Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden over het aanbod van losse hoezen voor bolsters en meditatie kussens. Jullie zijn de enige aanbieder, die ik kon vinden die dat doet. Een duurzame en voordeli... Ver mais
Die Yogamatte eignet sich super für den täglichen Flow. Ich nutze die Yogamatte seit einigen Wochen und bin insgesamt zufrieden. Kein wegrutschen - auch bei schweißtreibenden Übungen nicht. Ei... Ver mais
Fijne service Ik had eerste een andere mat, deze was anders dan verwacht, toen samen met een medewerker een andere uitgezocht. Die werd na het terugsturen gelijk weer naar mij toegezonden. Deze mat... Ver mais
Yogi Essentials is the website for all your yoga needs. Whether you are looking for a new yoga mat, a blanket or incense... Yogi Essentials has it all. Enjoy our beautiful products and completely relax.
Schumanpark 9 7336 , 7336 AM, Apeldoorn, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Bestelling en levering verliepen vlekkeloos. Blij met mijn oogkussentje. Voldoet aan de verwachting. Lekker compact en stevig, goede kwaliteit. Ideaal voor vermoeide ogen en meditatie.

Resposta da Yogi Essentials
Heel snel het bestelde artikel thuis gekregen.

Resposta da Yogi Essentials
De levering van mijn bestelling is goed verlopen. Het is persoonlijk afgeleverd. Ik was niet thuis maar kreeg een lief mailtje waar de bestelling was neergelegd. Heel fijn!

Resposta da Yogi Essentials
Fantastische service en high quality items 👍🏻

Resposta da Yogi Essentials
Die Ware ist schnell angekommen und war sehr liebevoll verpackt.
Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt-meine neuen Yogikissen haben eine tolle Qualität!
Lieben Dank!

Resposta da Yogi Essentials
Die Yogamatte eignet sich super für den täglichen Flow.
Ein kleiner Nachteil ist, dass sie etwas schwerer ist als meine vorherige Matte, was beim Transport nicht so praktisch ist (allerdings dafür auch nicht so stabil!!).
Insgesamt aber eine tolle Wahl für alle, die regelmäßig Yoga machen!

Resposta da Yogi Essentials
Ich bestelle mein Yoga Equipment nirgendwo anders mehr. Fie Qualität ist top, Ebenso der Support! Ich bestelle aus Deutschland und der Verstand funktioniert dennoch super schnell und einfach.

Resposta da Yogi Essentials
Nice and fast service, super quality and beautiful design . I love it!

Resposta da Yogi Essentials
Het matje is licht en lang.
De antisliplaag is ook fijn.
Jammer dat er geen draagkoord of bandjes bij zitten voor deze prijs.

Resposta da Yogi Essentials
Yogi Essentials is een heel prettig bedrijf, ze reageren heel persoonlijk op je mail, er is mogelijkheid om te bellen en al je vragen worden naar alle eerlijkheid beantwoord. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. (Kurk mat alignment, groene bolster, riem, kurk blok). Nog een pluspuntje: ze denken met je mee en daardoor erg behulpzaam! Ik blijf hier bestellen voor mijn yogastudio.

Resposta da Yogi Essentials
Het bedrijf nam contact met me op na een mail die ik stuurde over het bestellen van meditatiekussens. Deze zouden nieuw binnenkomen van een andere leverancier. Omdat ik ze in 2 bestellingen wilde bestellen hebben ze aangeraden om te wachten op de nieuwe zodat er geen kleurverschil zou zijn. Helemaal top! Toen ik de bestelling binnen kreeg, sneller dat verwacht, zaten er wierrook stokjes bij in.
Bedankt voor de goeie service. En de verbinding met de klant.

Resposta da Yogi Essentials
Top, ben blij dat ik deze besteld heb. Mooie kleur, stevig katoen.

Resposta da Yogi Essentials
Ich habe eine Yoga Matte und eine Yogamatten-Tasche bestellt. Die Lieferung und die Matte sind einwandfrei. Allerdings ist die Yogamatten-Tasche sehr eng und aus Leinen. Daher ist es nicht möglich die Tasche über die Matte zu ziehen. Daher 1 Stern Abzug.
Snelle levering en duidelijke site. Product precies zoals beschreven

Resposta da Yogi Essentials
Bestelling netjes verpakt. Precies zoals beschreven. En een handgeschreven kaartje erbij. Helemaal goed.

Resposta da Yogi Essentials
Mijn bestelling kwam snel en was leuk verpakt. Kaartje erbij en volgende bestelling korting