Your Look... for less! Avaliações 1.130

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wil mijn gegevens laten verwijderen uit hun bestand. Ben inmiddels enkele mailtjes verder en telkens wordt gezegd dat mijn gegevens verwijderd zijn. Echter ontvang ik nog steeds mailtjes met aanbie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utmärkt kvalitet på klädernas material och form, med många fina modeller att välja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lätt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet är att man även har storlekar som passar folk som inte har vältränad kropp. Deras priser är överkomliga om än man inte är stor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Bra priser

Bra priser. Storlekarna stämmer perfekt. Kan köpa en till två storlekar mindre än vanligt.

18 de agosto de 2024

Hej Raija,

tack så mycket att du tagit dig tid att lämna en sådan mycket positiv omdöme!
Vi är mycket glada över att du har hittat rätt storlek hos oss. Njut av dina artiklar!

Det gick kvickt och lätt. Ha ha Inga problem. 😃

Det gick kvickt och lätt. Passform ok. Kommer att handla fler gånger.

8 de agosto de 2024

Hej Carina,

tusen tack för din positiva feedback och ditt toppbetyg! Vi är mycket glada över att du är nöjd.

Vi ser fram emot ditt nästa besök! Ha en bra dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att handla och leveranser att lita…

Lätt att handla och leveranser att lita på. Bra med Klarna

7 de agosto de 2024

Hej Agneta,

tusen tack för toppbetyg!
Vi är mycket glada att allt är till belåtenhet när du handlar hos oss. Vi önskar dig mycket glädje med artiklarna.

Vi hoppas att höra från dig snart igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De gånger jag har köpt kläder har jag…

De gånger jag har köpt kläder har jag varit supernöjd så också denna gång. Storlekarna passar verkligen!!!
MVH

8 de agosto de 2024

Hej Elisabeth,

tack så mycket att du tagit dig tid att lämna en sådan mycket positiv omdöme!
Vad trevligt att allt är till belåtenhet när du handlar hos oss. Det är toppen att du har hittat din passande storlek i vårt breda utbud av storlekar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag gillar verkligen produkter som jag…

Jag gillar verkligen produkter som jag har beställt.och hade kontaktat med kundservice och fick ett bra bemötande.är mycket nöjd och rekomendera mina kollegor att handlar hos your -Look

12 de julho de 2024

Hej Lateifeh,

tusen tack för din positiva feedback och ditt toppbetyg!
Vi är mycket glada över att du gillar våra artiklar och att vi kunde hjälpa dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra kläder.

12 de agosto de 2024

Hej Alf Inge,

tack så mycket för din positiv feedback!
Det glädjer oss att allt är till belåtenhet när du beställer hos oss.

Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en tröja I maj som vi fick…

Beställde en tröja I maj som vi fick har fått betala 2 gånger och när man kontaktar dom är dom otrevliga och dryga och säger 2 olika storlekar som va i tröjan.kommer aldrig handla där igen.

9 de agosto de 2024

Hej Liliane,

vi är mycket ledsna att du har haft denna upplevelse med din senaste beställning hos oss.
Vi vill också be om ursäkt för dessa uttalanden.

Gärna vill vi kolla närmare på vad som hände. Kontakta oss gärna igen, så undersöker vi vad som gått fel här. Det är mycket viktigt för oss att hitta en lösning tillsammans.

Vi hoppas att du ger vår service ännu en chans och ser fram emot vårt samtal.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De försöker ta betalt 2 gånger trots mina bevis på att jag skickat tillbaka ett paket och fått löfte att allt är struket och ok har de mage att säga att jag har en skuld till dem, de vägrade att skicka ett mejl om detta också.

Inte ens 1 stjärna.
Beställde en 2 pack byxor , jag gjorde det på webben eftersom de lovade att man kunde betala med sitt kort där, det var något strul med det den dagen(fick ändå vänta 6 veckor, och trots löfte att slippa faktura-eller som ni kallar det expeditionsavgift fick jag betala det också) jag ringde och frågade vad som hade hänt och om de hade fått min beställning , det hade de inte och tog en beställning av mig. Inte heller någon beställning bekräftelse trots att det fått min mejl , vad händer, jo förra veckan fick jag 2 försändelser på samma beställning, då hade de gjort ytterligare ett kundkonto till mig och skickat ett till brevlådan och ett till ett utlämningsställe . Ingen faktura där heller, jag ringer och får betalningsuppgifterna, betalar in beloppet på en gång . Ringer sen för att kolla att allt är betalt(då hade jag returnerat det ena paketet och bett om ett bekräftelsemejl från dem att allt är betalt och att de skulle stryka det ena kundkontot(detta var i måndags , det skulle vara uppdaterat som igår, vilket det inte var ), de har alltså mage att kräva mig på pengar på något jag har returnerat och sagt att allt var ”struket. ”

Trots att jag minst femtielva gånger skickat in returkvitto , bevis på min betalning och fått muntligt löfte lyssnar de inte på mig, nu har jag bestridit fakturan en andra gång men de vägrar att lyssna på mig, tror de att jag är så dum att jag beställer samma sak 2 gånger och att jag ska betala för något jag redan har skickat tillbaka. Det är som att skriva/prata för döva öron .

25 de julho de 2024

Hej Karin,

tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi ber om ursäkt för de besvär du har upplevt med din beställning och betalning. Det låter som att det har skett flera missförstånd och vi förstår din frustration.

Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snart som möjligt. Vänligen kontakta vår kundtjänst igen och ange ditt kundnummer och relevant information om din beställning och retur. Vi vill definitivt hitta en lösning att rätta till ditt ärende!

Det är viktigt att du kontaktar vår kundtjänst igen via telefon eller e-post, annars har vi ingen möjlighet att undersöka ditt ärende och hitta en lösning.

Tack för din förståelse.
Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och hoppas kunna återställa ditt förtroende för oss.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het kost niks maar dan heb je ook niks

Geprobeerd om voor mijn moeder kleding te bestellen, echter...het online bestelformulier kan niets met achtervoegsels bij een huisnummer (bijv. 160-3) voor de adressering. Het achtervoegsel wordt óf geheel weggelaten, óf op een hele andere plek in de adressering gezet, waar het zijn nut verliest. Ik heb de bestelling dus maar afgebroken en ben naar een andere website gegaan waar ze het wél begrijpen.

21 de julho de 2024

Geachte mevrouw Zahra,

U dient de huisnummer toevoeging direkt achter uw huisnummer te vermelden.

Het veld “adres toevoeging” is bedoeld om bijvoorbeeld de naam van het gebouw of een afdeling en kamernummer “voor interne levering” in vermelden.

Excuses voor de late reactie maar u heeft uw bericht per abuis op ons portal voor de klantenservice in Zweden geplaatst. Wendt u zich toekomstig alstublieft rechtsrreeks tot onze Nederlandse klantenservice (klantenservice@your-look-for-less.nl) voor een een snellere afhandeling.

Met vriendelijke groet,
Patrick Yppenburg
Klantenservice Your Look… for less!

Snabbt utskick av…

Snabbt utskick av företaget,leveransgaranti följs, varor följer angivna storlekar,vänligt bemötande av kundtjänst,relevant information i mobilen,

24 de junho de 2024

Hej Susanne,

tusen tack för ditt positiva omdöme. Det glädjer oss att allt är till belåtenhet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Väntar fortfarande på mina byxor

Väntar fortfarande på mina byxor

10 de julho de 2024

Hej Eva,

vi beklagar verkligen att din leverans dröjer.

Vänligen ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra passform på koftan.

Bra passform på koftan.

2 de julho de 2024

Hej Annette,

tack så mycket för din positiv feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter till bra pris

10 de abril de 2024

Hej Anitha,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mamma gillar kläderna, men krånglig betalning och långsam frakt

Mamma gillar kläderna ni har och att det finns lite större storlekar.

Men det är inte enkelt att betala. Man får en faktura skickad per mejl. Hade varit mycket enklare om ni erbjudit Klarna som i princip alla andra internetbutiker har.

Det är också ganska lång leveranstid. Man får ett mejl från You look… For Less att paketet är skickat, sen dröjer det flera dagar innan PostNord har fått paketet så totala leveranstiden blir ca 1 vecka.

28 de junho de 2024

Hej Magnus,

vad trevligt att din mamma tycker om våra kläder och utbud.

Har ni några frågor om våra betalningsalternativ och leveranstider är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi till med era frågor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

när bild o vara stämmer överens är det…

när bild o vara stämmer överens är det toppen.
snabb o riktig leverans också

25 de junho de 2024

Hej Pia,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byxorna motsvarade min förväntan vad…

Byxorna motsvarade min förväntan vad gäller material o storlek.

17 de maio de 2024

Hej Paula,

tack så mycket att du tagit dig tid att lämna en sådan mycket positiv omdöme!

Vi är glada över att du är nöjd med din artikel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al een paar weken op teruggave…

Ik wacht al een paar weken op teruggave van mijn geld. Heb al diverse keren gebeld en elke keer wordt er gezegd dat het overgemaakt gaat worden.
Lia Donker,
Klantnr. 44319796,
Gaat om €39 voor een badpak dat niet is geleverd.
Vandaag weer geprobeerd te bellen, maar nu krijg ik zelfs niemand te pakken

21 de junho de 2024

Geachte mevrouw Donker,

Blijkbaar heeft u uw beoordeling per abuis bij onze klantenservice in Zweden geplaatst. Bij dergelijke zaken kunt u zich altijd het beste direkt tot onze klantenservice in Nederland wenden.
Wij hebben het voor u nagekeken, het eerste pakket is inmiddels retour geboekt en het bedrag wordt vandaag nog overgemaakt. U kunt de betaling dan ook spoedig tegenmoet zien.
Bedankt voor uw beoordeling en uw tijd.

Met vriendelijke groet,
Patrick Yppenburg
Klantenservice Your Look… for less!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter mycket strul fick jag jackan …

Efter mycket strul fick jag jackan jag beställt.Men varför skickar ni samma order igen? Ingen avisering igen om att jag hade varor och hämta. Får en faktura att betala för att varorna skickats tillbaka. Vad ska jag med 2 jackor till? Vet ni inte vad ni gör, parodi. Jag tänker inte betala något jag inte beställt , dessutom är det ni som gjort fel. Kommer aldrig mer handla hos er.

11 de junho de 2024

Hej KG,

Vi beklagar verkligen detta misstag och arbetar nu för att rätta till det så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller chatt så att vi kan ordna det hela och ge dig ytterligare information.

Vi är säker på att vi kommer att hitta en lösning!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra varor till vettiga priser och snabb…

Bra varor till vettiga priser och snabb leverans 👏

23 de abril de 2024

Hej Anita,

Your Look... for less!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.