Snel bereikbaar
Had een simpele vraag, mooi antwoord op gekregen!
Wij leveren duidelijke en praktische rechtshulp voor particulieren en ondernemers. Geen lange memo’s, maar heldere keuzes, risicobeoordeling en concrete vervolgstappen. Snel schakelen, vaste contactpersoon, transparante tarieven (vast bedrag of uurtarief). Rechtsgebieden: Consumentenrecht & contractgeschillen Huurrecht (woon– en bedrijfsruimte) Arbeidsrecht (werkgever & werknemer) Incasso & betalingsregelingen Bestuursrecht (bezwaar & beroep) Privacy/IT & online kwesties Ondernemingsrecht & samenwerkingen Wat wij doen: Advies & second opinions Opstellen/controle van documenten (brieven, contracten, bezwaar/beroep) Onderhandelen & schikkingen Begeleiding richting advocaat/notaris indien nodig Waarom cliënten voor ons kiezen: Heldere communicatie in begrijpelijke taal Snelle doorlooptijden en strakke planning Ethisch, onafhankelijk en vertrouwelijk
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Had een simpele vraag, mooi antwoord op gekregen!
Veel kennis en goede service
Top service. De informatie wordt overzichtelijk en begrijpelijk uitgelegd, waardoor men snel inzicht krijgt over de specifieke situatie. Er werd professioneel gereageerd en vragen worden serieus genomen.
Voor wie op zoek is naar laagdrempelig juridisch advies is dit een handige en betrouwbare plek. Over het algemeen een prettige ervaring.
Geachte persoon gaf me snel en een duidelijke antwoord wat ik nodig had voor me jurdisch advies over me bedrijf-claim. Als je duidelijk en snelle advies wilt is dit het juiste persoon.
Goed geholpen goed uitgelegd wat wel en niet mogelijk was.
Snelle, correcte & duidelijke hulp!
Ik werd na 1 werkdag geholpen met mijn juridische vraag!
Zeker een aanrader!!
Geeft duidelijkheid en eerlijke antwoorden waar je wat aan hebt!!!!!!

Goede en duidelijke uitleg
Snelle reactie super fijn!

Resposta da Yklaw
Heb gebruik gemaakt van zijn dienst om een belangrijke brief voor mij te schrijven. Niet alleen was meneer snel klaar hij reageerde ook direct verbeterde de brief gelijk waar nodig ( kwa info ) en dat voor een echt zacht prijsje mij gaat hij vaker horen
Met vriendelijke groet
T. Yagoub

Resposta da Yklaw
Werd goed en snel geholpen, ze weten wat ze doen en dit is echt een aanrader

Resposta da Yklaw
Yassine stond voor mij telefonisch en per mail klaar. Hij heeft aandachtig geluisterd naar mijn casus en op basis van zijn kennis en ervaringen advies op maat gegeven. Top werk!

Resposta da Yklaw
Meneer Kaddouri heeft mij enorm uit de stress geholpen door snel en duidelijk te adviseren over een dringende kwestie. Hierdoor wist ik waar ik aan toe was en is het probleem na twee weken nauw contact en fijne betrokkenheid verholpen.

Resposta da Yklaw
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Yklaw. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en gaven duidelijk en deskundig advies. Dankzij hun inzet is het zelfs gelukt om een hoge boete te laten kwijtschelden. De communicatie verliep snel en helder, en ik voelde me echt gesteund tijdens het hele proces.
Een betrouwbaar en kundig juristenbureau dat ik zeker kan aanbevelen.

Resposta da Yklaw
Goede ervaring gehad met Yassine. Echt een top jurist!

Klasse verschil!
We nemen nu al een tijd de services af van Yassine, en dit continu met excellente resultaten.
Helder advies, duidelijke opvolging, ondersteuning op alle vlakken.
Wat ben ik blij dat ik deze partij heb gevonden

Resposta da Yklaw
YKLaw heeft mij uitstekend geholpen bij het terugkrijgen van mijn geld. Ik was opgelicht door een e-commerce coachinggroep: ik betaalde €3000, maar kreeg nauwelijks tot geen begeleiding. Juridisch zat het niet helemaal goed bij de coaches, en YKlaw heeft dit perfect ingezien. Dankzij hun inzet heb ik mijn volledige aankoopbedrag terug ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over hun hulp en dienstverlening.

Resposta da Yklaw
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.