Top service! Ik had een voetbal besteld voor mijn zoon. Bij opening bleek het ventiel beschadigd te zijn. Na contact met de medewerker is er direct een nieuwe bal geleverd inclusief een gratis bidon.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Produkt besteld via website. Later bleek deze niet meer leverbaar te zijn. Pakket met alternatief was verstuurd maar er bleek volgens hun bij PostNL iets mis te zijn gegaan waardoor pakket momenteel n... Ver mais
Telefonisch besproken wat onze wensen waren voor een eigen sportshirt. Zij hebben dit helemaal voor ons vormgegeven en precies naar wens uitgevoerd. Binnen 2 weken hebben we de 25 shirts ontvangen, de... Ver mais
Voor mij de eerste keer een bestelling gedaan. Je moet even geduld hebben want ieder merk heeft zo zijn levertijd. Prachtige mooie Jako trainingsjacks ontvangen goed en netjes verpakt. Keurig op een P... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Shirt besteld en niet op voorraad
Shirt besteld en niet op voorraad. Dit zou op de website zelf al moeten staan qua levertijd.
Van overige bestelde producten was één artikel niet meegeleverd. Na een mail gestuurd te hebben zouden ze naleveren (op zich prima service), maar ik moest er na één week zelf weer achteraan mailen wanneer het verstuurd zou worden. Was dus inderdaad nog niet verstuurd...
Geen beste service dus!
Webshop ziet er goed uit met een mooi …
Webshop ziet er goed uit met een mooi assortiment.
Opgelost
Op 25-11-2015 een bestelling geplaatst. 2 t-shirts en een trainings short. De bestelling op 6-12-2015 binnen gekregen. Nu was er iets verkeerd gegaan met het inpakken waardoor ik slechts 1 van de 2 t-shirts binnen kreeg. Het ontvangen t-shirt bleek ook niet juist te zitten, waarna ik een mail gestuurd heb met de mededeling dat ik slechts 1 t-shirt ontvangen had i.p.v. 2 en dat de maat ook niet goed was.
Netjes een e-mail terug gekregen met daarin het antwoord dat er 2 t-shirts in een maatje groter mijn kant op zouden komen. Deze kreeg ik ook snel binnen, en ik was zeer te spreken over de service. Nu zaten de 2 t-shirt in de grotere maat nog steeds niet lekker, waarna ik de nu in totaal 3 t-shirts retour heb gestuurd.
Een aantal dagen later heb ik slechts 1x het bedrag van een t-shirt terug gestort gekregen i.p.v. 2x.
Hierop weer een mails gestuurd, het hele verhaal uitgelegd, maar er word simpelweg niet meer gereageerd op mijn mail.
Nu nogmaals een mail gestuurd, met hetzelfde verhaal, maar ook hierop tot nu toe geen reactie van yoursportshop.nl
Eindelijk reactie gekregen met een nette oplossing. Mijn dank is groot.