Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De danspaal is echt een leuke toevoeging aan mijn huis. Binnen korte tijd stond hij klaar voor gebruik en ik kon meteen beginnen met oefenen. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij stevig aanvoelt e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kochten een danspaal van Zoluko via een tweedehands verkoper, dus niet direct bij hen. Toen we de paal wilden verstellen, raakte er helaas een onderdeel beschadigd. Hoewel wij geen directe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een tijde geleden heb ik bij Zoluko de “boksbal op standaard-pro” gekocht. Ik heb hier heel veel plezier van gehad. Helaas is de bal zelf na een paar keer gescheurd. Na kort contact met ze klantenserv... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stoelfiets aangetekend teruggestuurd ( was niet wat ik wilde en afstandsbediening deed het niet)Tot op heden ( na meerdere mails) geen enkele reactie! Behalve op de eerste slechte review dat ze mijn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Equipamentos de Ginástica

Specialist in sporten

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

144 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn pull bar Flex! ik was eerst een beetje sceptisch of het zou werken met mijn lichaamsgewicht.. Maar jeetje wat een kwaliteit de pull bar geeft geen enkele beweging als ik aan het optrekken ben. Ik geef jullie een dikke 10 in kwaliteit en service!

20 de janeiro de 2021

Prima!

Productkwaliteit is goed, en bezorging ook (volgende dag)
Nog even contact gezocht omdat iets me niet helemaal duidelijk was, en supervriendelijk geholpen.

12 de janeiro de 2021

Optrekstang

Ik heb hier een optrekstang besteld om toch een beetje fit te blijven. Hij was snel in huis en het is van goede kwaliteit. Ik was bang dat hij niet stevig zou hangen maar hij hangt muurvast.

8 de janeiro de 2021

Blij met mijn boksbal!

De boksbal van Zoluko zorgt ervoor dat ik de lockdown zonder al teveel frustratie doorkom. Snel geleverd en van hoge kwaliteit. Bedankt Zoluko, de volgende bestelling staat op de planning!

4 de janeiro de 2021

Top, top, top!

Super producten ontvangen van hoogwaardige kwaliteit. Maakt het thuis trainen tijdens Corona een stuk makkelijker. Qua Prijs/ kwaliteit zeker een aanrader. Snelle verzending en duidelijke communicatie! Helemaal top!

4 de janeiro de 2021

Super boksbal!

Ik heb hier een boksbal voor thuis gekocht en ik ben er erg blij mee. Ik was bang dat hij niet stevig op zijn plek zou blijven staan, maar hier heb ik geen last van. Echt een aanrader!

18 de dezembro de 2020

Stevige uitschuifbare optrekstang

Door corona heb ik mijn sportschool abonnement opgezegd en ben ik thuis aan de slag gegaan. Via Zoluko heb ik een uitschuifbare optrekstang gekocht. Prima prijs en doet precies wat het moet doen. Ik was bang dat het niet stevig zou blijven zitten... Maar hij zit helemaal vast, zit geen beweging in. Top product, hoop dat het assortiment snel groter wordt!

15 de dezembro de 2020

Heel tevreden

Heel tevreden! Zeer duidelijke productbeschrijving. Goede prijs en kwaliteit verhouding en supersnelle levering. Aanrader!!

14 de dezembro de 2020

Geweldige kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de Pull Up Bar die ik van Zoluko heb mogen ontvangen. Ik had hem de volgende dag al in huis! Duidelijke handleiding om de Pull Up Bar te monteren en een super vriendelijke service.

20 de novembro de 2020

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden met de Pull Up bar van zoluko. Het was heel eenvoudig om te monteren en zo kan ik thuis trainen wanneer ik dat wil. Heel erg fijn!

16 de novembro de 2020

Dik tevreden!

M’n bestelling kwam zelfs een dag eerder binnen dan aangegeven. Hoogstaande service en mooie producten. Hier ga ik vaker bestellen!

6 de novembro de 2020

Kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en de pull up bar was qua kwaliteit ver boven verwachting!

30 de outubro de 2020

Positief verrast!!

Door het werk op kantoor heb ik vaak last van rugklachten en nekklachten. Na aanschaf van de heerlijke massagekussen van zoluko voelen de spieren veel losser en pijnloos aan. Super chill en positief verrast!!

25 de outubro de 2020

Top product!

Het product heeft een mooi design en werd netjes op tijd geleverd. Daarnaast kreeg ik ook nog eens een e-mail van het bedrijf Zoluko met een online Nederlandse product handleiding om de weegschaal te koppelen met de bijbehorende app en een E-book met uitleg over lichaamsmetingen (weer wat geleerd). Super handig en interessant!
Eindelijk een weegschaal waar ik wel vrolijk van word!

13 de outubro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.