Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zonwering Vossen heeft rolluiken,zonneschermen,hordeuren en horramen bij ons geplaatst. Zeer mooie kwaliteit, fijn personeel, goede communicatie en indien nodig ook altijd beschikbaar voor vragen. Wij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vossen Zonwering heeft bij ons horren en een knikarmscherm geïnstalleerd. Dit door bekwaam en vriendelijk personeel. Dat het familiebedrijf al sinds 1968 bestaat, gaf ons veel vertrouwen om hen de opd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vossen heeft al verschillende producten bij ons geleverd, reeds 30 jaar geleden al, toen al tevreden, nu na zoveel jaren weer het hele huis laten voorzien van screens! Super blij mee, keurig geplaatst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwamen bij Vossen uit omdat we daar 20 jaar geleden ook een zonnenluifel hadden besteld. Daar waren wij heel blij mee ook wat de service betrof en het plaatsen van de luifel. Daarna bleven zij goede... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Persianas

Zonwering Vossen is in 1968 opgericht en is een echt familiebedrijf wat is overgegaan van vader op zoon. Wij zijn gevestigd in Waalre aan de Gestelsestraat 86a en zijn gespecialiseerd in alle vormen van zonwering zoals knikarmschermen, screens, uitvalschermen, markiezen, raamdecoratie, rolluiken, horren, rolpoorten, garagedeuren en parasols. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u van ons een topprodukt verwachten, waaraan u jarenlang plezier zult beleven. U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Ook kunt u onze showroom aan de Gestelsestraat 86a op afspraak bezoeken, hier kunt u een keuze maken uit ons volledige assortiment. Onze showroom is uitsluitend op afspraak open. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens bij Zonwering Vossen!

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

86 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit op alle gebied!

Deskundig, snel, meedenkend, sympathiek, beleefd, probleemoplossend en betrouwbaar.

13 de março de 2025

Resposta da Zonwering vossen

Beste Louise, bedankt voor je mooie review en veel plezier met de hordeur gewenst.

Super gedaan

Super gedaan. Klein probleem, maar meteen heel goed opgelost. Ben er blij met mijn elektrische garagepoort!

7 de dezembro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Bedankt voor Uw bericht, veel plezier met de garagedeur !

Service en garantie

We hadden na 3 jaar een onverwacht probleem met 1 van onze glazen schuifdeuren van onze overkapping.

Dit met Jeffrey besproken en deze heeft direct alles voor ons opgelost.

Echt een geweldige service, het bedrijf is een echte aanrader👌👌

18 de novembro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Goedemiddag Ed. Bedankt voor je bericht en fijn dat alles weer opgelost is.

lichtafdekkend doek voor filmzaal

Fa. Vossen was ons heel behulpzaam bij het meedenken over een goede lichtafdekking van het zaal voor het vertonen van films. Dat voor een groot oppervlak, ook nog eens op hoogte.. Keurige offerte met opties is voorgelegd, na keuze alles keurig binnen de gestelde tijd geleverd en gemonteerd.

13 de novembro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Beste Hans, bedankt voor je bericht en veel plezier van het verduisterende doek.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van offerte tot plaatsing van een…

Van offerte tot plaatsing van een nieuwe hordeur, vlot en netjes. Vriendelijk en bekwaam. Top

14 de outubro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Hartelijk dank voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de hordeur !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, netjes en goed werk.

Zij waren keurig op tijd, hebben hun werk keurig en snel gedaan en als extra de armen van de zonwering schoongemaakt. Verder alle afval meegenomen en netjes achter gelaten.

15 de outubro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Goedemiddag Trees, bedankt voor je bericht en veel succes in je nieuwe woning !

Aardige mannen

Aardige mannen. Hebben ook werk gedaan dat net buiten de opdracht lag.
Ze hielden van mijn hond, een labradoedel.
Alles positief.

19 de setembro de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Bedankt voor de review Karel, fijn dat alles naar wens is gegaan.

Goed werk.

Van eerste contact tot en met installatie ging alles prima! Na het plaatsen ruimen de monteurs alles netjes op, das wel zo fijn. Zonwering is keurig netjes geplaats en wat zijn we er blij mee. Echt een aanrader.

14 de agosto de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Goedemiddag, hartelijk voor de positieve review ! Veel plezier met de zonwering

Positieve ervaring

Duidelijke prijsopgave en de levertijd zoals vooraf aangegeven was correct. Een paar dagen daarna hingen onze rolluiken al. Tevreden met het resultaat en de communicatie.

14 de agosto de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met de rolluiken !

Precies wat ik verwachte

Precies wat ik verwachte. Zat een weekje vertraging op de levering maar toen het binnen was kon het meteen geinstalleerd worden dus helemaal prima.

16 de julho de 2024

Bedankt voor de review !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helemaal goed, zeker een aanrader

Prettige ervaring met het laten plaatsen van screens op zonne-energie. De offerte is heel duidelijk en goed verzorgd. Het is een mooi aanbod tegen een goede prijs. De communicatie verloopt soepel en over de installatie zijn we zeer tevreden.

12 de junho de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Hallo Menno, bedankt voor je review en veel plezier met de screens gewenst !

Goede service!

Van het inmeten t'm het advies en de offerte uitstekend geholpen.
De screens zijn netjes gemonteerd aan onze voorzijde van ons huis.

3 de junho de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Hallo Claudia, fijn dat alles naar wens is verlopen, veel plezier met de screens !

Prima service

Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Vossen bij ons een serre geplaatst, een zonneluifel opgehangen en vandaag een nieuwe motor voor onze kanteldeur geplaatst. Zijn monteurs waren top en Jeffery, de baas, heeft blijk gegeven van uitstekende service. Mocht onverhoopt iets niet naar behoren zijn dan gaat hij door totdat het is opgelost.

24 de maio de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Bedankt voor de positieve review Hens, we geven het inderdaad niet zomaar op !

Vakkundig en bekwaam

Snelle reactie, goed advies, vakkundig en bekwaam personeel, goed geplaatst, duidelijke communicatie over levertijden, kortom professioneel

5 de abril de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Bedankt voor de review, fijn dat alles naat tevredenheid is verlopen.

Zeer tevreden

Goed advies, en vakkundig geplaatste screen.

16 de abril de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Bedankt Louis, veel plezier met de screen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed afvies en vakkundige plaatsing

Goed advies gekregen voor onze nieuwe garagedeur die daarna vakkundig is geplaatst.
Wij zijn er heel blij mee

9 de abril de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Beste Harrie, bedankt voor de review. Veel plezier met de geleverde garagedeur.

Aanrader

Gehele traject zeer fijn verlopen. Eerlijk advies (bijvoorbeeld het afraden van bepaalde oplossing in onze situatie) goede expertise en beschikbaarheid, en snelle en fijne service - installatie verliep zeer soepel. Heel blij met het eindproduct.

22 de março de 2024

Resposta da Zonwering vossen

Beste Kees, bedankt voor de review, goed om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.