Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vlotte afhandeling van de opdracht. De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.

Detalhes da empresa

1. Empresa de Comunicação Social

Informação fornecida por fontes externas variadas

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

492 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Mooie foto’s

Bijzonder aardige fotograaf,heel toegankelijk en deed geweldig zijn best om er een serie leuke foto’s van te maken !Echt een vakman

11 de março de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te horen dat onze fotograaf zijn expertise heeft ingezet! Veel plezier van de gemaakte woningpresentatie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er zijn schitterende foto's gemaakt…

Er zijn fantastisch mooie foto's gemaakt door twee hele leuke, zeer ervaren fotografen!!

10 de março de 2026

Hoi Marjan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Erg leuk om te horen dat de foto's mooi zijn geworden én dat de fotografen er een gezellige afspraak van hebben gemaakt. Hopelijk komen er meer goede reacties op de foto's; heel veel succes!

Snel en vriendelijk

Ging heel snel, vriendelijke jongeman. Enige wat jammer was, was dat hij niet kon uitleggen hoe de techniek werkte.

10 de março de 2026

Dag RJ,

We waarderen je review; dankjewel! Top dat het zo snel ging en dat de fotograaf een goede indruk heeft achtergelaten.

We begrijpen dat een extra toelichting nét die kers op de taart had kunnen geven. Jammer dat het de fotograaf niet lukte om je daarin mee te nemen. Mocht je toch nog vragen hebben, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij zijn op werkdagen bereikbaar op tel. 0850402131 of per mail op support@zibber.nl.

Voor het geval we je niet meer spreken, wensen we je alvast veel succes toe met de verkoop of verhuur.

Onze eerste Zibber ervaring

De medewerker was exact op tijd en presenteerde zich vriendelijk en correct. Gaf duidelijke uitleg over wat hij ging doen en van ons verwachtte en maakte daarmee een professionele indruk. Controleerde voor vertrek of alle foto's goed gelukt worden, bood ons gelegenheid ze te bekijken en heeft nog een foto opnieuw gemaakt waar hij niet helemaal tevreden over was. Kortom: top!

9 de março de 2026

Beste Hans,

Dank voor je positieve woorden! We zijn blij om te horen dat Samuel zijn beste beentje voor zette, al zijn we niet anders van hem gewend ;). We zullen je review met hem delen. Dat zal hij leuk vinden.

Heel veel plezier van de gemaakte woningpresentatie! Hopelijk is het resultaat ook naar wens.

Duidelijk, aangenaam en plezierig

De voorlichting over de werkwijze was heel duidelijk en correct. De praktische uitvoering was overzichtelijk en duidelijk. Vooral het 'meedenken' was plezierig. Claudia luisterde goed. Alles binnen de geplande tijd was fijn. Kortom 4 sterren zijn echt verdiend.

5 de março de 2026

Hoi Cornelis,

Wat fijn om te horen dat de begeleiding goed was. Onze collega heeft er een mooie woningpresentatie van gemaakt, zo te zien. Hopelijk vind jij dat ook!

We zien dat je ons vier sterren hebt gegeven. We zijn natuurlijk altijd benieuwd wat we in de toekomst nog beter kunnen doen om er vijf sterren van te maken. Als je daar nog tips of feedback over hebt, horen we dat heel graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel. 0850402131 of per mail op support@zibber.nl. Alvast bedankt.

Mochten we elkaar niet meer spreken, dan willen we je in ieder geval veel plezier wensen met de gemaakte woningpresentatie.

Beleefde en professionele fotografie

Beleefde en professionele fotografe. Duidelijk in wat ze wil, goede foto's en snelle aflevering

5 de março de 2026

Hoi Heleen,

Dankjewel voor je review. Top dat het contact met de fotograaf goed verliep en dat je blij bent met de foto's. Dat vinden we fijn om te horen.

Kunnen we nog iets doen om de ervaring te verbeteren? We streven natuurlijk naar die extra, vijfde ster! Mocht je hier ideeën over hebben, dan horen we dat heel graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel. 0850402131 of per mail op support@zibber.nl. Alvast bedankt.

Voor het geval we elkaar niet meer spreken; heel veel plezier gewenst met de gemaakte foto's.

Goed geholpen door Zibber

Goed geholpen door Zibber, Duidelijke foto's zijn er gemaakt en het bezoek ging erg vlot. Collega dacht mee om alles goed in kaart te brengen. Duidelijke communicatie vooraf en een snelle service.

4 de março de 2026

Goed en deskundig

De fotograaf was bij het voorgaande adres iets eerder klaar en dacht ik ga gelijk door ivm de verslechterde weersverwachting eerst snel even de buiten foto's gemaakt net voor de regen klaar en toen de binnen foto's hij was zeer deskundig vriendelijk en behulpzaam na afloop samen gezellig koffie gedronken! Top fotograaf!

1 de março de 2026

Professioneel en goede communicatie

Eenvoudig om een afspraak in te plannen via het portal van Zibber. Het hele proces is helder en overzichtelijk. De fotograaf was erg fijn om mee samen te werken, prettige communicatie en zeer professioneel. Alles verliep soepel en naar verwachting. Zeker een aanrader!

20 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles ging zeer vlot en professioneel

Alles ging zeer vlot en professioneel. Ook het opleveren van alle visuals was binnen de beloofde tijd. Erg tevreden over de gehele service en het portaal waar alles vlot klaar stond.

18 de fevereiro de 2026

Kwaliteit en fatsoen

Uiterst correcte persoon , nam de tijd voor beste resultaat. Ook naar opdrachtgever uitermate fatsoenlijk.
Visitekaartje voor bedrijf! Volgende dag al producten in account dus ook zeer snel!

9 de fevereiro de 2026

Snel gefixt

Snel gefixt, ze waren 10 min te laat maar daar kregen we keurig een berichtje voor. Vlotte uitleg en snel klaar. Aardige man

11 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.