Ik had een aquarium gekocht en het kwam in een hele grote doos, maar er stond nergens aangegeven dat het breekbaar was. Het aquarium is daardoor kapot aangekomen. Gelukkig had ik extra betaald voor d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik b... Ver mais
Goede site met een uitstekende levering binnen de vooraf aangegeven tijd! Ik zal zeker nog een keer bestellen.
Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed en netjes bezorgd.
Goed en netjes bezorgd.
Alles was netjes verpakt.
Gewoon top.
Goede webshop
Goed assortiment, merk producten en snelle en nette levering.
Snelle service
Mooie uit gebreide webwinkel met eerlijke prijzen Zou mijn pakket omstreeks 25/4 ontvangen, maar tot mijn verassing kwam mijn order 19/4 al aan. Ik raad Zoomalia zeker aan.
Hoge verzend en administratiekosten
Ik vind de verzendkosten echt te duur. Mijn product kwam uit Frankrijk en heeft 10 euro gekost aan verzend en administratie kosten. Zoiets heb ik bij andere webshops nog niet meegemaakt. Ook extra betaald voor levering updates per sms, maar die heb ik nooit ontvangen.
Was goed verpakt en bezorgt op de…
Was goed verpakt en bezorgt op de afgesproken tijd.
Product voldeed aan de verwachting.
Goede prijs
Goede prijs, waardeloze bezorg service van DPD.
Alles netjes optijd in huis
Alles netjes optijd in huis
Geen poespas doen wat ze beloven.
Groot assortiment en daardoor kan ik…
Groot assortiment en daardoor kan ik voor mijn katten voer bestellen van een merk dat moeilijk te vinden is. Snel en netjes geleverd.
Snel geleverd en weer artikelen voor…
Snel geleverd en weer artikelen voor een mooie prijs
Product wordt altijd netjes op tijd…
Product wordt altijd netjes op tijd geleverd.
Slechte kwaliteit transportkooi vogel
Deze review gaat over een transportkooi voor vogels van hun eigen merk. Slechte kwaliteit. De draad moest opgesneden worden om de boutjes te kunnen bevestigen. Niet iedereen heeft hier het gereedschap voor. De dikte van het plaatje waar de boutjes ingedraaid worden zijn zo dun dat bij iets te vast aandraaien van de boutjes, de draad uit het gat getrokken wordt
Deze site kan ik aanraden.
Ik heb meerdere bestelling geplaatst bij Zoomalia en deze komen altijd op tijd en in order aan. Nooit problemen.
Snel en netjes geleverd
Ik heb mijn bestelling heel snel en in…
Ik heb mijn bestelling heel snel en in goede kwaliteit ontvangen, door een vriendelijke en beleefde koerier. Het pakket woog 10 kilo en de jongen had het in huis achtergelaten en niet voor de deur. Dit is de tweede keer dat ik korrels voor mijn katten heb besteld. De kwaliteit is erg goed, de prijs is redelijk en mijn katten eten ze met plezier.
Het bestellen ging gemakkelijk
Het bestellen ging gemakkelijk, na vijf dagen bezorgd en voor een goedkopere prijs dan andere winkels.
Eén verbeterpunt
Het enige echte verbeterpunt is dat je moet betalen voor een tracking code en die vervolgens nooit krijgt, waardoor je pakket onaangekondigd voor de deur staat. Prima maar reken er dan geen euro extra voor. Voor de rest was het er snel, de kwaliteit van de krabpaal moet ik nog afwachten.
Bezorging met Franse slag
De bezorger heeft de doos die open was gescheurd/ beschadigd gewoon voor de voordeur neergezet zonder aan te bellen. Verder bleken beide geleverde producten en alle papieren Franstalig te zijn. Producten nog niet kunnen testen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.