Detalhes da empresa

1. Centro de Educação
  2. Serviços de Investimentos
  3. Empresa de Software

Escrito pela empresa

XFlow Trading je vzdělávací platforma zaměřená na trading finančních trhů. Na jednom místě nabízíme strukturovanou edukaci, analytické nástroje a komunitu traderů, kteří se soustředí na dlouhodobý rozvoj, práci s daty a realistický přístup k trhu.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Great educational course

I find the educational videos on ICT strategy — and now also order flow really valuable. There’s a lot of insight in them, and I think Dlaby has taken things to the next level. I’m looking forward to any new content he releases.

The courses are great. I originally purchased the ICT strategy course, and after the strategy shift, I kept full access to all previous materials while also gaining new order flow content. That’s a big plus for me, and I’m very satisfied with how Tomas handled this — he kept his word.

The streams I followed during the ICT phase were very good and full of value. I haven’t been watching the newer order flow streams as much, mainly because they’re only held three days a week instead of throughout the whole week, and I also prefer to execute trades on my own without being influenced by others’ opinions. However, when Dlaby was running bootcamps for course members, the streams contained a huge amount of value. I really like how he explains the market — it’s clear he truly understands it.

The only downside, in my opinion, is the promotion. It feels less transparent than before. On Instagram, you mostly see winning trades and “insane” results, but not realistic outcomes or payouts. I miss the full transparency, and showing only positives makes it feel less genuine.

That said, overall I rate the course very positively, as well as the streams — at least from my experience with the ICT strategy and Dlaby’s sessions. I don’t regret purchasing the course at all. I’m very satisfied with it.

2 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profi přístup, reálná data a skvělá komunita

Prošel jsem si už hodně kurzů, ale XFlow je úplně jiná liga. Zaměření na orderflow mi konečně otevřelo oči a trh začal dávat smysl. Živé streamy jsou nabité neskutečnými informacemi, které jinde nenajdete a komunita je skvělý support. Kluci z Xflow nejsou žádní namachrovaní prodejci snů, co chtějí vydělat jen předplatném. Je vidět, že předávají svoji poctivou práci, na které dřeli roky, a to za férové peníze. Maximálně DOPORUČUJI každému, kdo to myslí s tradingem vážně a nechce jen slepě klikat do grafů, ale skutečně pochopit, co se na trhu děje.

30 de março de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Lukáši, děkujeme za feedback! Já i Vašek do toho dáváme maximum, takže jsme rádi, že jsi s XF Academy spokojený :)

Tomáš Kryčfalušij, CEO XFlow Trading

Úžasné

Skvely prístup, obrovská knowledge. Pred 3 týždňami som začal sledovať aj streamy a ľutujem že som nezačal skôr. Všetko vysvetlia ľudsky, tak aby to pochopil každý. Odporúčam každému kto to mysli vážne.

24 de março de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Tadeáši, díky moc, vážíme si toho. Jsme rádi, že ti sedly streamy a že v nich vidíš hodnotu už po pár týdnech a dokázal sis z nich odnést něco praktického do vlastního obchodování. Díky za doporučení a za to, že jsi součástí.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nejlepší tradingová komunita, ve které jsem kdy byl

Jsem součástí Xflow Trading už nějakou dobu a byla to skvělá zkušenost. Live streamy jsou opravdu přínosné, mentoři patří k nejlepším, se kterými jsem se setkal, a je zde obrovské množství hodnotného obsahu. Rozhodně doporučuji každému, kdo to s tradingem myslí vážně a chce se zlepšovat.

5 de março de 2026

Resposta da XFlow Trading

Díky moc, přesně tohle nás baví číst. Jsme rádi, že ti dávají smysl live streamy, sedli ti mentoři a že z toho bereš reálnou hodnotu, přesně o tom to celé je. Díky, že jsi součástí.

spokojenost s XFlow Akademy

Upřímně musím říct, že s mentoringem od XFlow Academy jsem fakt hodně spokojený. Do tradingu jsem šel s tím, že už jsem něco věděl, ale chyběl mi systém, hlubší pochopení trhu a hlavně konzistence. Tady mi to začalo dávat skutečný smysl.

Nejvíc oceňuju, že se tu nejedou žádné rychlé signály nebo pohádky o rychlém zbohatnutí, ale opravdu se učím, jak trh funguje – práce s orderflow, logika pohybu ceny, řízení rizika a psychologie. Všechno je vysvětlené srozumitelně a prakticky, takže si to člověk může hned přenést do vlastního obchodování.

Velká výhoda je komunita a live streamy, kde se probírají reálné situace na trhu. Člověk vidí, jak nad trhem přemýšlí zkušenější tradeři, a to je podle mě obrovský posun oproti tomu být na to sám. Mentoring mi pomohl hlavně v disciplíně a v tom, že už neobchoduju chaoticky, ale podle jasného plánu.
Za mě je tohle skvělá investice do sebe.

Za mě osobně velká spokojenost 👍

3 de março de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Dane, díky moc za sdílení tvé zkušenosti. Jsme rádi, že ti Academy pomohla přejít od chaosu k jasnému systému a že v tom vidíš reálný posun. Přesně na tomhle stavíme... pochopení trhu, disciplína a dlouhodobá konzistence. Vážíme si toho, že jsi součástí.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nejlepší OF trading edukace a komunita…

Nejlepší OF trading edukace a komunita na CZ/SK scéně z mojí zkušenosti. Neskutečná knowledge mentorů, kterou předávají svým svěřencům. Real time trading a popisování trhu. Výsledky mentorů jsou transparentní, což ukazuje, že to není žádný scam. Nedílnou součástí je i skvělá komunita lidí, kteří jsou ochotní si navzájem pomoct. Pokud by někdo uvažoval nad zakoupením kurzu, 100% doporučuji jak pokročilým traderům, tak i lidem, kteří nikdy neviděli graf a chtěli by se něco naučit.

18 de fevereiro de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Tobias, díky moc za doporučení a za to, jak jsi to popsal. Jsme rádi, že vnímáš kvalitu mentorů, transparentnost i real time přístup k trhu na livetradingu. Vážíme si, že jsi součástí komunity.

Tomáš Kryčfalušij, CEO XFlow Trading

Funkce a design Xflow

Designově hezky udělaná stránka, hrozně moc se mi líbí mapa pro tradery, kde si můžete naplánovat sraz a uvidí to všichni kdo v Xflow je. Dále chci ocenit tvorbu videí. Videa mají hodně velkou value a designově jsou ty videa opravdu na úrovni.

18 de fevereiro de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Ondro, díky moc, vážíme si toho. Jsme rádi, že tě baví jak design, tak funkce jako mapa pro tradery, trading je sám o sobě dost osamělá cesta, a právě proto jsme chtěli vytvořit něco, co lidi víc propojí. Super slyšet i feedback na videa. Díky, že jsi součástí.

Vašek je záruka kvality

Hned jak jsem uviděl Vaška v akci, tak jsem nepochyboval o jeho znalostech. Šlo vidět, že to je člověk co tradingem opravdu žije a orderflow používá už dlouhou dobu.
Původně jsem Xflow koupil kvůli tomu, že mi hodně připomínal styl obchodování Fabia Valentinyho, kterému jsem v té době úplně propadl. Nakonec se ukázalo, že Vašek opravdu obchodoval hodně podobně a používal orderflow nástroje s podobnou profesionalitou. Ovšem využíval i mnoho nástrojů co Fabio ne a rozšířil mi v mnoha ohledech obzory.
I kdybyste nechtěli obchodovat stejnou strategii jako on, což já dělám, vždy je velice přínosné vidět různé orderflow koncepty v praxi a moct si je tak v nějaké podobě převzít.

Aktuálně je ale třeba počítat s tím, že tvorba videí v kurzu je teprve na začátku a bude ještě nějakou dobu trvat, než se všechny dotočí.
Též orderflow obecně nemusí každému sednou, protože je mnohem složitější než price action, ICT či SMT. Mě osobně to nevadilo, ale zcela chápu, že to pro hodně lidí může být "moc" a je proto třeba počítat s delší dobou, než si to vše osvojíte a pochopíte.

1 de janeiro de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Dominiku, díky moc za takhle otevřený a detailní feedback, vážíme si toho. Jsme rádi, že jsi v tom viděl hodnotu nejen ve stylu obchodování, ale i v rozšíření pohledu na orderflow jako celek. Přesně tohle je podle nás klíčové, ne jen kopírovat jednu věc, ale pochopit principy a umět si z nich vzít to, co dává smysl tobě.
Díky i za zmínění náročnosti. Orderflow není jednoduché a není to pro každého, ale o to větší výhodu může dát lidem, kteří tomu dají čas a opravdu to pochopí do hloubky. Je fér na to upozornit.
Co se týče obsahu, máš pravdu... jsme ve fázi, kdy ho pořád aktivně rozšiřujeme a doplňujeme. Bereme to jako dlouhodobý projekt, který se bude dál vyvíjet a zlepšovat s každým dalším členem.
Ještě jednou díky za sdílení zkušenosti a za to, že jsi součástí.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Konečne niekto kto vie čo robí v tom…

Konečne niekto kto vie čo robí v tom tradingu bootcemp hodiny sú topka vidíme Dlabyho ako reálne obchoduje žiadny fake gurus 100% transparetnosť odporučam !

12 de fevereiro de 2026

Resposta da XFlow Trading

Ahoj Patriku, díky moc, vážíme si toho. Jsme rádi, že ti dávají smysl bootcamp hodiny a že oceňuješ reálné obchodování i transparentnost. Přesně tenhle přístup chceme držet dlouhodobě, a ukázat na CZ/SK scéně, jak to má fungovat.
Díky za doporučení a za to, že jsi součástí.

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais