Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helle er en super behagelig kvinde, og det var tydeligt, at hun havde god erfaring. Jeg havde det meget bedre med min ryg efter behandlingen og har bestilt nye tider 👍
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Informações de contato
Dinamarca
- Kontakt@zency.dk
- zency.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super behageligt
Lækker
Lækker, behagelig, effektiv massage. I skønne omgivelser. Afslappet i kroppen efterfølgene. Virkelig en skøn oplevelse
God massage
God massage, der må gerne komme mere pres på generelt men gode massage teknikker og god dialog
Suzi var meget imødekommende og…
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen så jeg fik maximalt udnytte af hendes massage, og huskede på vigtigheden af efterfølgende at 'drikke vand' og lade kroppen 'hvile' efter behandlingen.
Birthe giver en rigtig god massage og…
Birthe giver en rigtig god massage og hun god til sige hvad der sker mens giver massagen
Behagelig og rolig stemning.
Behagelig og rolig stemning.
God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og mine smerter i ryg og nakke har aftaget.
Okay massage
Der var meget, der var godt. Men jeg var stadigvæk øm nogle steder efter behandlingen.
Lyttede og forstod mine udfordringer og…
Lyttede og forstod mine udfordringer og fik en super behandling der helt klart hjalp. Let at få tid - også weekend. Vender tilbage igen.
Birthe er god til hurtigt at gøre en…
Birthe er god til hurtigt at gøre en tryg. Rigtig god behandling 👌
Alle pengene værd :-)
Særdeles behagelig massage der rent faktisk virker.
Trine er dygtig og kompetent.
Elina er super dygtig og behagelig
Professionel og dygtig behandler hvor…
Professionel og dygtig behandler hvor man følte sig tryg fra start.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Professionel massage og behagelig samtale undervejs. Kan anbefales.
Christina P hos Zency massage Vitapark…
Christina P hos Zency massage Vitapark i Odder.
Første behandling i dag - bedste massage ever.
Behagelig og dybdegående massage af nakke, skuldre og lænd. Super professionelt hos virkelig dygtig og sympatisk behandler.
De varmeste anbefalinger 💫
Meget tilfreds med masage hos Trine.
Meget tilfreds med masage hos Trine.
Jeg er prøvet forskellige massør i Danmark og var ikke tilfreds, næsten give op,men er besluttet at give en chance mere til Zency og Trine og jeg er simpelthen så glæd med det.
Trine er præcis den hvad jeg var og er i brug for,så jeg forsæte og vil hjerteligt anbefale til andre.
Snjezana
Super god oplevedes og en god…
Super god oplevedes og en god behandling man fik der inde ikke sidste gang jeg kommer der
God og effektiv behandling som hjalp…
God og effektiv behandling som hjalp mig med at komme af med mine smerter i nakken.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.