Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver mais
Ik vind de dekbedden fantastisch alleen jammer dat er geen nieuwe kleuren op prints op de site komen . Het is steeds de zelfde dekbedden. Verder goed te spreken over de kwaliteit en service
Precies op maat,materiaal ademend ook ideaal bij transpiratie en niet te glad zodat je jezelf makkelijker om kunt draaien.Erg hygiënisch uiteraard,stevige rits met beschermflap.Topproduct.
Detalhes da empresa
Sobre Zorgmatras
Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.
Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.
Informações de contato
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Holanda
- 045 511 38 88
- klantenservice@zorgmatras.com
- zorgmatras.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aan de telefoon duidelijke uitleg. Had zelf niet goed op internet gekeken.
Aan de telefoon duidelijke uitleg. Volgens afspraak geleverd. Mooie materialen.

Prima producten
Prima producten, vriendelijke klantenservice.
Alleen heel erg jammer dat ik erachter kwam dat mijn zending niet compleet was, mailtje gestuurd en werd vrijwel direct een nalevering gedaan.
Maar ook die was niet compleet, nog een mailtje en uiteindelijk weer een nalevering.
Kom op beste magazijnmedewerker(s)/inpakker(s), lees de bestelling goed en vooral de kolom aantal.

Resposta da Zorgmatras
de adminstratie was wel wat in de war
de adminstratie was wel wat in de war. dat verdient zeker aandacht

Resposta da Zorgmatras
ligt geweldig geen poespas(ook voor kat)
doen wat ze beloven besteld volgende dag geleverd goed verpakt materiaal zoals beschreven nu voor de tweede keer iets besteld niks op aan te merken ga zo door

Resposta da Zorgmatras
Mooi afgewerkt de instopstrook dekbed…
Mooi afgewerkt de instopstrook dekbed prima goed geleverd
Alleen jammer dat de ritssluiting rond om loopt dus ook aan de slaap kant

Resposta da Zorgmatras
Mooi dekbed net zoals het ook op de…
Mooi dekbed net zoals het ook op de site staat
Ideaal als je reuma aan de handen hebt

Resposta da Zorgmatras
Geen losse stiksels, goed product
Snelle levering en een goed product. De 4 seizoenen is niet te dik of te zwaar en is goed afgewerkt, geen loszittende stiksels zoals bij die zelesta troep.

Resposta da Zorgmatras
ik moest een paar maanden wachten dat…
ik moest een paar maanden wachten dat was iets leuk

Resposta da Zorgmatras
Na een misverstand een heerlijk…
Na een misverstand een heerlijk hoeslaken
ontvangen. Kraakt niet en is niet warm

Mooi product
Snelle levering. Enorm bij met ons nieuwe dekbed. Het is licht in gewicht en toch lekker warm. Inmiddels al een keer gewassen, snel droog en zo het bed weer op zonder gedoe met een overtrek. Een heel mooie prijs kwaliteitverhouding.

Resposta da Zorgmatras
Het kussen helpt enorm tegen het…
Het kussen helpt enorm tegen het nachtzweten. Echter vind ik het kussen wel erg dik en stug. Het is echt wennen.

Resposta da Zorgmatras
Ondanks dat het foutje bij de levering…
Ondanks dat het foutje bij de levering toch goed afgehandeld zeer tevreden

niet helemaal geruisloos
De nekventilatot zou geruisloos zijn, echter standen 1 en 3 maken een irritant fluitend geluid

Resposta da Zorgmatras
Prijs kwaliteit is goed te noemen
Prijs kwaliteit is goed te noemen. Goede communicatie en snelle levering van het gekozen product.

Goed kussen ,mooie kwaliteit
Goed kussen ,mooie kwaliteit. en handig doormiddel van ritssluiting kussen vulling minder maken.

Decibels motor vallen tegen
De koelte is perfect...alleen het geluid van de motor valt me nogal tegen. Is luider dan een ventilator. Desalniettemin gebruik ik de koeltopper dagelijks. Steek oordopjes in!

Resposta da Zorgmatras
prachtig en geen stress om het overtrek…
prachtig en geen stress om het overtrek en dekbed goed te doen zeer tevreden blijft mooi id was

Resposta da Zorgmatras
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.