag wat we zochten. Na het uitleggen werden we meteen naar de pc beleid aangezien ze het product niet in de showroom hadden staan waar ze het product lieten zien. Gelijk besteld aangezien het precies was wat we nodig hadden. Geweldige service

26 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed, vlot en als klant centraal gestaan

Prettige wijze van ondersteunen bij het maken van de keuzes. In grote lijnen was onze wens bekend en de verkoopster heeft hierin ‘meebewogen’, waar nodig advies gegeven. Vervolgens alles netjes in kaart gebracht en samen de offerte doorgesproken.

9 de abril de 2026