Afstandbediening prima, levering niet. Besteld met same-day-delivery en extra voor betaald maar kwam pas eind volgende dag met standaard PostNL verzending. Bied wel die betaalde service aan maar leve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het bedrijf stuurde dezelfde dag het product op en heeft een goede en snelle service. De oude afstandbediening was versleten en heb bij hun een niewe gekocht die het goed doet. Kortom een snelle en... Ver mais
Makkelijk te bestellen en goed op de hoogte gehouden. Bezorging mocht wel wat sneller dat duurde meer dan anderhalve week.
Ik heb onlangs afstandsbediening online gekocht en ik ben er zeer tevreden over. De bestelling verliep vlot en de levering was sneller dan verwacht. De afstandsbediening zelf voelt degelijk aan en wer... Ver mais
Detalhes da empresa
De aanbieder van afstandsbedieningen en bedieningsapparaten
Informações de contato
Nijverheidsweg-Noord 60-5, 3812PM, Amersfoort, Holanda
- info@zapkoning.nl
- zapkoning.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Na bestelling krijg je drie dagen later…
Na bestelling krijg je drie dagen later pas te horen dat het niet op voorraad is terwijl er op de site stond dat het op voorraad was had via dhl zelfde dag levering gedaan maar na drie dagen hoorde ik pas dat het niet op voorraad was ik zal hier ook niks meer bestellen totaal niet tevreden
Bakje werkt niet
Bakje werkt niet, ook al is het universeel. Ik stuurde ook een bericht of ze konden helpen het goeie hoesje te vinden maar nooit antwoord gehad
Snelle levering en goede kwaliteit
De afstandbediening werkt zoals het…
De afstandbediening werkt zoals het hoort. Prima prijs en snelle verzending.
Goede afspraak werkt prima
Goede service en product
Kortom een snelle en goede service een aanrader om bij hun te kopen en ook niet duur.
Snel en goed
Duurde lang voor het binnen was
Duurde lang voor het binnen was
En het werkte niet se afstandsbediening
Ze zijn slecht bereikbaar
Ik wacht nog op een mailtje of belletje zodat ik het kan retouneren
Snelle levering duidelijke site slles…
Snelle levering duidelijke site slles verlopen naar wens
Donderdag bestel het is nu maandag nog…
Donderdag bestel het is nu maandag nog niks in huis, volgende dag in huis dacht het niet!!
Snel levering
Geen retour want geen reactie
Bestelling snel binnen, na 1 dag! Ik wil de afstandsbediening retourneren maar nu een week voorbij geen reactie. Zeer slecht dat er geen contact wordt opgenomen en zo nu het er naar uit ziet ik kan fluiten naar mn 20 euro!
Snap niet dat je zo je geld wilt verdienen door de consument zo te laten zitten!