Onze kinderen vinden het tot nu toe superleuk (wij hebben 2 boxes gehad). Mijn kind van 8 kan het alleen met de stappenplan. Kind van 5 met wat bijstand. Het is voor ons ook leerrijk en makkelijk om d... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Bij het maken van de schieters was er voor onze achtjarige wat verwarring over hoe ze een onderdeel moest steken…deed het omgekeerd en dan kon het geen elastiekjes afschieten. Dus hier even moeten he... Ver mais
Great for learning to build and mechanics around the product. Fun end result. Instructions are easy to follow but not easy enough for kid to build it without any help. Still a bit complex. The ping po... Ver mais
Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Informações de contato
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, Holanda
- 085 130 5816
- info@zappiebox.com
- zappiebox.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Leuk materiaal
Leuk materiaal, sluit goed aan bij de doelgroep waar ik mee werk.

Resposta da Zappie
Heel leuk alleen volgends me zoontje…
Heel leuk alleen volgends me zoontje was hij niet compleet.

Resposta da Zappie
Mijn zoontje kan niet wachten op de volgende box
Ik wist niet zeker of dit wat was voor mijn zoontje, omdat hij alleen bouwen nog spannend vindt. Dus ik nam een proefbox waarmee hij vrijwel snel, makkelijk en met plezier aan de slag ging. Hij kijkt al uit naar de volgende box.

Leerzaam en leuk! Goede klantenservice
Elke maand een feestje voor onze zoon. Leerzaam en leuk. Zeker een aanrader!
Communicatie met de klantenservice is ook top. De robot deed het bij ons niet. Het pakketje hadden we een tijdje achter gehouden, zodat onze zoon het op een regenachtige dag kon maken. Weken later na ontvangst kwamen we dus pas achter het defect. We kregen direct en kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd, zodat de robot toch afgemaakt kon worden. Top service!

Resposta da Zappie
My daughter really enjoyed building the…
My daughter really enjoyed building the rocket launcher with lot of questions on how it works and we enjoyed playing with it.

Resposta da Zappie
De artikelen zijn prima Hoewel ik nog…
De artikelen zijn prima Hoewel ik nog maar 2 van de 3 heb ontvangen.

Resposta da Zappie
Heel leuk en leerzaam speelgoed
Heel leuk en leerzaam speelgoed. Alles keurig bij elkaar in een mooie box

Resposta da Zappie
We hadden een Zappiebox met 50% korting…
We hadden een Zappiebox met 50% korting besteld om het te proberen. Maar de vliegtuigschieter was het niet waard, het is een vrij eenvoudig pakket en zeker niet waard voor de volle prijs.

Resposta da Zappie
Mijn kleinzoon was erg blij
Mijn kleinzoon was erg blij met de boxen
In het begin was het nog een beetje moeilijk, maar inmiddels kan hij zelfstandig werken.
De leveringen kwamen keurig op tijd en er werd telkens een aankondiging gedaan als de box eraan kwam.

Resposta da Zappie
Schot in de roos! De Zappiebox! Kleinzoon heeft veel plezier van zijn…
Kleinzoon Duca heeft veel plezier van zijn vliegtuigschieter! Zelf nog versierd en het werkt top!
Prima product!

Resposta da Zappie
Onze kleinzoon was erg enthousiast
Onze kleinzoon was erg enthousiast. Iedereen die het wilde horen kreeg een uitvoerige uitleg.

Super leuk Stem speelgoed
Super leuk Stem speelgoed. Als moeder alleen, die niet technisch onderlegd is, zou ik mijn meiden dit nooit hebben kunnen bieden. Wij hebben inmiddels twee abonnementen omdat de jongste het ook wel heel erg leuk vindt.
Mijn meiden vragen ieder maand of de nieuwe Zappiebox alweer bijna komt. Voor ons dus echt een groot succes!

Resposta da Zappie
Heel leuk voor mijn jongens
Heel leuk voor mijn jongens. Ze kunnen het zelf al goed in elkaar zetten, ze zijn 5 en 6 jaar. Ze zijn benieuwd naar het volgende doosje!

Leuke boxen
Leuke boxen, fijn om samen met de kinderen te bouwen. Een keer was de box wel bij postnl aangekomen maar daar ergens vertraagd geraakt, toen is er kosteloos een tweede box gestuurd. Toen de eerste uiteindelijk ook kwam mocht ik die houden (weggegeven aan een vriendje). Perfecte service dus ook!

Resposta da Zappie
Wat een super leuk idee en wat een top…
Wat een super leuk idee en wat een top service. Het pakket was precies zoals beloofd binnen 2 werkdagen bezorgd en zo precies op tijd dat opa en oma de 1e box cadeau konden doen. Onze zoon heeft direct de eerste box met zoveel liefde in elkaar gezet en speelt bijna iedere dag wel even met het door hem zelf zo trots in elkaar gezette vliegtuigjes schieter..
Hij word in mei 6 en kon dit helemaal zelf in elkaar zetten wat de prestatie voor hem nog "groter" maakte.

Heel leuk en leerzaam
Heel leuk en leerzaam. Ons zoontje van 6 jaar zet ze nu zelf in elkaar.

Resposta da Zappie
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.