professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
Veja o que dizem as avaliações
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... Ver mais
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Informações de contato
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Holanda
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ivana bedankt
Fotografe Ivana was heel duidelijk in haar instructies en uitleg. Ze heeft mij meegenomen in de ins en outs van woningfotografie en zo heb ik naast mooie foto’s ook weer wat geleerd!

Zeer vriendelijk en deskundig
Zeer vriendelijk, goede uitleg van het proces. Fotograaf kwam professioneel over

Resposta da Zibber | Nederland
Hele fijne fotograaf hier gehad.
Goede begeleiding en tips gehad.
Vele mooie foto’s, filmpje, 360gr foto’s gemaakt.
Een echte aanrader.

samenwerking met Zibber
Ik heb de samenwerking met Zibber als zeer prettig ervaren. Hele mooie foto's en video door een vriendelijke en deskundige medewerker.

Resposta da Zibber | Nederland
De fotografe was een vriendelijke en…
De fotografe was een vriendelijke en vakbekwame vrouw

Resposta da Zibber | Nederland
Deskundige camera mensen hebben een…
Deskundige camera mensen hebben een mooie reportage gemaakt van onze woning. Top!

Resposta da Zibber | Nederland
Professionele fotograaf met goede tips…
Professionele fotograaf die goede tips gaf om zo onze woning nog beter op de foto te krijgen.
Nam alle tijd, niks overhaast, zeer vriendelijk.

Resposta da Zibber | Nederland
Visualisaties van foto’s tot plattegronden en video van on huis.
Julia vertegenwoordigde Zibber op professionele wijze. Ze werkte nauwkeurig, efficiënt en met veel oog voor detail. Zowel de woning als de omgeving werden zorgvuldig in beeld gebracht. De uiteindelijke visualisaties van foto’s tot plattegronden en video zijn van hoge kwaliteit en geven een aantrekkelijk, realistisch beeld van ons huis
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Zibber en de professionele inzet van Julia. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn woning optimaal in beeld wil laten brengen.

Vriendelijk en proffesioneel

Deskundige en vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers die goed uitleggen wat hun werkwijze is en ons huis mooi in beeld hebben gebracht.

Prachtige foto's!
Ashley is een zeer kundig fotograaf en een hele aardige en accurate dame.

Vlotte presentatie
Op een open en vlotte manier is in en rondom ons huis een mooie informatieve presentatie gemaakt. Ondanks regenachtig weer is het goed overgekomen.

soepel en goed verlopen
Uw werkneemster was erg enthousiast, geduldig en hulpvaardig. Legde alles goed uit en was leuk in de omgang. Hielp zelfs mee met het terug plaatsen van meubilair dat tijdelijk was verwijderd naar de gang, ondanks de hitte. Opzienbarend resultaat met foto"s, video's, enz. Alleen jammer dat de schaduw van de staanders van de douchewand op de foto niet is weg gepoetst.

Zeer vriendelijke fotografe
Zeer vriendelijke fotografe, kent haar vak heel goed. Toppie
Professional
Zeer professionele benadering
Zeer professionele benadering, erg flexibel en prettig in omgang
Vriendelijke en kundige man
Vriendelijke en kundige man. Belde netjes dat hij iets later was.
Klinische foto's die niet het beste in beeld brengen
Klinische foto's die niet het beste, maar juist het slechtste van het huis laten zien.
De fotograaf was heel vriendelijk, ondanks dat hij zelf vermoedelijk stress had van meer dan een uur te laat op de afspraak bij ons thuis op vrijdagmiddag.
Het resultaat van de foto's was teleurstellend, weinig sfeervol, geen oog voor de leuke onderdelen van het huis (een extra zithoek in de erker, staat niet op de foto). Een relatief kleine ruimte zo in beeld weten te krijgen dat ie nog kleiner oogt.
Omdat we afspraken hadden over wanneer het huis op Funda zou komen zijn we door gegaan met de foto's.
Inmiddels hebben we zelf een onafhankelijke en veel betere fotograaf ingeschakeld (en dus dubbele kosten gemaakt), zodat we straks met een betere woningpresentatie kunnen gaan werken.

Resposta da Zibber | Nederland
Zeer vriendelijk fotograaf !
Zeer vriendelijk fotograaf !! Behulpzaam en legt alles goed uit !!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.