Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,3

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

163 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Prima service

Horren passen prima, goede service, kosteloos nieuwe klemmetjes opgestuurd gekregen

7 de julho de 2023

Beste,
Hartelijk dank voor uw review.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Horrifying customer service

Horrifying customer service, incoherent and contradictory answers (when they do answer, I have messages unanswered to this day), lies about delivery times, does not communicate and refuses to refund. Horrible experience, it might offer cheap products, but the customer service treats clients horribly and they are completely unprofessional. Do not order here, it's better to order somewhere a little more expensive but with a professional team.

6 de julho de 2023

Geweldige service.

Op 4-7-2023 zijn mijn twee inzethorren afgeleverd. Ze pasten werkelijk perfect.
Direct daarna nog 1 inzethor besteld, maar bij mijn bestelling had ik een tikfout gemaakt zodat de maat niet goed was. Meteen een mailtje daarover gestuurd en werd direct voor me aangepast. Fantastische service.

4 de julho de 2023

Beste,
Hartelijk dank voor uw review.

Zeker een aanrader uitstekend

Een goede bedrijf met een goede service. Alle afspraken nagekomen.
Met een woord TOP
Ivan uit Nieuwegein

25 de junho de 2023

Beste,
Bedankt voor uw feedback.

Aanrader

Ik heb vanmiddag de nieuwe cassettes binnen gekregen na een productie foutje omdat de oude te kort waren.

Ik kan niks anders zeggen dan.....

TOP!!!!

Ziet er goed uit en na verwachting. Super goede en makkelijke en zeker snelle service.

30 de maio de 2023

Wachten de moeite waard

Helaas door de leveringsproblemen van de materialen veel later dan gepland de overkapping ontvangen. Maar door de kwaliteit van de overkapping en de vriendelijkheid van het personeel van Yorway deze vertraging snel vergeten. Door de duidelijke handleiding kon de overkapping snel in elkaar gezet worden. Heel erg blij mee. Ziet er fantastisch uit.

28 de abril de 2023

Resposta da Yorway

Beste, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze ondergeleider van de vorig jaar…

Onze ondergeleider van de vorig jaar gekochte hor was geknapt door eigen schuld. Hiervoor contact gehad met horrentotaal. We kregen een aantal nieuwe verbindings schakels opgestuurd zonder enige kosten!!
Wat een super klanten service, daar kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

20 de abril de 2023

Top horren

Top horren! Heel erg blij mee, ze zijn stevig en passen perfect. En supersnel geleverd, binnen een week na bestelling zit het hor in je raam. Bij Horrentotaal zijn ze ook heel behulpzaam, je kan altijd snel op antwoord en hulp via Whatsapp mail of via de telefoon rekenen.
Echt een aanrader! 5 sterren!

5 de abril de 2023

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De leverantie van mijn kozijn met…

De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel, om het mijn aannemer op tijd te laten monteren, zelf brengen. Het meerwerk van de aannemer werd zonder meer vergoed.
Tenslotte dus alle lof voor de communicatie!

16 de março de 2023

Resposta da Yorway

Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Fantastisch geholpen door horrentotaal

Fantastisch geholpen door horrentotaal. Alles viel binnen de garantie. Alles kosteloos geleverd. Top!

13 de março de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunststof kozijnen met triple glas

Vorig jaar mei een kunststof kozijnen besteld met Triple glas bij Kozijnen Totaal en omdat wij deze pas half november nodig hadden is dat prima verlopen.
Echter het toegepaste glas voldeed niet aan de huidige eisen, veiligheidsglas.
Na wat over en weer communicatie is dit perfect opgelost.

7 de março de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het hor raam past fantastisch

Het hor raam past fantastisch. Goede kwaliteit
materiaal, snelle verzending, betaalbaar. Top.

3 de março de 2023

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerst duurde het lang maar vervolgens snel opgelost!

In eerste instantie duurde het erg lang voordat ik überhaupt een bevestiging kreeg dat mijn bestelling gereed en verzonden was (ruim 2-3 weken). Uiteindelijk na diverse malen contact gehad en kreeg ik gelukkig alsnog mijn inzethor. Deze was bij ontvangst netjes en onbeschadigd. Helaas verkeerde klemmetjes gemonteerd maar contact gezocht en direct opgepakt! Dag erna juiste klemmetjes ontvangen per post en eenmaal gemonteerd zat hij er strak in zoals het gewenst is!

Al met al een goede ervaring en nog betere service.

3 de março de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over het resultaat

Zeer tevreden over het resultaat. Mooie voorzethor, past perfect makkelijk te installeren. Op een vraag via whattapp werd snel en keurig gereageerd. Zeker aan te bevelen om op deze site eens te gaan kijken en kopen.

1 de março de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede horren en goeie service

Meerdere keren horren besteld en zeer tevreden over de kwaliteit en service. Ook na een bestelfout aan mijn kant werd ik goed geholpen.

19 de fevereiro de 2023

3 raamhorren snel en goed

Via WhatsApp om informatie gevraagd. Foto,s gezonden en er werd snel gereageerd en meegedacht. Besteld en vervolgens binnen een week geleverd. Goede kwaliteit en eenvoudig te plaatsen. Super!

15 de fevereiro de 2023

Kozijnentotaal top kwaliteit!

We hebben onze kunstofkozijnen en voordeur besteld bij kozijnentotaal, snelle levering en top kwaliteit! Ook de klantenservice is van top kwaliteit reageren snel en duidelijk!

12 de fevereiro de 2023

Met vriendelijke groet, Team Yorway

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.