INXO A/S Avaliações 46

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt XO 9 gange og resultatet er simpelthen fremragende hver gang allerede efter en lille time fra indtagelsen. Både som a) energibooster og ift. b) seksual præstation. a) Træthed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bruger ind imellem XO - og jeg synes, det virker super godt. Overraskende godt, faktisk! XO er situationsbestemt: Jeg tager XO i forbindelse med mit arbejde. Hvis jeg føler mig tung i hovedet o... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkede ikke. Ingen forskel overhovedet. Jeg har selv meget lyst og blev da nysgerrig på om hvordan dette kunne virke ifht den lovede merlyst. Læser at reklamerne lover at toppe ens egen lyst... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan bestemt anbefales som energibooster og ift. seksual præstation

a) Træthedensfornemmelse forsvandt de gange, jeg ikke har fået nok søvn, og min arbejdespræstation blev derved ikke forringet.
b) Både lysten og evnen blev væsentlig forbedret i længere tid ad gangen.

Jeg har derfor lige bestilt en stor mængde XO med henblik på at udnytte rabatten i og med jeg kommer til at bruge produktet regelmæssigt og kan stærkt anbefale det.

Chadi El-Sokhon,
Sexolog

2 de novembro de 2023

Godt produkt hurtig levering

22 de outubro de 2023

Hej Martin,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores produkt - det er altid dejligt at høre fra kunder, som er lige så begejstrede for XO, som vi er :-)

Vi er i denne tid især interesserede i at høre, hvad vores kunder især godt kan lide ved produktet. Og hvis du svarer på de 8 spørgsmål, som der ligger et link til i shoppen under 3 styks pakken - så sender vi dig en ekstra pakke XO uden beregning, som tak for hjælpen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nope

Ikke noget for mig.
Smagen er ikke rar og mærker intet

29 de setembro de 2023

Hej kunde,

Jeg ved ked af at høre, du ikke oplever nogen virkning af vores produkt.
Inden du giver helt op, vil jeg gerne lige gøre opmærksom på følgende:

- Du kan tilsætte frisk citronsaft, for så forsvinder det lidt bitre i smagen, som nogen oplever
- Man skal tage XO på tom mave, eller hvor det er ca. 3 timer siden, man sidst har spist
- Man skal ikke blande det op i grapefrugt juice men i vand eller appelsinjuice
- Pulveret skal være helt opløst, før man drikker
- XO gør ikke noget i sig selv, men fungerer som en forstærker, så vi anbefaler at tage det før et møde, før en præstation, før sex, før det du godt kan lide at gøre.

Du har sikkert taget højde for alt dette, og så er vi kede af at se dig forlade os. Men jeg ville bare lige være sikker, derfor denne lille opsamling på ting at være opmærksom på, når man prøver XO.

Hurtigt levering.

Hurtigt levering.
Produkter der som altid bare giver en god effekt.

2 de outubro de 2023

Kære Kunde,

Mange tak for at dele din gode oplevelse ved at give os 5 stjerner! Det er altid skønt at høre fra brugere, der som du er glade for produktet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig til at løse problemet

Var hurtig til hjælpe med problemet

21 de julho de 2023

Hej Lars,
Det var fint vi fik talt sammen.
Din pakke er nu sendt afsted igen og skulle ankomme i morgen :-)
Vi ønsker dig god fornøjelse med den - og vend endelig tilbage, hvis det stadig driller.

Jeg bruger det meget

Jeg bruger det meget, når jeg har brug for ekstra energi og opmærksomhed😊

7 de julho de 2023

Hej Jette,
Mange tak for at dele din positive oplevelse af XO!
Vi har nu gentagne gange hørt og læst af brugere ligesom du oplever denne effekt. Det sker når man øger mængden af nitrogenoxid i kroppen - som XO jo gør.
Fortsat god energi til dig :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Sindsygt godt produkt

16 de junho de 2023

Hej Martin,
Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at XO virker så godt for dig. Spred gerne ordet, da vi netop nu tilbyder 50% rabat på prøvepakken :-)

Der var ingen vlrkning

8 de junho de 2023

Resposta da INXO A/S

Hej Ole, Det er jeg da ked af at høre. Vi ved jo at kosttilskud virker individuelt, så det er ærgerligt, at du er i den gruppe, hvor XO ikke virker.
Pouline from XO-Teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I usually take XO before going out

I usually take XO before going out, and I have to say, my friends think I became nicer somehow?! 😂 I used to be the funny one in my friend groups, but in the last few months I've became too tired to go out with them, and when I did, I was usually very anti-social, and couldn't wait to go home... Now I’m more active and talkative and I have a better time socially because finally I’m not as tired and I don’t wanna go home after an hour 🥲 I know this is not the main effect of XO, but it was just too funny not to tell here all about it. I also take it during the afternoons, when I have to work late and it does give me a little extra boost for my creative tasks.

8 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kone tog et brev og efter ca

Min kone tog et brev og efter ca. 45 min. Kunne hun mærke den lyst som hun har svært ved og finde i en tid med to børn job og uddannelse.

Helt igennem vild god første gangs oplevelse da vi begge var lidt skeptiske overfor produktet.

Det virker ihvertfald her hjemme så kan du genkende nogle af de ting så prøv det.

4 de abril de 2023

Det virkede ikke

Der skete ingenting det er jo ikke op til forventningerne fra et til ti nul

19 de janeiro de 2023

Hej Ivan,

Tak for din anmeldelse - selvom vi selvfølgelig er kede af, at du ikke havde nogen effekt af produktet. Inden du giver helt op, vil jeg gerne opfordre dig til at prøve det på tom mave, eller min. 3 timer efter du har spist. Og hvis du allerede kører fuld fart i dit liv, vil det være sværere at opleve en forskel.

Samtidig er XO en forstærker, så det forstærker det du har gang i. Det man bedst kan sige er, at hvis du tager XO og sidder og ser ind i væggen, ja så vil man ikke opleve noget.

Hvis du har lyst til at prøve igen må du gerne sende mig en mail på kundeservice@xoyourlife.com, så sender jeg dig en vareprøve u/b.

Mange hilsner fra Katrine i XO teamet

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

det er okay

synes ikke jeg kan mærke lige den virkning som de siger

12 de janeiro de 2023

Resposta da INXO A/S

Hej Flemming, Jeg er med af at høre, du ikke har mærket den effekt, vi mener produktet her.
Der er et par ting, det er godt at vide inden man tager produktet:
- Tag det gerne min. 3 timer efter du har spist, eller på tom mave
- Sørg for XO er helt opløst i drikken, og drik så det hele
- 45 minutter senere, vil du opleve en forstærkning af den seksuelle nydelse.
Dette med forstærkning er vigtigt, for det betyder, at Xo forudsætter seksuel aktivitet for at man kan opleve, at det bliver forstærket. Ligger man bare stille hen i sengen, vil man ikke opleve noget.
Skriv gerne til mig på kundeservice@xoyourlife.com hvis disse faktorer giver dig lyst til at give det et forsøg mere - så sender jeg den en pakke uden beregning.

Vi er vilde med XO 💜

XO har virkelig været en fed oplevelse for mig og min kæreste. Det giver både energi og massere glæde! Klar anbefalinger herfra 🤩🎉

10 de setembro de 2022

Hej Frederik,

Mange tak for din fine anmeldelse af XO! Det glæder os at både du og din kæreste får en fed oplevelse med XO. Jo flere der opdager dette mirakelpulver, jo bedre :-)

Rigtig god weekend til jer.

XOXO fra Pouline i XO-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais