Jeg har brugt XO 9 gange og resultatet er simpelthen fremragende hver gang allerede efter en lille time fra indtagelsen. Både som a) energibooster og ift. b) seksual præstation. a) Træthed... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bruger ind imellem XO - og jeg synes, det virker super godt. Overraskende godt, faktisk! XO er situationsbestemt: Jeg tager XO i forbindelse med mit arbejde. Hvis jeg føler mig tung i hovedet o... Ver mais
A empresa respondeu
Virkede ikke. Ingen forskel overhovedet. Jeg har selv meget lyst og blev da nysgerrig på om hvordan dette kunne virke ifht den lovede merlyst. Læser at reklamerne lover at toppe ens egen lyst... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
INXO A/S Producerer kosttilskuddet XO
Informações de contato
Højbro Plads 10, 1200, København K, Dinamarca
- info@xo.xyz
- xo.xyz
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
INGEN EFFEKT..
INGEN EFFEKT..
PENGE UD AF VINDUET..
SMAGEN OK, MEN IKKE NOK MED KUN SMAG
Det skærpede min hjerne til min…
Det skærpede min hjerne til min eksamenslæsning, så jeg bedre kunne koncentrere mig :-)
Kan bestemt anbefales som energibooster og ift. seksual præstation
a) Træthedensfornemmelse forsvandt de gange, jeg ikke har fået nok søvn, og min arbejdespræstation blev derved ikke forringet.
b) Både lysten og evnen blev væsentlig forbedret i længere tid ad gangen.
Jeg har derfor lige bestilt en stor mængde XO med henblik på at udnytte rabatten i og med jeg kommer til at bruge produktet regelmæssigt og kan stærkt anbefale det.
Chadi El-Sokhon,
Sexolog
Hurtigt levering.
Hurtigt levering.
Produkter der som altid bare giver en god effekt.

Jeg bruger det meget
Jeg bruger det meget, når jeg har brug for ekstra energi og opmærksomhed😊

Resposta da INXO A/S
I usually take XO before going out
I usually take XO before going out, and I have to say, my friends think I became nicer somehow?! 😂 I used to be the funny one in my friend groups, but in the last few months I've became too tired to go out with them, and when I did, I was usually very anti-social, and couldn't wait to go home... Now I’m more active and talkative and I have a better time socially because finally I’m not as tired and I don’t wanna go home after an hour 🥲 I know this is not the main effect of XO, but it was just too funny not to tell here all about it. I also take it during the afternoons, when I have to work late and it does give me a little extra boost for my creative tasks.
Levering gik hurtigt nok
Levering gik hurtigt nok. Jeg ved bare ikke lige om Produktet virker i nu. Jeg har kun prøvet at bruge det en gang.
Min kone tog et brev og efter ca
Min kone tog et brev og efter ca. 45 min. Kunne hun mærke den lyst som hun har svært ved og finde i en tid med to børn job og uddannelse.
Helt igennem vild god første gangs oplevelse da vi begge var lidt skeptiske overfor produktet.
Det virker ihvertfald her hjemme så kan du genkende nogle af de ting så prøv det.
Det virkede ikke
Der skete ingenting det er jo ikke op til forventningerne fra et til ti nul

Resposta da INXO A/S
Hurtig respons og levering.
Mere energi
Mere energi
Jeg dyrker motion og efter jeg tog XO, så kunne jeg godt mærke en markant forskel på min energi niveau.
Staerkere orgasmer, klarhed i hovedet og mere energi
Jeg har brugt XO flere gange. Ud over laengere og staerkere orgasmer, goer XO goer mig klar i hovedet, og giver generelt energi til dagen. Det virker ogsaa mod jetlag.
Vi er vilde med XO 💜
XO har virkelig været en fed oplevelse for mig og min kæreste. Det giver både energi og massere glæde! Klar anbefalinger herfra 🤩🎉

Resposta da INXO A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.