Had een klacht over de armbanden waren binnen 2 weken lelijk geworden. Zou nieuwe ontvangen maar wacht sinds 22 juni al op de armbanden al vele malen gemaild maar geen reactie ook recentie geschreve... Ver mais
Super tevreden met mijn sieraden. Ze zijn snel geleverd en verkleuren echt niet. Normaal gesproken kan ik niet tegen nep goud/zilver maar ik draag nu dagelijks de oorbellen van Yourjewelry zonder prob... Ver mais
Snelle levering, hele goeie kwaliteit van sieraden kan goed tegen water, parfum en verkleurd niet. Ben erg blij met mijn bestellingen veel keuze uit verschillende en originele sieraden. Zal in d... Ver mais
Sieraden zijn allemaal super leuk en waterproof waardoor je er lang van kan genieten :D
Luxe, maar betaalbare sieraden die water proof zijn. Uitgekozen met liefde speciaal voor jou.
Had een klacht over de armbanden waren binnen 2 weken lelijk geworden.
Zou nieuwe ontvangen maar wacht sinds 22 juni al op de armbanden al vele malen gemaild maar geen reactie ook recentie geschreven die ik nergens terug kan vinden.
Heel erg want dit was een kado voor mijn zus in haar laatste levensfase. hoop dat mijn klacht alsnog opgelost wordt.

Resposta da Yourjewelry
Snel goed en mooi geleverd , goeie kwaliteit en precies als op de foto im in love !!
Dit was de 3e x dat ik hier besteld heb. Deze keer was er ook heel lief een armband bij gedaan. Zo als altijd ben ik weer tevreden en ben ik ook super blij met de armband die helemaal bij mijn stijl past!
Leuke verpakking en goede kwaliteit! Pakketje was ook snel binnen.
Super snelle en nette levering goede kwaliteid.

Resposta da Yourjewelry
Super blij met mijn ketting en oorbellen.
Goeie kwaliteit, kleur blijf altijd mooi😍
Ik bestel zeker vaker!!!

Resposta da Yourjewelry
Wat een super mooie sieraden!!! Ik kan er alles mee: douchen, slapen enzv. Zonder dat het verkleurd. I love it! 😍😍😍
Zal in de toekomst zeker vaker bestellingen plaatsen!!!

Resposta da Yourjewelry
Prachtige sieraden, precies wat ik zocht! Ook zijn de sieraden super snel geleverd, onzettend tevreden mee.

Resposta da Yourjewelry
Mooie sieraden, kwalitatief. Zeer tevreden klant!

Resposta da Yourjewelry
Super tevreden met mijn sieraden. Ze zijn snel geleverd en verkleuren echt niet. Normaal gesproken kan ik niet tegen nep goud/zilver maar ik draag nu dagelijks de oorbellen van Yourjewelry zonder problemen!

BESTE!!!
Super goeie kwaliteit , draag het dagelijks!
Love it

Resposta da Yourjewelry
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.