Nemmere kan det ikke være på nogen måder. Så nemt at vælge hvilke vitaminer man gerne vil have, da man kan læse om dem alle sammen inden. Man kan tage tests osv så Zentabox selv skræddersyer en box... Ver mais

A empresa respondeu
Whats not to love?! Vitaminer og mineraler specielt sammensat efter mine behov, i enkeltpakkede doser, til hver dag, leveret direkte til døren. (Eller nærmeste posthus/dao sted, jeg bor i låst... Ver mais
Rigtig god kvalitet kosttilskud, til fornuftige penge. Ikke den billigste løsning, men man får lige det antal man ønsker i en samlet pose, til hver dag. Emballering og forsendelse er velovervejet... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft dem igennem flere år, og det fungere upåklageligt. Dejligt nemt, og jeg får taget mine vitaminer dagligt - og justere indimellem indholdet i næste mdrs kasse, hvis jeg ved, at den kommen... Ver mais
Escrito pela empresa
Zentabox er et dansk koncept for personlige kosttilskud i praktiske dagsdoser. I stedet for standardløsninger tager vi udgangspunkt i dig, din hverdag og dine behov. Via vores online sundhedstest fortæller du os blandt andet om din kost, søvn, motionsvaner og livsstil. På baggrund af dine svar sammensætter vi en personlig løsning med vitaminer, mineraler og udvalgte kosttilskud.
Hos Zentabox er faglighed en central del af vores tilgang. Vi har en sundheds- og ernæringsekspert tilknyttet, og vores anbefalinger bygger på viden, ansvarlige doseringer og danske og nordiske næringsstofanbefalinger. Kosttilskud skal være forståelige, relevante og realistiske – som et supplement til gode vaner, ikke som en erstatning for dem.
Vi har arbejdet med udvikling og produktion af kosttilskud i høj kvalitet siden 1986. Alle produkter produceres og pakkes i Danmark med fokus på råvarekvalitet, gennemsigtighed og sikkerhed.
Din Zentabox leveres direkte til døren med 30 dages kosttilskud i individuelle dagsdoser, så det bliver enkelt at huske dine tilskud i hverdagen.
Vi producerer i Danmark for at have tæt kontrol med kvaliteten og for at reducere unødvendig transport. Vores papemballage er FSC-mærket, og vores refill-løsning er udviklet for at reducere unødigt materialeforbrug.
Læs mere på www.zentabox.dk
Escrito pela empresa

Trygt, nemt og sikkert

Unionsvej 4, 4600, Køge, Dinamarca

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hurtig service
Bestilte dagen efter kom pakken. Har taget pillerne i 1 uges tid.
Kan mærke nået min søvn . allerede.

Resposta da Zentabox
De kom som lovet, nu håber jeg bare at jeg vil kan mærke forskel.:-)

Resposta da Zentabox
Professionelt forløb, hele vejen igennem!
Sundhedstesten var nem og overskuelig
Anbefalingerne af vitaminer var spot on, og en super service at man kan til- og fravælge vitaminer, som det lyster én! Hvis man ikke er helt sikker på hvad der virker for en, så har hjemmesiden også den funktion, at man kan skrive med en kompetent medarbejder, som hjælper en igennem processen.
Bestilling og leveringstid var helt i top, modtog mine vitamin-piller et pr dage efter jeg havde bestilt dem.
Til produktet..
En helt igennem fantastisk løsning med, at “positions-anrette” ens piller, så man får det præcise antal piller hver dag!
Derudover er det super dejligt, at man kan til- og fravælge hvornår man ønsker at få sine vitaminer, hvis nu man fx ikke havde været helt god til at tage dem en måned (eller af andre årsager). Man ændrer blot på datoen for hvornår næste forsendelse ønskes.
Hvis der skulle være det mindste at sætte noget på, så kunne en forespørgsel være at sætte dage (mandag, tirsdag etc.) på poserne, så man derved med sikkerhed ved hvorvidt man har taget vitaminerne den pågældende dag, hvis man nu, som jeg, ikke tager dem på samme tid af døgnet hver dag :))

Resposta da Zentabox
Den bedste gave jeg har givet mig selv, prøv zentabox der er lige efter dine behov og super hurtig levering ⚡️

Meget tilfreds
Har nu spist vitaminer i en uges tid og er vild med konceptet

Resposta da Zentabox
Hurtig levering, smart opbevaringsboks og godt koncept med personlighedsprofilen. Kan klart anbefales :-)
Gør det ekstremt nemt at få de vitaminer du skal have 🙌🏼

Resposta da Zentabox
Jeg har aldrig været god til at tage mine vitaminer, da jeg ikke altid lige når det om morgenen eller er løbet tør for nogen af dem og ikke lige nået forbi apoteket. Men det er blevet en helt del nemmere med flowpakket vitaminpiller, som bliver sendt til mig heltautomatisk hver måned. Jeg valgte at sammensætte min egen vitaminpakke, da jeg gerne ville have noget biotin til hår og nelge samt collagen til huden. Men jeg tog sundhedstesten på deres hjemmeside først for at finde ud af, hvad de anbefalede af vitaminer til mig. På den måde kunne jeg bare tilføje de anbefalede vitaminer til min egen pakke. Den eneste lille forbedring jeg kunne ønske er, at man kunne lave pakkerne i sådan en størrelse, så de kunne passe ind i ens postkasse. Så var man nemlig fri for at skulle forbi pakkeshoppen hver måned og hente sin vitaminpakke.

Resposta da Zentabox
Rigtig godt koncept. Det er utrolig nemt og overskueligt at finde frem til hvilke vitaminer og mineraler, via en masse spørgsmål, man mangler..

Resposta da Zentabox
Super nem og overskueligt og god service

Resposta da Zentabox
Nemt og bekvemt - og jeg husker rent faktisk at få taget mine tilskud, hvilket jo er en klar fordel :)

Resposta da Zentabox
God god service når man kontakter jer og hurtigt feedback og levering!

Resposta da Zentabox
Jeg elsker at ‘plukke’ en pose af alt det gode fra min box hver morgen! Det er så nemt og bekvemt, og tilskuddene begynder at gøre rigtig godt for min krop. Det her er den perfekte løsning, både i hverdagen og på farten.

Resposta da Zentabox
Det er så smart med de små pakker så man ikke skal stå og fedte med en masse pilleglas når man skal have sine tilskud, og så elsker jeg at de kommer i en fin æske med ens eget navn på (en smart feature hvis der er flere i familien der har en zentabox)

Resposta da Zentabox
Det er så skønt at få de vitaminer man skal tage i døgnet - doseret og leveret - det gør det meget nemmere at huske at tage vitaminerne i en travl hverdag - eller lige hapse dem med i tasken på arbejde.

Resposta da Zentabox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.