Veja o que dizem as avaliações
Super leuke & orginele verzending met een handgeschreven persoonlijke boodschap, I love it! Verder de matcha nog niet geprobeerd omdat mijn andere nog niet op was. Maar als de matcha net zo smaakt... Ver mais
leuk concept, maar de matcha is niet zo heel lekker als dat sommige mensen zeggen. ik ben niet zo erg kieskeurig maar deze matcha was poederig in de mond (astringency). ook proefde ik zuur door de mat... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de chás
- Loja de Souvenirs
- Loja de produtos orgânicos
- Loja de artigos em cerâmica
- Exportadora de chá
- Distribuidora de chá
YUMESAI Matcha gemaakt van de eerste pluk Saemidori-theebladeren uit Shizuoka, Japan. Geniet puur of gebruik het als basis voor een heerlijke matcha latte. Natuurlijk, zonder toevoegingen. We geloven dat kleine momenten de grootste impact hebben. Daarom zijn onze producten ontworpen om rust en mindfulness in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een matcha-liefhebber bent of net begint. Bij YUMESAI draait alles om premium smaak en kwaliteit. In onze collectie vind je: - Ceremonial grade matcha voor pure matcha thee of matcha lattes. - Accessoires zoals de Chawan, Chasen, en Chashaku om je theeritueel compleet te maken. - Matcha set, perfect voor beginners of als cadeau. YUMESAI (夢小) [ju-meh-sai] Droom Klein.
Informações de contato
Rotterdam, Holanda
- yumesai.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
hele fijne producten
hele fijne producten! ook de eigenaar is erg aardig en wenste me persoonlijk op meerdere manier om plezier met de matcha! zeer tevreden
Beste matcha in Nederland tot nu toe
Een van de beste Matcha brands op de Nederlandse markt momenteel.
Het is asian owned bedrijf met een verhaal erachter. De eigenaar schrijft voor elke bestelling een handgeschreven persoonlijk kaartje en alleen dat laat al zien dat er oog is voor details.
De smaak is uniek en perfect.
Lower quality Matcha
Everything was quickly delivered and a cute note came with the package, however the matcha itself is not that great quality. The colour is not a bright green looks more like a lower quality Matcha and also the flavour is not that complex + no creaminess.
Unfortunately I expected more :(.
Super matcha en zo lekker
Heerlijke matcha
Bestelling was er in 2 dagen. Kwam met een leuk persoonlijk bedank-briefje erbij. Altijd leuk als een eigenaar je persoonlijk bedankt. Net een extra touch. Ook via Instagram leuk contact met de eigenaar gehad. Echt een top bedrijf! Daarnaast niet geheel onbelangrijk… de matcha is heeerlijk!!
Alles netjes geleverd en heerlijke…
Alles netjes geleverd en heerlijke matcha
De perfecte smaak
De perfecte smaak. Hiervoor hield ik niet van matcha maar sinds ik het heb kunnen komen is het geweldig
Binnen 2 weken had ik de matcha…
Binnen 2 weken had ik de matcha opgemaakt. Het is zo lekker!! Gelijk meer bij besteld. Het was binnen een dag alweer binnen, dus heb geen dag matcha hoeven missen!
Super lekkere matcha en de levering was…
Super lekkere matcha en de levering was heel snel! 💚
Hoge kwaliteit & waardevol concept
Ik vind de matcha poeder van hoge kwaliteit en 1 van de lekkerste matcha’s ik zelf thuis heb gemaakt :) Het verhaal achter Yumesai vind ik ook erg belangrijk, focus op de kleine momenten in het leven, en daardoor een reden om vaker te bestellen <3
Echt heerlijke matcha
Echt heerlijke matcha. Je kan echt zien en proeven dat de owner haar best heeft gedaan om heerlijke authentieke matcha naar Nederland te brengen. Smaakt echt precies als hoe het op de website staat beschreven, lichtzoet, een beetje nutty maar totaal niet bitter. De owner is ook zo lief, super attent en dat zie je ook in de verpakking <3
Perfecte keuzs
Een perfecte keuze voor beginners die willen kennismaken met matcha! Deze matcha heeft een zachte, zoete romige smaak die niet te intens is, maar wel de kenmerkende groene smaak van matcha behoudt. Het is heerlijk zoet, maar niet te zwaar, waardoor het een fijne instap is voor mensen die net beginnen met matcha. Ideaal voor een rustige ochtend of een energieboost in de middag. Zeker een aanrader voor wie wil genieten van een smaakvolle, lichte matcha zonder dat het te complex is!
Absoluut, een groot pluspunt van Yumesai is dat het een Asian-owned webshop is, wat zorgt voor een authentieke verbinding met de cultuur en tradities van matcha.
Zeer lekkere matcha en ook nog een…
Zeer lekkere matcha en ook nog een super communicatie 🫶🏼
Super snelle en fijne service
Super snelle en fijne service. Een persoonlijke note erbij en de matcha is heerlijk! 10/10
Fijne matcha
Fijne matcha, ik vind hem heel lekker. Verder ook een mooi ingepakt pakketje gekregen met een gratis coaster en een kaartje met matcha recepten 🥰 super lief!
Super lekker!!
Super snel geleverd. Mooi en zorgvuldig ingepakt. Matcha is heerlijk!
Snelle levering en heerlijke matcha!
10000/10
Fantastisch lekkere matcha! Ik raad deze aan iedereen aan. De eigenaresse is ook super lief. Persoonlijk berichtje en deelt recepten! Ik zal binnenkort zeker opnieuw kopen ((:
Love it echt een aanrader!
Het pakketje was zo leuk ingepakt en het kaartje erbij was echt cute! Maakt het wat persoonlijker. Daarbij is de kwaliteit van de Matcha zo goed en lekker! Love it!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.