Deze snelle en solide USB stick heeft zowel USB A als USB C aansluitingen. Zeer handig voor mobiele telefoons, laptops, computers. Xedor levert kwaliteit.
Veja o que dizem as avaliações
Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Onwijs blij met Xedor.com. Kende hiervoor niet. Bij het zien van revieuw gelijk bestelling geplaatst. Super snelle verzending. Binnen 1 dag ontvangen. Heel goed verpakt, vind altijd fijn als er aandac... Ver mais
Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Informações de contato
van Beekstraat 89a, 1121NH, Landsmeer, Holanda
- info@xedor.nl
- xedor.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Ik heb een Xedor SSD met heatsink gekocht
Ik heb hier via bol.com een solid state drive van 2 Tb gekocht welke snel werd bezorgt. Xedor is een Nederlands bedrijf. Zij geven goede informatie hoe de artikelen te installeren. Het zat ook goed verpakt met een scroefendraaiertje er bij. De installatie was met een paar minuten gedaan. Alles werk goed. De PCIe 4.0 drive is ook zeer solide welke ik gebruik voor mijn playstation 5. Kortom bij Xedor koop je een zeer degelijk betrouwbaar product . Ben er erg blij mee.
Zeer sterke en robuste afwerking
Zeer sterke en robuste afwerking, geen slap plastiek usb stikje maar een stevig ding dat tegen een stootje kan , werkt ook perfect !
Ik heb de Xedor® Base USB Stick 128GB…
Ik heb de Xedor® Base USB Stick 128GB net ontvangen en meteen getest op mijn iPhone en laptop. Alles werkt zoals beloofd: plug & play, geen gedoe. De snelheid is indrukwekkend—grote bestanden worden razendsnel overgezet.
De stick ziet er mooi en professioneel…
De stick ziet er mooi en professioneel uit. Nu 1 keer bestanden overgezet van een andere stick en dat ging erg snel. Hij komt in een mooi hoesje waarin je hem ook veilig kan bewaren.
Xedor doet een actie waarbij je geld kan krijgen als je een review schrijft. Daarom heeft het veel reviews.
Best USB stick die ik tot nu toe…
Best USB stick die ik tot nu toe gebruikt heb voor dj-doeleinden. Top!
Snelle service en handig item
Snel bezorgd
De usb is snel en netjes bezorgd. Hij zit in een mooie en robuuste verpakking waardoor hij goed beschermd is. Heb 'm nog niet goed uitgeprobeerd, maar de eerste indruk is positief!
Snel,compact en handig usb-tje
Snel,compact en handig usb-tje. Handig dat ie ook in je telefoon kan via de usb-c aansluiting.
Heb aardig wat is sticks aangeschaft
Heb aardig wat is sticks aangeschaft, en deze stick steekt er boven uit
Stevige metalen behuizing en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Ook de communicatie en snelle bezorging is top, en ook nog een Nederlands bedrijf maakt mijn ervaring compleet.
Werkt uitstekend
Werkt uitstekend, snel en van stevig materiaal gemaak
Snel en goed
Het product voldoet prima en is snel, in een goede verpakking, geleverd. Dik tevreden.
Ziet er goed uit
Ziet er goed uit! Mooie verpakking en leuk dat ik er twee cadeautjes bij kreeg!
Top product!
Wat een geweldige usb stick
Wat een geweldige usb stick. Hele snelle overdracht, fijn dat het met usb A als C is, kon hem nu mooi aan de telefoon aansluiten en gelijk bestanden overzetten. Werkt tot nu toe super goed en ben er blij mee.
Ontzettend blij mee
Ontzettend blij mee! Eerder moeten doen. Ik zit dagelijks veel achter computer beeldschermen. Altijd last van vermoeide ogen. Sinds deze lamp veel minder vermoeidende ogen. Mooi design.
Goede USB stick voor Android telefoon
Goede USB stick voor Android telefoon
Degelijke USB voor veelvuldig gebruik.
Materiaal: metalen USB-stick; voelt stevig/degelijk aan
Gebruik: door de draai-constructie eenvoudig te gebruiken om bestanden van de computer over te zetten naar iPhone
Ruime keus uit opslagcapaciteit
Levering: zeer snel
Goed
Ik had een andere usb van deze merk die heel goed werkte dus heb ik een nieuwe gekocht
Veelzijdige en snelle USB-stick
Ik was prettig verrast door de bouwkwaliteit (metaal) en snelheid van deze veelzijdige USB-stick. Prima schrijfsnelheden en veelzijdig door de USB-A en USB-C aansluitmogelijkheid.
Prima USBstick met USB C en A met ruime…
Prima USBstick met USB C en A met ruime opslag voor mooie prijs
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.