modernhomedesign.com Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Żałuję, że szybciej nie sprawdziłam opinii. Półka przyszła uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiało zostać świadomie wysłane, ponieważ opakowanie nie nosiło śladów uderzeń, nie stało się to w t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Po ponad dwóch miesiącach walki o zamówienie: liczne wysłane maile z zapytaniem o status zamówienia, po których zapewniali, że wyślą w tym tygodniu, potem że w następnym i tak dalej; wysłali nie to... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zdecydowanie OSTRZEGAM przed firmą Yrke! Oszustwo i brak szacunku dla klienta! ​Dwa miesiące temu zamówiłem u nich parapety i do dzisiaj ich nie otrzymałem. Od trzech tygodni jestem bezczelnie zwod... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Biurko szkolne zamówione 11.05 - deklarowany termin dostawy to od 3 do 30dni roboczych. Jest 15.07 - nie otrzymałem ani biurka, ani informacji kiedy mogę się go spodziewać. Kontakt z firmą żaden - na... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

79 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uwaga na sklep

Towar zamówiony/opłacony 4 lutego do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji o wysyłce, coś złego dzieje się z tą firmą przestrzegam

26 de março de 2025

Nieterminowi oszuści

18 stycznia zamówiłam biurko którego do dziś nie dostarczono (25.03) za każdym razem gdy dzwonię do sklepu zostaję poinformowana, że właśnie przesyłka nadana jest kurierowi i zostanie dostarczona początkiem kolejnego tygodnia. Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem Bożena Wiesiołek

18 de janeiro de 2025

Tragedia, Nie polecam!

Niestety. Może w przeszłości firma działała lepiej. Ale obecnie to tragedia. Pomimo mailowego potwierdzenia dostawy , szafa oczywiście nie dotarła. Telefonicznie umawiałem się na kolejny termin i znowu rozczarowanie! W dodatku już jakość nie rekompensuje tego oczekiwania. Marnej jakości zawiasy, nie mówiąc o przepuszczaniu przez kontrolę jakości takich niedorobek jak na zdjęciu. I to nie jest od uderzenia w transporcie. To wadliwa płyta ale oklejona i "puszczona" do sprzedaży. Całe szczeście że od wewnątrz szafy....NIE POLECAM!!! Co więcek skandalicznym jest blokowanie komentarzy na Googlach, aby nie można było podzielić się negatywnymi doświadczeniami z tą firmą.

11 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Problemy z przesyłkami przesyłamy blaty bez nóżek

Moja przesyłka miała zostać dostarczona w piątek. Zostałem przez telefon poinformowany i zapewniali ze tak się stanie. (Paczka miała przyjść do 35 dni roboczych przyszła po ponad 43 dniach) Gdy odbierałem paczkę okazało się że nie wysłali nóżek do biurka bo nie zabrał kurier. Zabrał tylko blat (Śmiech na sali) Po wszystkim skontaktowałem się z obsługa która nie była zbytnio pomocna, a pan mówił że jest to niemożliwy przypadek. Czekałem na wiadomość zwrota bo oczekiwałem rekompensaty z powodu ich niedopatrzeń. Dalej czekam na kontakt który miał mi być obiecany

28 de fevereiro de 2025

Strasznie niska jakość Yrke

Zamówiliśmy regał i czekaliśmy na niego 3 miesiące, to co przyszło ciężko nazwać skandynawskim meblem… okleina odchodzi od płyt, przebarwienia na płytach. Baaardzo niska jakość, porównałbym to raczej z zakupem na aliexpres

6 de janeiro de 2025

2 miesiące oczekiwania na biurka i ubytki na blatach

2 miesiące oczekiwania na biurka, wielokrotne opoznienia, biurka dojechaly z ubytkami

4 de março de 2025

Dzień dobry,

W przypadku konieczności zgłoszenia reklamacji związanej z otrzymanym towarem prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji: reklamacje@yrke.pl

Biurko zamówione 20 grudnia

Biurko zamówione 20 grudnia, jutro zaczyna się marzec…. Na pomocy klienta cały czas jestem informowany ze w przyszłym tygodniu wysyłka i tak od 6 tygodni. Jeśli nie zależy wam na czasie to yrke idealnie spełni wasze oczekiwania.

28 de fevereiro de 2025

BIurko i regał

Zamówienie regał i biurko - zamówienie podzielone na 5 różnych paczek z czego wysyłane były w różnych dniach co logistycznie bardzo utrudniało przyjęcie paczek. Musiałam dopominać się o brakujące elementy.
Regał finalnie OK, biurko bardzo nie stabilne - strach coś na nim kłaść.

31 de agosto de 2024

YRKE

YRKE, fatalna firma, lekceważy klienta, nie jest w stanie przyznać się do swoich błędów.
Zamówione meble dostałam z dużym opóźnieniem (ok.miesiaca). Ponadto meble przyszły nie kompletne i cześć uszkodzona. Montera musiałam wzywać dwukrotnie. Stres i dodatkowe koszty.
Jakość mebli też pozostawia wiele do życzenia.
Absolutnie nie polecam firmy YRKE.

28 de janeiro de 2025

nie kupować

Nie polecam .Paczka szła ponad 2 miesiące,po licznych zapytaniach kiedy wyślą odpowiadali że za 2 tygodnie potem jeszcze że na pewno w następnym tygodniu . po zadzwonieniu okazało się że zapomnieli i niezwłocznie wyślą . po przybyciu biurka okazało się że nie ma wywierconych dziur + nie ma instrukacji jak zmontować biurko. Ponadto blat klejony na szybkości,pozastawiona naklejka "zrobić i dziś wysłać,, Maskara A spawanie nóg pozostawię bez komentarza.

20 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Przekładane terminy dostawy małego…

Przekładane terminy dostawy małego zamówienia (pojedynczego blatu o prostokątnym kształcie). Strach pomyśleć jak wyglądałby proces realizacji przy zamówieniu wielkogabarytowym. W przypadku prośby o anulację zamówienia, obsługa nie odpowiada na wiadomości. Szczerze nie polecam, konkurencja realizuje meble na wymiar zdecydowanie szybciej.

20 de fevereiro de 2025

Blat

Zamówiłem blat za ponat 500zł w listopadzie 2024, po 40 dniach piszę mail-a bo telefonów nie odbierają, w odpowiedzi dostaję info że mieli opóźnienie i do końca tygodnia wyślą zamówienie. Mijają następne dwa tygodnie i zero kontaktu. Może przy zamówieniach za kilka tysięcy są bardziej uprzejmi. Uprzedzam potencjalnych klientów tej firmy krzak szkoda Waszych pieniędzy i straconego czasu. Nie polecam

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brak wysyłki towaru w określonym…

Brak wysyłki towaru w określonym terminie (30 dni roboczych).
Po kilku wiadomościach e-mail i zapewnieniach, że do końca tygodnia towar zostanie wysłany przesyłka nie została nadana.
Nie polecam usług tej firmy.

3 de janeiro de 2025

3 miesiące czekania na fatalny produkt

Na biurko czekaliśmy około 3 miesiące. Kontakt mailowy był ignorowany, konsultant odpisywał nam wiadomości w stylu: zamówienie jest w drodze, odpowiem za 3 dni robocze itd. Innego kontaktu brak. Telefony zablokowane, na fanpegu na fb zostałam zablokowana pod dodaniu reakcji WRR do posta. Towar dostaliśmy dopiero po listownym wysłaniu przedsądowego żądania do wydania towaru. Biurko cudem zostało wysłane 2 dni po odebraniu listu :).
Jakość fatalna. Kosztowało ok 800zl. Zwykla tania cienka sklejka. Po miesiącu wygięło się w okrągły nawias przez ciężar, uwaga, laptopa. Jeśli chcecie, aby stało i nie było używane, to polecam.

5 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Za drogo, za długo, zbyt niechlujnie

Biurko za miliony zamówione 5 października przyszło 27 listopada. No ok. Ale okleina obrabiana przez ucznia 1 klasy szkoły zawodowej nie przystoi w tej cenie. Jak dodam, że po złożeniu biurko okazało się dramatycznie niestabilne (pomimo wzięcia większych nóg) to mamy komplet wyrzuconych w błoto pieniędzy. Ale żeby tego było mało to domówiłem dodatkowy kawałek blatu (bo w trakcie długiego czasu oczekiwania zmieniła się koncepcja) i oczywiście wymiar 60 cm jest innym wymiarem niż 60 cm szerokości biurka:). Choć tutaj trzeba podkreślić błyskawiczny czas realizacji.
No po prostu firma się uczy. Ale za taką cenę oczekiwałem czegoś znacznie lepszego. Zdecydowanie nie polecam.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony

Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony. Solidna, dobrze wykonana, a możliwość dopasowania wymiarów to super opcja. Dostawa na czas, wszystko zgodne z oczekiwaniami

23 de dezembro de 2024

Resposta da modernhomedesign.com

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Pozdrawiamy!

Zamówienie złożone

Zamówienie złożone. Czas realizacji według regulaminu sklepu 3-30 dni roboczych. 2 miesiące i zamówienie nie dotarło. Kpina to nie sklep. Zero szacunku do klienta. Stanowczo odradzam ten pseudo sklepik

18 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nie polecam, nie dość że mega długie terminy to jakość szafki jest naprawdę słaba a tanio nie było. Lepiej zamówić od stolarza

16 de dezembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais