Banner for Zaver

Zaver Avaliações

4.482
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag var tvungen att använda BankID för zavers kontroll mot min bank. Det kändes inte bra. Ingen annan betalningsförmedlare har bett om tillgång till mitt konto. Det var för att se. Men hur vet jag det... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi ger 4 av 5 i betyg på grund av att processen kändes lite oklar i början. Det var onödigt att bilhandlaren ordnade ett lån åt oss eftersom vi planerade att betala direkt, och vi förstod inte varför... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick sådär smidigt som vi förväntar oss numera. Då det rörde sig om ett större belopp i mitt fall, ringde de upp och ställde ett par kontrollfrågor för att vara säkra på att allt var som det s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

När min hund behövde ett akut kejsarsnitt och det skulle kosta 50000kr så den lättnaden jag kände när ni fanns går inte att beskriva tusen tusen Tack

Detalhes da empresa

1. Serviço de pagamento

Zaver utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen inom mobila betalningar. Allt för att företag och privatpersoner ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt - offline såväl som online.

Informações de contato

• Kungsgatan 34, 111 35, Stockholm, Suécia

• zaver.com

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 74% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(4.482)

402 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bra för säljaren - dåligt för köparen

Det förefaller mig att detta är en idé för att skydda säljaren från kunden. Eftersom betaldatum inte kopplas till leverans så mister kunden möjligheten att vänta med betalning till dess att man är nöjd med leveransen.

Hej Tommy,

Vi erbjuder 14-dagars faktura för att ge våra kunder möjlighet att få hem och kontrollera sin vara innan betalningen behöver genomföras. I vissa fall kan det dock uppstå förseningar eller andra problem med leveransen som gör att varan inte hinner komma fram innan fakturans förfallodatum.

Eftersom vi endast hanterar betalningen har vi tyvärr ingen möjlighet att påverka själva leveransen. Vid leveransproblem är det däremot vanligt att butiken, beroende på situation, kontaktar oss för att förlänga förfallodatumet. Om detta inte var den lösning som gällde i ditt ärende beklagar vi självklart det.

Om du har ytterligare frågor eller om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa dig, så får du gärna höra av dig till oss. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

En utmärkt tjänst

Allt gick sådär smidigt som vi förväntar oss numera.
Då det rörde sig om ett större belopp i mitt fall, ringde de upp och ställde ett par kontrollfrågor för att vara säkra på att allt var som det skulle. En kreditprövning genomfördes innan dess, möjligen för att jag var en ny kund.
Inga dolda avgifter.

18 de julho de 2026

Hej Ivan,

Stort tack för det höga betyget!

Vi strävar alltid efter att vara en så smidig betaltjänst som möjligt, har du feedback till vad som skulle kunna förbättras för att vi ska bli ännu smidigare är du välkommen att kontakta oss.

Smidig betalning

Smidig betalning

14 de julho de 2026

Hej Nina,

Vad kul att höra att du är nöjd! Stort tack för det fina omdömet.

Enkel hemsida

17 de julho de 2026

Hej Staffan,

Så kul att höra att du är nöjd med våran hemsida och tack för det höga betyget!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blev tyvärr fel vid mitt första köp.

Blev tyvärr fel vid mitt första köp och beställning.
Utan att förstå riktigt vad som gick fel?
Första leveransen och betalningen fungerade ej som den skulle.

Fick göra om beställningen på nytt och nu gick allt enligt plan. Leveransen och betalningen fungerade denna gången som det skulle.

22 de julho de 2026

Hej Dick,

Tråkigt att höra att det inte fungerade som det skulle vid första försöket. Utan mer detaljer kring vad som inträffade är det svårt för oss att veta exakt vad som gick fel. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår support om du har frågor eller stöter på problem.

Eftersom vi är betaltjänsten har vi tyvärr inte möjlighet att påverka leveransen. Vi är däremot glada att höra att allt löste sig vid det andra försöket.

Om du har några ytterligare frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att höra av dig. Du når oss på 08-551 062 60, via info@zaver.se eller genom chatten i vår app och på vår hemsida.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt okej

Helt okej, varken mer eller mindre.

Hej Maria,

Tack för din feedback!

Vi strävar alltid efter att bli bättre och uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra och smidig tjänst

Bra och smidig tjänst nu när Riddermark bil inte själva kunde fakturera vilket är märkligt gäller bara att komma ihåg att betala i tid annars 20% i förseningsavgift vilket drar ner en stjärna på betyget

17 de julho de 2026

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme och det höga betyget!

Enkelt

Lätt att läsa förstå

24 de julho de 2026

Hej Annicka,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, det uppskattas verkligen!

Fungerade bra !

Hej Tore,

Vad kul att höra att du är nöjd! Stort tack för ditt omdömet ⭐

Osäkerheten

Tycker inte om hemsidan. Konstigt upplägg, lång väntetid vid telefonsamtal.

22 de julho de 2026

Hej Kristina,

Tråkigt att höra att vår hemsida inte motsvarade dina förväntningar.  Om du har möjlighet att dela med dig av mer detaljer kring vad som inte fungerade som du hade önskat får du gärna kontakta oss. Vi tar gärna emot din feedback och för den vidare, eftersom vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vår hemsida och våra tjänster.

Vi gör alltid vårt bästa för att besvara alla samtal så snabbt som möjligt.

Om du har ytterligare frågor, eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, är du varmt välkommen att höra av dig. Du når oss på 08-551 062 60, via info@zaver.se eller genom chatten i vår app och på vår hemsida.