Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn zeer tevreden over verkoopmedewerker Jelke.Hij heeft ons uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het bepalen van onze evt keuzes voor badkamer en toilet. Dacht goed met ons mee en was zeer ged... Ver mais
Nadat we ideeën op hebben gedaan in de winkel konden we zelf bestellen. Kort erna wordt ik gebeld.... je loopt een korting mis. Hoe lief!!!! Dan is de bestelling geleverd en zie ik dat ik zelf e... Ver mais
Detalhes da empresa
Waarom X²O Badkamers?
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Informações de contato
Hoge Rijndijk 291, 2382 AN, Zoeterwoude- Rijndijk, Holanda
- 0712034044
Ga voor méér badkamer
Pede aos clientes que avaliem
Meedenkend en realistisch
De winkemedewerker heeft me rustig, meedenkend en realistisch geholpen. Eerlijk advies over de keuzes die je moet maken voor een nieuwe badkamer. Hele prettige ervaring met goede service!
Bijna op de koffie voor de gezelligheid en service…
Nadat we ideeën op hebben gedaan in de winkel konden we zelf bestellen.
Kort erna wordt ik gebeld.... je loopt een korting mis. Hoe lief!!!!
Dan is de bestelling geleverd en zie ik dat ik zelf een fout heb gemaakt. Meteen gebeld...zelfde telefoniste.... het werd gewoon gezellig met grapjes erbij!!
Maar het belangrijkste...met aandacht en echt inzet alles zo fijn geregeld. Geen verwijt over zelf besteld hebben of zelf fout gemaakt... gewoon respect.
Toffe medewerker.... bestaan de pluimen nog? Zij verdiend er meer dan 1.
Na zo’n anderhalf jaar na aankoop van…
Na zo’n anderhalf jaar na aankoop van een regendouche liet de lak op een van de knoppen los. Na 1 mailtje met een vraag over garantie kreeg ik bericht terug met adviezen over onderhoud en daarbij kreeg ik ook een nieuwe knop voor de douche opgestuurd, dat is pas service!!
Professionel en snel service.
Goed geholpen met duidelijke uitleg en goed meegedacht
Wij zijn zeer tevreden over verkoopmedewerker Jelke.Hij heeft ons uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het bepalen van onze evt keuzes voor badkamer en toilet. Dacht goed met ons mee en was zeer geduldig.
De medewerker was kundig
De medewerker was kundig, wist precies wanneer hij de achtergrond moest opzoeken en wanneer hij moest adviseren. Prettig.
Nieuw douchescherm
Ik wilde alleen een nieuw douchescherm, werd goed geadviseerd kreeg rustig de tijd. Werd niets opgedrongen.
Keurig verpakt en op tijd geleverd.
Ben er zeer blij mee.
Goeie uitleg bij zaken als hoogte douchebak, soort afvoer ed
Er werd ruim de tijd genomen, ook voor alle (ook technische) vragen. Ook uitleg bij zaken die de gemiddelde badkamer 'gewoon' in je offerte opneemt, zoals bijvoorbeeld een afvoerdrain.
Zeer correct en vriendelijk geholpen
Veel wastafel meubels in verschillende…
Veel wastafel meubels in verschillende maten en modellen te zien. Aardige medewerker.
Goeie service
We zijn blij met service in de winkel en de service van het bezorgen.
We konden rustig rondkijken en werden…
We konden rustig rondkijken en werden daarna goed geholpen door een medewerkster ondanks dat het tijd was om de winkel te sluiten. Zij maakte voor ons alles klaar in het systeem zodat wij thuis alles nog even rustig konden doornemen voor wij de bestelling deden. Echt prettig!
KlantenTOPservice
Daan en zijn collega's van de klantenservice hebben gemerkt dat mijn bestelling niet ideaal was voor mij, en ze hebben contact met mij opgenomen en meerdere keren met me meegedacht over wat mijn alternatieven waren. Dit had ik echt niet verwacht maar stel ik wel ontzettend op prijs. Echt klasse dat X2O hiervoor de ruimte geeft.
Daan heeft ons rustig en prettig…
Daan heeft ons rustig en prettig geholpen. We voelden geen druk en hun dacht mee met onze ideeën. Thuis hebben we de wensen nog iets aangepast, en besteld.
Goede service X2o
Hebben 2 jaar geleden een volledige badkamer aangeschaft. Is allemaal uitstekend gegaan met levering en plaatsing. Alleen de thermostaat van de radiator werkte slecht met het programma en werkte op een gegeven moment helemaal niet meer. Na het melden van de problemen en ideeën over oplossingen namen de problemen niet af. Onlangs is er gratis een nieuwe thermostaat geleverd. Erg goede service van X2o.
Bedankt
We zijn prettig geholpen door de…
We zijn prettig geholpen door de verkoopster en het product kwam precies op de afgesproken datum
Prima advies en eerlijke prijzen.
Prima advies en eerlijke prijzen.
Medewerker dacht mee.
Hard gelachen, maar serieus goed geholpen door Jamie en Monique
Vandaag onwijs goed geholpen door Jamie en Monique. Allebei erg vlotte dames waardoor het contact makkelijk verliep. Jamie weet erg veel van alle beschikbare producten die het bedrijf verkoopt en is een goede luisteraar. Ze wist ons goed uit te horen en hieruit op te maken wat ongeveer onze smaak is en aan de hand daarvan een rondleiding te geven voor het keuzeproces. Ze zijn erg behulpzaam en eerlijk in hun verkoopproces. Niks word je aangesmeerd of verkocht via een verkooppraatje, wat erg fijn was!
Hard gelachen, maar ook serieus goed geholpen. Top!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.