Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik super vejledning over mail - og af flere omgange - for at finde de helt rigtige produkter inkl. justering af kurven så alt passede sammen. Her lægger jeg flere ordre i fremtiden 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service hele vejen rundt! Der var en udfordring med GLS, men XL-balloner var gode til at finde en løsning selvom det ikke var deres skyld. Ballonerne blev vel modtaget og så super fine ud trods... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jubii - sikke en overraskelse, og STOR glæde, da der stod en kæmpe kasse uden for hoveddøren. Mit barnebarn blev 12 år, og jeg havde fået lavet en helium ballon med et billed af hende selv. At se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Balões
  2. Modelagem de Balões
  3. Loja de artigos para festas

Escrito pela empresa

XL-Balloner er en dansk ejet webshop, der specialiserer sig i balloner, pynt og festartikler til enhver anledning. Vi hjælper både private og virksomheder med at skabe den perfekte stemning til fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, halloweenfester og mange andre begivenheder. Hos XL-Balloner lægger vi vægt på kvalitet, service og hurtig levering. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at du får festpynt, der både ser godt ud og holder hele dagen. Vi tilbyder et stort udvalg af helium balloner, bordpynt, guirlander, servietter og temapynt i moderne farver og stilarter. Vi tror på, at selv små detaljer gør en stor forskel. Derfor tilbyder vi også specialdesignede balloner med tryk, så du kan gøre din fest helt unik. Vores mål er at gøre planlægningen af din fest nem og inspirerende – uanset om du handler som privatkunde eller som del af en virksomhed. Med XL-Balloner får du dansk kvalitet, personlig kundeservice og festglæde leveret direkte til døren.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 73% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtigt god service.

Rigtigt god service.

16 de abril de 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre – vi sætter stor pris på det! 🎈💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik super vejledning over mail

13 de abril de 2026

Hej Karin

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😀✨
Det er virkelig dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for – også over flere omgange.
Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang! 🎈💛

Flot ballon

Flot ballon, blev leveret son forventet.

15 de abril de 2026

Hej Aneda

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🎈
Dejligt at høre, at ballonen levede op til forventningerne og kom frem som den skulle. 💛✨

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse nem at finde de rigtige produkter - hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse

12 de abril de 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at det hele var nemt og lige til – og at det bare fungerede.
Det gør os virkelig glade! 🎈💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang den flotteste levering

Endnu engang den flotteste levering. Kan virkelig anbefale xl-balloner. Denne gang var det en Bubble ballon til en konfirmation jeg havde bestilt. Det var bare så fint lavet med fin snor og ballonvægt der matchede ballonerne indeni. -De små detaljer gør bare det hele ekstra fint. Og så holder de virkelig godt. Kæmpe anbefaling!

9 de abril de 2026

Hej Anette

Ej hvor er det bare skønt at læse – tusind tak! 😄🎈
Det gør os virkelig glade, at du lagde mærke til detaljerne, det er lige præcis dér, vi prøver at gøre lidt ekstra.
Og hvor er det dejligt, at du igen havde en god oplevelse – det betyder virkelig meget for os. 💛✨

Var fremme dagen efter

Var fremme dagen efter. Helt perfekt!

9 de abril de 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🎈

Perfekt når det bare går hurtigt og som det skal – det er vi glade for at høre! 💛✨

Hjælp somme

Super skøn og hjælpesomme mennesker.
Og gir sig tid til kunden

7 de abril de 2026

Hej Nette

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😊💛
Det betyder meget for os, at du oplevede os som hjælpsomme – vi tager os altid gerne tid til vores kunder. 🎈✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Får ikke hvad man har betalt for!

Bestilte en samlet pakke med balloner,helium,bånd og vægte. Der står tydeligt i teksten hvad pakken indeholder og det fremgår også på billedet på hjemmesiden.
Men det’ jeg modtager svarer bestemt ikke til det’ på billedet og hvad der står i teksten,
Jeg henvender mig til kundeservice men får blot at vide at det afhænger af lager mm hvad de sender med.
Virkelig dårlig stil!Ingen service. Skriver igen til dem men får intet svar.
Kan bestemt ikke anbefale dem-hold jer langt væk!

8 de abril de 2026

Hej Louise

Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Du har modtaget produkterne til tiden og i den kvalitet, vi står inde for.
Som nævnt kan enkelte detaljer som fx farve på bånd variere afhængigt af lager – i dette tilfælde har vi valgt en farve, som vi vurderede passede godt til produktet.

Vi har også besvaret din henvendelse hurtigt og forsøgt at give dig den nødvendige information.

Tak fordi du deler din oplevelse.

God og hurtig service

Som altid - god, hurtig og professionel service og rigtig gode produkter.

4 de abril de 2026

Hej Zeljko

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊🎈

Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever det sådan – især når du skriver “som altid”.
Tak for tilliden, det sætter vi stor pris på! 💛✨

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og godt produkt til…

Nemt at bestille og godt produkt til prisen.
Ærgerligt, at kassen ikke blev leveret på adressen. Havde betalt for hjemmenederlag og at kassen med balloner måtte sættes ved døren. Det går lidt af oplevelsen, når man skal hente kassen i pakkeboksen.

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse 😊🎈

Dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at du var tilfreds med produktet.

Hvis leveringen er til en lejlighed, og der ikke bliver åbnet for chaufføren, bliver pakken desværre sendt videre til nærmeste pakkeshop. Det er en standardprocedure, som vi desværre ikke har mulighed for at ændre.

Tak fordi du deler din oplevelse 💛✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine børnebørn blev rigtig glade for…

Mine børnebørn blev rigtig glade for deres balloner. Nemt at bestille og de kom til tiden.

Hej Bit

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊🎈

Hvor er det skønt at høre, at børnebørnene blev så glade – det er lige præcis det, det handler om.
Dejligt at alt også gik nemt og som planlagt! 💛✨

En kæmpe god oplevelse

Skøn gave til mit barnebarn
Levering som lovet perfekt

Hej Kjeld

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊🎈

Hvor er det dejligt at høre, at gaven blev godt modtaget, og at alt gik som det skulle.

Det gør os virkelig glade! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes det var dejligt nemt

Jeg synes det var dejligt nemt. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Jeg har en stor familie, og tror de ville blive dejlig overrasket over sådan en sød ballong på en særlig dag eller syg dag.. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

27 de março de 2026

Hej Nadia

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊🎈

Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt – og en rigtig fin tanke at sprede lidt ekstra glæde i familien på særlige dage.

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang! 💛✨

Flotte balloner

Flotte balloner. Leveret til tiden.

27 de março de 2026

Hej Iben

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at ballonerne var flotte og blev leveret til tiden – det gør os glade! ✨

De er bare supergode

De er bare supergode. Leverer til tiden og spreder GLÆDE og SMIL hver gang. Tak for XL-balloner - den sikre måde at vise kærlig opmærksomhed på🙏

26 de março de 2026

Hej Lene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at vi kan være med til at sprede glæde hver gang.

Tak for dine varme ord – det betyder mere, end du tror! 🎈💛

Rigtig fin ballon

Rigtig fin ballon , som skabte den glæde som var til tænkt , blev tilsendt i en fin papkasse , og ankom til tiden

20 de março de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊🎈

Hvor er det skønt at høre, at ballonen skabte den glæde, der var tænkt – og at alt kom frem, som det skulle.
Det gør os virkelig glade! ☺️

Oleh Shynkarenko – Medindehaver & Medstifter af XL-Balloner

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais