Banner for Zippit

Zippit Avaliações 674

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst en wat meer verzendkosten betaald zodat de zending de volgende dag geleverd zou worden. Echter zijn we nu 2 dagen verder en is er nog niks geleverd. Meerdere mails gestuurd ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De neusstrips zijn werkelijk perfect. Ze kleven heel goed en blijven goed zitten zelfs tijdens inspanningen van 4uur + in warm weer. De service is zeer vriendelijk en enorm behulpzaam bij verdere v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica do sono
  2. Fornecedor de Equipamentos para Deficientes

Zippit helps promote nasal breathing. Our products have already helped over 100,000 people breathe better — and as a result; sleep, train, and perform better. Our mouth tape, nasal strips, and inhalers help people breathe more freely and easily through their nose every day. It’s no coincidence that 92% of our customers report being satisfied with their purchase.

Try our products with our 60-day money back guarantee

We are dedicated to help you breathe better
How you breathe can be very influential in how you feel. Mouth breathing has all sorts of adverse health effects. It reduces oxygen intake, is bad for your oral health and is the main cause of snoring. Healthy breathing is through the nose. Every doctor and medical specialist knows that. We help you breathe through your nose at all times.

Informações de contato

Try Europe's #1

Our nasal strips and mouth tapes are the #1 most sold in Europe.

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

674 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Perfecte neuspleisters

Wat zijn Zippit pleisters een goede neuspleisters. Ze blijven goed zitten en helpen echt bij de neusademhaling. Je merkt het direct zodra de neuspleister is aangebracht. Snurken verminderd en met de Vo2MAX pleister kan je optimaal ademen tijdens inspanning. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

9 de abril de 2026

Hey Harrie,

Super fijn dat de neusstrips zo goed blijven zitten en meteen effect geven. En top dat ook de VO2 MAX pleisters goed bevallen tijdens inspanning!

Hopelijk nog heel lang genieten van een fijne ademhaling en goede nachten :)

Eerst sceptisch, nu verslaafd

Ik dacht eerst, hoezo zou ik mijn mond dichttapen? Maar mijn man had de neusstrips besteld en daar zaten een paar zippits bij dus heb ik ze getest.
De eerste nacht was wennen, maar daarna sliep ik zoveel beter, echt bizar!
En omdat ik dan ook nog steeds een vrouw ben heb ik uit ijdelheid toch maar de collageen versie besteld en die vind ik helemaal geweldig. Geen uitgedroogde lippen meer als je wakker wordt, fantastisch!

8 de março de 2026

Hey Karin,

Wauw, zo leuk hoe je van sceptisch naar helemaal fan bent gegaan!

Die eerste nacht is inderdaad vaak even wennen, maar zo mooi dat je daarna meteen verschil merkte in je slaap. En geweldig dat de collageen mondtape zo goed bevalt en helpt tegen droge lippen.

Hopelijk nog heel veel fijne, comfortabele nachten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Neus strips voor tijdens sporten en…

Neus strips voor tijdens sporten en slapen. Echt top! Aanrader 💪🏽😍

13 de abril de 2026

Hey DC,

Echt super dat je de neusstrips zowel tijdens het sporten als slapen gebruikt en mooi dat ze je helpen om vrijer te ademen, zowel overdag als ’s nachts.

Dank je wel voor het aanraden. Hopelijk nog heel veel fijne, energieke dagen en rustige nachten!

Fantastisch product

Fantastisch product. Hele goede service. Heel erg tevreden over.

9 de abril de 2026

Hey Linda,

Super fijn dat je zo tevreden bent met zowel het product als onze service.

Hopelijk blijf je er nog lang plezier van hebben!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten zijn hoog in kwaliteit en…

De producten zijn hoog in kwaliteit en makkelijk in gebruik!
Ik merk echt een flink verschil! Normaliter werd ik minimaal 2-3x wakker per nacht en nu is dit zo lager.

Hey JLM,

Super fijn dat je zo’n duidelijk verschil merkt in je slaap. Minder vaak wakker worden maakt echt een groot verschil he?

Hopelijk blijf je nog lang genieten van fijne, rustige nachten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve been using the Zippit nasal strips…

I’ve been using the Zippit nasal strips for a while now and I’m honestly really impressed. I didn’t expect such a noticeable difference, but my breathing feels much clearer, especially at night. They stay in place well and are comfortable to wear, even when moving around or sleeping.

It’s a simple product, but it actually does what it promises. Definitely something I’ll keep using 👍

18 de abril de 2026

Hey AC,

So nice that the nose strips are making such a clear difference, especially at night. And glad to hear they stay in place well and feel comfortable too, that makes all the difference for a good night’s sleep, right?

Hope they keep helping you breathe easy and sleep even better! :)

Best,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst en wat meer…

Echter zijn we nu 2 dagen verder en is er nog niks geleverd. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie ontvangen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Minder snurken en een gevoel dat je…

Minder snurken en een gevoel dat je meer lucht hebt. Ook bij periodes van hooikoorts of bij lichte verkoudheid.
Nadeel: elke keer lange levertijd. Ontvangst ongeveer 2 weken. Wat toch te lang is in deze tijd

Hey Vandebosch,

Fijn dat je minder snurkt en beter kunt ademen, ook tijdens periodes van hooikoorts of verkoudheid.

Hopelijk blijven de producten je goed helpen en zorgen ze voor nog veel fijne nachten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fout met order snel opgelost

Er was iets fout gegaan met m’n order, oplossing binnen een dag geregeld, volgende dag binnen. Super!

8 de abril de 2026

Hey Joren,

Bedankt voor je vertrouwen en fijne woorden. Op naar nog veel meer zorgeloze bestellingen! ;)

Van neussprayverslaving af!

Goede kwaliteit en, netjes verpakt. Het werkt goed voor mijn nachtelijke dichte neus. Ben helemaal van de neussprayverslaving af sinds het gebruik van neuspleisters!

Hey Jennifer,

Fijn dat de neusstrips je zo goed helpen en dat je zelfs van de neusspray af bent gekomen, dat is echt mooi!

Op naar nog veel meer vrije ademhaling en fijne nachten!

Vind de producten geweldig

Vind de producten geweldig! Gebruik alles al een tijdje en mijn slaap is enorm verbeterd

Hey Daphne,

Wauw, super dat je slaap al zo is verbeterd. Op naar nog veel meer fijne en uitgeruste nachten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De neusstrips zijn werkelijk perfect

De service is zeer vriendelijk en enorm behulpzaam bij verdere vragen over producten.
Zelfs mijn ploegmaats waren zeer verrast over de neusstrips en hoe ze de inspanning bevorderen

Hey Finn,

Super dat de neusstrips zo goed bevallen en fijn dat ze zelfs tijdens inspanning en warm weer goed blijven zitten.

Ook heel leuk om te horen dat de service zo positief is ervaren, dat waarderen we! Op naar nog veel meer frisse ademhaling en fijne momenten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met hooikoorts slapen is nooit fijn

Met hooikoorts slapen is nooit fijn.
De neustrips zijn echt een life changer 😳

Hey,

Heel herkenbaar… met hooikoorts slapen kan echt een uitdaging zijn. Fijn dat de neusstrips voor jou echt een verschil maken!

Op naar nog veel meer rustige nachten en vrijere ademhaling!

Endurance Athlete Review

Als Endurance Atleet zijn alle marges van belang, ik gebruik de mond en neus stickers. De vo2Max variant voor de neus is waar echt het verschil wordt gemaakt. Waar andere merken altijd los kwamen te zitten door zweet, was dat nu opeens opgelost. Voor mij het belangrijkste detail.

Hey Glenn,

Super dat je als endurance atleet zo’n verschil merkt. Mooi dat juist dat kleine, maar belangrijke detail nu wél goed werkt en de strips blijven zitten, zelfs bij zweet!

Op naar nog veel meer sterke prestaties en frisse ademhaling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste strips, goed voor sport & slaap

Mega fijn! Voor hardlopen, slapen/ als je verkouden bent of duursport doet. De VO2max strips zitten ook nog beter 👍

Hey Jesse,

Mega leuk dat je de strips zo fijn vindt, zowel voor het sporten als tijdens het slapen.

Fijn ook dat ze goed blijven zitten tijdens het hardlopen en andere inspanning, precies waar ze voor bedoeld zijn. Op naar nog veel meer frisse ademhaling en sterke runs!

Vernieuwde neusstrips

Om heel eerlijk te zijn geloofde ik niet dat deze plastic neusstrips zouden werken.. maar de vernieuwde sweat proof neusstrips werken echt fantastisch!!! Als je ze goed plakt, volgens gebruiksaanwijzing blijven ze de hele run zitten, en ik zweet véél..

Hey Suzanne,

Zo leuk dat je eerst twijfelde en nu zo enthousiast bent. Geweldig dat de vernieuwde neusstrips zo goed blijven zitten, zelfs tijdens het sporten!

Op naar nog veel meer frisse runs en fijne ademhaling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De collageen mondtape van Zippit is…

De collageen mondtape van Zippit is top! Ik voel hem niet tijdens het slapen en dankzij het soepele materiaal is hij heel makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Hey Emma,

Wauw, wat fijn dat de collageen mondtape zo goed bevalt! Op naar nog veel meer fijne, rustige nachtjes slaap :)

Zippit

Fantastisch product, mijn dochter gebruikt zippit met de collageen en mijn man de normale . De pleisters plakken goed en blijven de hele nacht zitten ! De nachtrust is enorm verbeterd dus heel blij met deze mond tape

Hey Annemieke,

Zo leuk! Fijn dat zowel je dochter als je man er zo goed baat bij hebben en dat de pleisters de hele nacht goed blijven zitten.

Op naar nog veel meer fijne en rustige nachten samen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lucht is perfect die je ervaart

De lucht die ik ervaar is echt super fijn. Alleen waarom geen 5 sterren omdat mijn snurken niet wegneemt en dat vind ik vervelend

Hey Lesly,

Fijn dat de lucht die je ervaart zo prettig is. Maar sorry dat het snurken niet volledig is verminderd… dat kan soms ook liggen aan de manier van aanbrengen of andere factoren tijdens het slapen. Je mag ons altijd even mailen via hello@zippit.nl, dan geven we je graag wat tips om er het meeste uit te halen.

Min partner in crime

Ærligt Zippit er min partner in crime. Det har virkelig forbedret min søvn og min sundhed i helhed. Jeg kan klart anbefale dette produkt!!

14 de abril de 2026

Hey Alberte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at Zippit er blevet din “partner in crime” og virkelig har forbedret din søvn og dit velvære.

På vej mod mange flere gode nætter!

Venlig hilsen,
Nina - Zippit Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.