EN stjerne for hurtig levering - det er så også det eneste som de kan. jeg har forsøgt at kontakte dem med utallige e-mails og beskeder på deres kunde service ang. returnering. Total tavshed.
Veja o que dizem as avaliações
Varene blev leveret til tiden og var som forventet. Kommunikation med links til Bring var fin intet at udsætte. Var dog lidt skeptisk grundet andre anmeldelser.
Når man vælger standard udbringning vælger de gudhjælpemig "bare" at sende til den første og bedste bring sted. Man får indtrykket af at pakken vil blive leveret til døren:-(
EN stjerne for hurtig levering
EN stjerne for hurtig levering - det er så også det eneste som de kan.
De svindler og tilbageholder ens penge
De svindler og tilbageholder ens penge. Jeg bestilte smykker hos dem, den 28/11-25. Jeg modtager hurtigt en ordre bekræftelse, og pengene bliver trukket fra min konto. Efter nogle dage kontakter jeg dem via deres hjemmeside, for at høre hvor min pakke bliver af. De kan ikke kontaktes via linket i ordrebekræftelsen, som de ellers henviser til. Kort efter modtager jeg en mail fra dem, om at min ordre er annulleret, og at pengene er refunderet. Jeg har hverken modtaget min pakke eller penge. Jeg kan ikke anbefale nogen, at handle med dem.
Kom hurtigt
Kom hurtigt
Pakket godt ind ,,,,ok kvalitet
Så den lave anmeldelse genkender jeg vh Morten
Manglende vare men trukket penge
Bestilte et armbånd 31/8. Den 2/9 har de trukket pengene, men jeg har endnu ikke modtaget noget information om at de har sendt varen her den 5/9. De svarer ikke på henvendelser over mail.
Mage til falsk plastik-L.O.R.T.
Mage til falsk plastik-L…... snyd, fusk og humbug, hvis du vil betale dyre domme for Temu-ting med fejl i, er det her siden for dig!!!
Hvis man kunne give 0
Hvis man kunne give 0, havde jeg gjort det. Svindel firma som køber deres varer i Kina. Svarer ikke på reklamationer. Lad være med at handle der.
Svare ikke ved reklamation.
Svare ikke ved reklamation.
Jeg kan kun kommunikere med dem via mail men så snart de finder ud af at det drejer som om en reklamation svare de ikke længere. Møj produkter af dårlig kvalitet og ikke eksisterende service.
En stjerne er faktisk for meget!
En stjerne er faktisk for meget!
Bestilte en pakke tilbage i start december 2024, og jeg har stadig ikke fået min pakke. Efter flere henvendelser, hvor de undskylder og skriver den er på vej - er der stadig intet nyt. De har flere gange lovet en refundering af mine penge, men i stedet kommer de med undskyldninger og forsøger at udsætte refunderingen.
IKKE KØB DERFRA!
Svindel!!!!!!!
De køber deres varer på temu
Värt att köpa här
Jätte bra service och jätte snälla.Armbandarna komm deräkt hemoch var inte trasig eller något och var jättes finna rekomenderar
Vil give 0 stjerner!
Jeg bestilte hos Swedora (som viser sig at tilhøre Zolati?) varene kom rimelig hurtigt, men jeg besluttede mig for at returnere dem pga. den dårlige kvalitet.
Udover at skulle betale 59 SEK for en bette returlabel, viser det sig 2 uger senere, at jeg har fået en returlabel og pakkenummer som allerede var blevet brugt før. Dette fandt jeg først ud af, da jeg ringede til Bring for at tracke pakken (på Brings hjemmeside stod der at pakken ikke var blevet sendt afsted fra posthuset).
Jeg forsøgte at finde Swedoras kontaktinformationer på deres hjemmeside, men det viste sig at man kun kan kontakte dem på mail. Efter lang ventetid sendte de en ny returlabel, som ikke kunne bruges til noget, da pakken var i Brings hænder.
Derefter oplevede jeg meget miskommunikation mellem Zolati, Bring og jeg - Zolati beskyldte mig for ikke at havde sendt pakken, derfor blev Bring nødt til at oprette en sag imod dem.
Det skal siges, at jeg sendte min pakke retur i starten af juli, men først fik pengene slut-august.
I det hele taget blev returningen en lang proces, hvilket gjorde at jeg fik en dårlig kundeoplevelse.
Råder IKKE til at købe herfra!!!
Hurtig levering og super smukke linser
Hurtig levering og super smukke linser. Tak fra en tilfreds kunde.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Varerne ligger dem, man kan købe på TEMU til en 20kr . Kunderservice er en univers for sig. Efter flere henvendelser og en uges ventetid har jeg fået en besked at på grund af tekniske problemer de kan ikke operate en returlabel,som det ellers oplyser på hjemmesiden at den kan købes til 59kr. Så står jeg med ubrugelige vare og skal selv søger for returlabel. Fusk og bedrag. På det kraftigste kan ikke anbefales.
Mangler stadig at få en godkendt…
Mangler stadig at få en godkendt returseddel. Fik en i forrige uge. Den var ikke gyldig da jeg skulle afsende vare.
Har rykket efter en ny - har stadig en uge efter ikke hørt fra firmaet.
Jeg har bestilt en ordre på 3 smykker…
Jeg har bestilt en ordre på 3 smykker til min kæreste, de skriver deres levering 2-4 dage og har valgt Bring, dette var mandag den 17/6 det er nu 5 dage siden og har ikke modtaget noget som helst om den overhovedet er sendt eller noget. Har skrevet til dem, men ingen svar. Alt i alt, utrolig dårlig service og falsk reklamation
Meget dårlig kundeservice.
Meget dårlig kundeservice.
Købte et armbånd, som ret hurtig er gået i stykker.
Skriver til Zolati, der er meget længe om at svarer, og siger jeg skal betale 60-70kr for et retur seddel. Har svaret tilbage, da jeg ikke mener det kan være mig der skal betale for at returnere. Men høre ikke fra dem.
Kan efterfølgende det svære læse om flere der op lever det samme.
223525 odr nr, hvis i vil se på sagen Zolati………
Varene blev leveret til tiden og var…
POLITIANMELDT.
POLITIANMELDT.
DE SVINDLER OG TILBAGEHOLDER DINE PENGE!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.