YourClean Avaliações 87

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne dweil en makkelijk te gebruiken. Hij kan lang gebruikt worden zonder op te laden. Jammer genoeg komt hij niet in de hoeken, en ook het vuil komt niet allemaal van mijn tegels (oneffen tegels).... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Ik was aanvankelijk sceptisch, maar dit schoonmaakapparaat heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! Het feit dat het zowel zuigt als dweilt in één beweging, bespaart me enorm veel tijd en mo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Sobre YourClean

Welkom bij YourClean

Dé specialist in het moeiteloos reinigen van vloeren. Onze missie is om het schoonmaken van jouw vloeren niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter en effectiever te maken. Met onze innovatieve vloerreinigingsoplossingen zorgen wij ervoor dat jouw vloer altijd straalt, zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken.

YourClean richt zich specifiek op het ontwikkelen van krachtige, draadloze vloerreinigers die jouw schoonmaakroutine transformeren. Of het nu gaat om stofzuigen, dweilen of het verwijderen van hardnekkige vlekken, onze apparaten zijn ontworpen om jouw vloeren er altijd op hun best uit te laten zien. Dankzij onze slimme technologieën wordt het reinigen van verschillende vloertypen, zoals hout, tegels of tapijt, een eenvoudige klus.

Wij geloven dat de basis van een schoon huis begint bij schone vloeren. Daarom hebben we ons volledig toegelegd op het perfectioneren van onze producten, zodat jij kunt genieten van een grondig gereinigde vloer zonder gedoe. Kies voor YourClean en ervaar het gemak van stralend schone vloeren, dag na dag. Eenvoudig in gebruik, maar krachtig in resultaat – dat is waar YourClean voor staat.

Besteld vóór 10:00 uur, dezelfde dag in huis

Gratis bezorging

Gratis bezorging
YourClean biedt gratis levering en snelle bezorging binnen Nederland. Bestellingen die vóór 10:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog geleverd, zodat je snel van jouw aankoop kunt genieten.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

87 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was erg benieuwd naar het resultaat…

Ik was erg benieuwd naar het resultaat bij het gebruik van de yourclean op mijn stenen vloer en had een goed resultaat, bij zeer vuile vlekken moet je wel dikwijls overgaan om het weg te krijgen. Maar al bij al ben ik tevreden

23 de fevereiro de 2026

Goedenavond Sonia,

Bedankt voor het delen van je ervaring met de YourClean elektrische dweil. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat op je stenen vloer.

Bij hardnekkige of sterk ingedroogde vlekken kan het inderdaad voorkomen dat je er een paar keer overheen moet gaan. Vaak helpt het om de plek eerst licht te bevochtigen met de sprayfunctie, zodat het vuil even kan losweken voordat je er nogmaals overheen dweilt.

Mocht je nog vragen hebben of tips willen voor het beste gebruik, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Maakt vloerreiniging heel eenvoudig

Maakt vloerreiniging heel eenvoudig! Prima schoonmaakresultaat! Een verademing vergeleken met een eerder aangekochte elektrische dweil

26 de fevereiro de 2026

Goedenavond Hay,

Hartelijk dank voor je review. Leuk om te lezen dat onze elektrische dweil het schoonmaken van je vloer een stuk makkelijker maakt en dat je zo tevreden bent over het resultaat. Zeker fijn om te horen dat het apparaat voor jou beter werkt dan de elektrische dweil die je eerder hebt gebruikt.

We wensen je veel plezier en gemak met je YourClean elektrische dweil. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en het is een prima…

Snelle levering en het is een prima apparaat!

13 de fevereiro de 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring met YourClean. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het apparaat. Daar doen we het voor.

We wensen je veel gemak en schoonmaakplezier met je elektrische dweil. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super apparaat, en fantastische service!

Super apparaat, wat je gewoon met water kan gebruiken ipv de dure flesjes schoonmaakspul erbij te moeten aanschaffen, na een poosje was er een kleinigheidje, het dopje dat niet meer goed dicht ging,zelfs Bas van Your-clean is een nieuwe vervangende basis komen afgeven.
waar kom je dat nog tegen.

16 de janeiro de 2026

Resposta de YourClean

Wat een geweldige review om te ontvangen. Dit is oprecht een van de leukste die we tot nu toe hebben gekregen. Fijn om te lezen dat het apparaat zo goed bevalt en dat het gebruik zo wordt gewaardeerd. We doen altijd ons uiterste best om te helpen en service te bieden waar dat mogelijk is. Dank voor het vertrouwen en het delen van deze ervaring.

Nog veel plezier met dweilen en mocht er wat zijn, dan laat het ons weten.

Bas

Van luxe gesproken!

Ik wist niet dat dweilen zo makkelijk kon gaan 💃

2 de janeiro de 2026

Goedenavond Nadia,

Hartelijk dank voor uw zeer positieve bericht. We zijn blij te horen dat het dweilen nu soepel verloopt! Nog veel dweilplezier gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een heel degelijk apparaat

Het is een heel degelijk apparaat. Hij doet wat het moet doen. Zeer licht in gebruik, dit is zeker een voordeel.

De dweil wordt automatisch gereinigd na gebruik en droogt zeer gemakkelijk door hem op de kuip te plaatsen.

9 de janeiro de 2026

Goedenavond Ann,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het apparaat aan uw verwachtingen voldoet en het gebruik als licht en eenvoudig wordt ervaren. Het is inderdaad een groot voordeel dat de dweil automatisch gereinigd wordt en gemakkelijk droogt.

Nog veel dweilplezier.

Top product

Super handig en inderdaad diep reinigend 👍🏻

6 de janeiro de 2026

Resposta de YourClean

Bedankt voor je mooie review Nadia,

Veel dweilplezier namens YourClean💙

Heel gemakkelijk.

Heel gemakkelijk.
Gebruik dit sneller dan een dweil. Spaart tijd.

20 de dezembro de 2025

Resposta de YourClean

Hi Sonja, Fijn om te horen dat het gebruik zo eenvoudig gaat en tijd bespaart! 💙 We waarderen uw feedback enorm.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Producten nog niet gebruikt.

23 de dezembro de 2025

Goedenavond François,

Bedankt voor uw review! Fijn dat het product snel is geleverd. Veel dweil plezier gewenst.

yourClean

Lekker relaxed schoonmaken.

Goed, hij was al uitgeprobeerd want er zat water in.

11 de dezembro de 2025

Resposta de YourClean

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het schoonmaken als relaxed werd ervaren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werkt super goed de YourClean machine!!

Het werkt goed de YourClean machine de vloer is zo schoon. En is zo weer opgeruimd de machine en opladen voor de volgende week, en ik doe het zelfs twee keer in de week IPV één keer per week. Alleen je moet eerst wel stofzuigen want de kruimels die gaan er van voorkant in en de achterkant uit en blijven op de vloer liggen.

17 de dezembro de 2025

Beste Johnny,

Wat fijn om te horen dat de YourClean 4 in 1 elektrische dweil zo goed werkt en je vloer weer heerlijk schoon wordt. Geweldig dat hij zo makkelijk is in gebruik en dat je hem zelfs twee keer per week inzet. Nog veel dweilplezier.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind de Your Clean fantastisch.

Ik vind de Your Clean fantastisch.
Geen pijn in mijn rug en toch een heerlijke frisse vloer . Ben er heel blij mee.
Vond alleen de beschrijving niet echt duidelijk en een erg kort snoer om op te laden maar dat mag de pret niet drukken.
Ik ben blij

16 de dezembro de 2025

Resposta de YourClean

Wat fijn om te horen, Ineke! 😊 Super dat je geniet van een frisse vloer zonder pijn in je rug. Bedankt voor je tip over de beschrijving en het korte snoer, we nemen dit zeker mee. Veel schoonmaakplezier gewenst met YourClean!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne dweil en makkelijk te gebruiken

Jammer genoeg komt hij niet in de hoeken, en ook het vuil komt niet allemaal van mijn tegels (oneffen tegels). Hardnekkig vuil doet er ook even over voor het weg is.

2 de dezembro de 2025

Resposta de YourClean

Dank voor je review Daniëlle. Fijn dat de dweil prettig in gebruik is en dat de batterijduur goed bevalt. Bij hardnekkige vlekken werkt het meestal het beste om eerst de sprayfunctie te gebruiken en daarna rustig over de plek heen te gaan, zodat de microvezelpads het vuil beter opnemen. Veel dweilplezier en een frisse groet van YourClean 💙

Wat een top dweil!

Wat een super fijn systeem! Zonder kracht wordt de vloer super schoon!

26 de novembro de 2025

Resposta de YourClean

Hi Marieke, wat ontzettend fijn om te lezen.
Geweldig dat het systeem zo goed bevalt en dat je zonder moeite een stralend schone vloer krijgt. Dat is precies waar we het voor doen.

Dank je wel voor je mooie feedback en voor het delen van je ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Product werkt geweldig.
Niet meer belastend voor de rug dweilen.super!!

19 de novembro de 2025

Hi Ellie,

Fijn dat de levering snel was en het product goed bevalt! Super dat het dweilen nu makkelijker is voor je rug.

Met frisse groet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekker ligt in gewichtig en zonder…

Lekker ligt in gewicht en zonder moeite de dweil uit te spoelen en weer verder te dweilen. Een super apparaat

13 de novembro de 2025

Resposta de YourClean

Dank je wel voor je mooie feedback. Super om te horen dat de dweil zo prettig in gewicht is en dat het uitwringen zonder moeite gaat. Fijn dat je het apparaat als een echte toevoeging ervaart. We waarderen je vertrouwen enorm.

Het wordt waar gemaakt

Het wordt waar gemaakt. Enorm snelle levering. Uitstekend product met een goede handleiding. Niets anders dal lof.

19 de novembro de 2025

Resposta de YourClean

Dank je wel voor deze mooie review Theo. Fantastisch om te horen dat alles volledig is waargemaakt. Snelle levering, een uitstekend product en een duidelijke handleiding, dat is precies wat we nastreven. Geweldig dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het vertrouwen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit apparaat had ik jaren eerder moeten…

Dit apparaat had ik jaren eerder moeten hebben
Top apparaat

15 de novembro de 2025

Beste Ria,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het apparaat zo goed bevalt en dat u er zo enthousiast over bent. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Team YourClean

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.