Het is wel een beetje zuur dat wij nu moeten gaan betalen voor teruglevering. Maar daar kunnen jullie niks aan doen en zodra ons vakantiegeld er is bestellen we bij jullie een thuisbatterij.
Veja o que dizem as avaliações
Hebben 14 zonnepanelen via dit bedrijf gekocht. Montage is keurig door ze gedaan. Vond het personeel heel vriendelijk en heb een goede uitleg gekregen over de app.
de woning oogt moderner dankzij de zonnepanelen op het dak
buurman zei over heg dat hij jaloers was want mijn panelen hoef je amper te boenen
Detalhes da empresa
Zonnepanelen Nijmegen is uw toonaangevende lokale specialist in zonne-energieoplossingen, gevestigd in het hart van Nijmegen. Wij zijn gepassioneerd door het leveren van duurzame energie aan huishoudens en bedrijven in de regio, en zetten ons in voor het versnellen van de transitie naar hernieuwbare energie. Met jarenlange ervaring in de sector bieden wij een volledig scala aan diensten, van persoonlijk advies en planning tot professionele installatie en nazorg van zonnepanelensystemen. Onze missie is om hoogwaardige, betrouwbare zonne-energiesystemen toegankelijk te maken voor iedereen in Nijmegen en omstreken. We werken uitsluitend met gecertificeerde producten en ervaren installateurs om de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen. Ons deskundige team biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie, met als doel het maximaliseren van uw energiebesparingen en het minimaliseren van uw koolstofvoetafdruk. Bij Zonnepanelen Nijmegen begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een grote beslissing is. Daarom staan we klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden, van de eerste evaluatie van uw locatie tot aan de installatie en daarbuiten. Wij zijn er trots op een positieve impact te hebben op onze gemeenschap en de planeet, door het bevorderen van schone, groene energie. Ontdek vandaag nog hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst met Zonnepanelen Nijmegen.
Informações de contato
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Holanda
- +31246690248
- contact@zonnepanelennijmegen.com
- zonnepanelennijmegen.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
de woning oogt moderner dankzij de…
de woning oogt moderner dankzij de zonnepanelen op het dak
ziet er strak uit op het dak alles…
ziet er strak uit op het dak alles recht gelegd was wel wat lawaai tijdens werk
voelt als stap vooruit voor ons huis
Ik zag dat ze professioneel waren…
Ik zag dat ze professioneel waren voorbereid op de klus.
Ik weet nu wat elk symbool op het…
Ik weet nu wat elk symbool op het scherm doet dankzij zijn geduld.
ze documenteerde elke stap met fotos…
ze documenteerde elke stap met fotos dat voelt transparant
zonder gedoe geplaatst terwijl wij weg…
zonder gedoe geplaatst terwijl wij weg waren
buurman zei over heg dat hij jaloers…
goede uitleg over verschil in rendement…
goede uitleg over verschil in rendement door schaduwplekken
ze zorgden dat ons verbruik en opwek…
ze zorgden dat ons verbruik en opwek mooi gelijk lopen waardoor we geen energie meer hoeven af te nemen
Ze lieten geen rommel achter van boren
Ze lieten geen rommel achter van boren, mijn buurvrouw zei dat ze dat waardeerde
hij raadde zelfs aan om een paar…
hij raadde zelfs aan om een paar panelen minder te doen dan we dachten
ze kwamen bij mijn vader alles bekijken…
ze kwamen bij mijn vader alles bekijken en hebben z'n energieverbruik drastisch kunnen drukken
Vorige Maandag Geplaatst Op Het Dat Achter,
vorige maandag geplaatst op het dak achter, we werden netjes gebeld toen ze onderweg waren en ook na afloop nog kort gebeld
de cijfers die hij liet zien kwamen…
de cijfers die hij liet zien kwamen later ook echt uit
duidelijke prijsafspraak en daar zijn…
duidelijke prijsafspraak en daar zijn ze niet van afgeweken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.