A empresa respondeu
Redigeret. Produktet var faktisk end i min postkasse og det virker som forventet. Så det er plus. Da jeg bestilte produktet stod 2-4 ugers leveringstid på hjemmesiden og det er så ændret nu t... Ver mais
A empresa respondeu
Fede produkter til gode priser - det du lige står og mangler
Dinamarca
jeg købte en halskæde og der gik over 2 måneder før det skete noget og jeg skulle skrive til dem hvad der skete det gjorde jeg så 1 gang og så sagde person jeg skrev med fra Yiha at der ville går et par dage og så skrev jeg så igen 2 uger efter hvor varen stadig ikke var kommet og så nu næsten 3 uge har jeg fået mine penge tilbage. så vil ik anbefale Yiha.dk

Resposta de Yiha
Ventede flere måneder på det bestilte. Og da pakken så kom var det et tøjdyr. Rimelig skuffet når bestillingen var en dyr fe som kunne flyve! Det gode var at pengene blev refunderet

Resposta de Yiha
Det tager alt for lang tid for levering

Resposta de Yiha
Jeg har for over 1 måned siden bestilt en halskæde, der “skulle være” guldbelagt, modtager så idag halskæden uden æske eller andet, så den var viklet helt sammen. Desuden er halskæden på ingen måder guldbelagt, virkelig øv kvalitet, fraråder alle at købe på denne side! Leveringstiden tog meget længere tid end hvad den burde, så er kvaliteten på varen SKOD!

Resposta de Yiha
En yderst hjælpfuld betjening , i forb med fej begået af mig...

Resposta de Yiha
Produktet ankom flere uger efter aftalt levering - og levede slet ikke op til standarden som forventet og beskrevet samt fremvist på hjemmeside. Indpakningen bulet og ødelagt. Anbefaler ikke at nogle køber fra deres hjemmeside!

Resposta de Yiha
Fandt billede af flot og skinnende julemand med mundbind, som kan købes i flere danske butikker. Den var ikke helt billig og udsolgt flere steder. Men hos Yiha.Dk kunne jeg få den til cirka samme pris, som I butikkerne - 150 kr plus fragt. Dog anede jeg ikke, at Yiha.dk ikke er et dansk selskab - det burde jeg selvfølgelig have undersøgt nærmere. Pengene blev straks trukket 9. november. Den 18. december kom figuren endelig. MEN det var en billig, grim og ftalat-lugtende gipsstøbt kopifigur. Den var tilmed slået i stykker og revnet ved modtagelsen. Alt i alt var den så grim, at den endte sine dage i skraldespanden - og jeg fik mig en lærestreg ved at handle hos yiha.dk Til info skrev jeg og sendte billeder til yiha.dk, og fik pengene tilbage.

Resposta de Yiha
DÅRLIG.... fupfirma? Jeg modtog aldrig min vare. forsøgte at skrive til dem, men dette var ikke engang muligt. Bestilte varen den 4. Novenmer!!! Jeg har opgivet at få mine penge tilbage, fupfirma... siger jeg bare!

EDIT:
*Jeg har nu været i kontakt med Yiha og har efter en saglig snak fået refunderet mit beløb og jeg er meget tilfreds med den service jeg fik i sidste ende. En fejl var skyld i, at min vare ikke er ankommet, men stod som leveret i Yihas system. Ingen vare, men ikke Yihas skyld.*
Tja, jeg havde ikke tænkt mig at skrive en anmeldelse, men here goes. Den 26.10.2020 bestilte jeg filtre til mit stofmundbind og var forberedt på, at det ville tage op til 6 uger pga. Corona, den 1.11.2020 får jeg en mail om, at min ordre er på vej. Så langt så godt. Men nu er det den 25.12.20 og jeg kan se at min betaling er blevet annulleret, i MobilePay. Og i dag får jeg så en mail om hvor mange stjerner jeg vil give Yiha....1 stjerne. Jeg har fuld forståelse hvis der ikke var mulighed for, at købe varen hjem, men send da lige en mail til mig og oplys herom. Jeg gik i Stof2000 i stedet og købte 1 meter, af det vandafvisende stof der skal i stofmundbind, til 45 kr.

Resposta de Yiha
Forfærdeligt firma, hvor du kun bliver snydt. Jeg bestilte for 1,5 måned siden en fin lille håndlavet julemand med mundbind (juletræspynt), som også sælges af danske firmaer. Beløbet på i alt 188 kr blev trukket fra min konto straks. I dag har jeg så modtaget en gipsstøbt, revnet og meget grim julemand, som stinker af giftige ftalater. Det var en dyr lærestreg ift at tjekke ordentlig op på om internetbutikken faktisk er dansk. Jeg har nu erfaret at det er endnu en kinesisk svindelvirksomhed. Køb ikke fra Yiha!!!!

Resposta de Yiha
Har købt en helt genial katte-legetøjsfisk på yiha.dk - den kan varmt anbefales! Nuvel, leveringstiden var lidt lang, men helt forståeligt pga corona og fragt i det hele taget, og iøvrigt meddelt tydeligt på forhånd. Bestemt værd at vente på! Misserne er ovenud begejstrede 😎😺
Corona krisen gav store leveringsproblemer og uregelmæssigheder, men jeg blev flot kompenseret og vores korrespondence var hurtig og perfekt.
Jeg bruger gerne Yiha igen.
Den 13 maj modtog jeg en ordrebekræftelse på 1 stk. laserpointer.
Jeg har trods rykker ikke modtaget nogen laserpointer eller meddelelse om hvornår jeg kan forvente leveringen, derfor vil jeg advare andre Mod at handle hos Yiha.
Hilsen
Frits Thede

Gik 1.5 måned inden jeg modtog den laserpen jeg købte der😒

Resposta de Yiha
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.