ZBCAvaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klart ikke anbefale zbc Ringsted! Er igang og snart færdig med gf2 Procesoperatør, og kan klar ikke anbefale zbc Ringsted, dårlig ledelse på skolen når der bliver råbt op om hjælp fordi man ikke får... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Søg ikke job på zbc elevhoteller. Dårlig arb plads. Ingen overenskomst. Evige ændringer og nye medarbejdere. Ca 40 nye på 5 år . Det hele sejler. Og ledelsen er lige glade med sine ansatte. Lederen ve... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I'm sorry to announce , that your customer service is one of the lowest that I had the pleasure to get in touch with. Three times out of four your employees from the customer service they hang up w... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun godt at sige. Der er en afslappet atmosfære, hyggelige fællesarealer og lærerne virker velforberedte når de kommer til lektionerne. Der er et godt indeklima, opstår der noget udbedres d... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er det væreste skole nogensinde

Er det væreste skole nogensinde, er i gang med vagt kursus, hvor der er en lærer der tysser af folk, som om det er små børn. De for drejer sandheden, så det kommer til jeres egen fordel. Så det er dem der har ret i alt og vi andre er forkert på den. De behandler ikke folk som voksne mennesker, men som børn der skal lærer og gå i skole. Har aldrig oplevet nogen lignede den må de behandler folk på de burde ikke undervise sådan et sted. De er ikke eget til at omgås voksne mennesker. Og undervise sådan et sted. Og ikke nok med det selv deres leder bedømmer ud fra hvad lærer siger uden at hører det fra eleven side af. Og fortolker sitationen, som om at det er eleven der har fejlet her, når det faktisk er læreren der er galt på den her. Hun står ren faktisk og næsten smider eleven ud pga. en opførelse som han intet har med at gøre, når det er læreren der skabte problemet. Sindsyg skole og personale!!!!zbc Roskilde

24 de janeiro de 2022

Dårlig skole zbc

Dårlig skole, dårlig indeklima, værste kran lærer (FLEMMING) nogensinde, racist arrogant som træffer de mest forkerte beslutninger, Der er bestemt ikke fokus på hele mennesket og beslutningerne bliver taget på mest diktatoriske måde. Kan overhovedet ikke anbefales.
Slagelse ZBC👎🏼

19 de novembro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mine 3 stjerner går til lærerne på ZBC…

Mine 3 stjerner går til lærerne på ZBC da de har undervist og behandlet min søn rigtig godt i hans ophold i 10. år i ordblindeklasse💚
MEN det er super ærligt, at i har ansat en dårlig leder i jeres afdeling i Næstved!
En leder som ikke kender bekendtgørelser og paragraffer og derved tillader sig på skolens vejne at diskriminere folk til en dimension🤬 Jeg har haft sår i svælget af test og kan af medicinske årsager ikke tåle test - ovenikøbet spørg hun om jeg er færdigvaccineret! Jeres leder Gitte har slet ikke læst på lægemiddelstyrelsen at vaccinerne kun er betinget godkendt og derved stadigvæk på forsøgsbasis - det er både diskriminerende og sindssyg dårlig service!!!! Der står yderligere i bekendtgørelserne, at man IKKE skal vise lægeerklæring og paragrafer som Gitte ikke engang ville kigge på!
Selv på mit studie som er en sundhedsfaglig skole, har de sat sig ind i bekendtgørelserne og afviser ikke elever der af medicinske årsager er fritaget!!!!!

21 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

10EUX ZBC

10EUX er det bedste valg for dig der ønsker et ekstra gymnasie år, før du vælger en udannelse.

12 de setembro de 2017

Lukkker ikke mailkonti - Bliver spammer

Hvis man er elev på ZBC skal man endelig ikke sætte ens elevmail konto til at videre sende til ens private mail konto for Elev kontoen bliver spammet ned. Og når man forlader skolen lukker de ikke mail kontoen

Jeg har gentagene gange bedt om at få lukket kontoen eller få fjernet min private mail adresse fra elev kontoen. Der sker bare ikke noget.

- Det bare ikke godt nok.

3 de março de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais