zubardubar.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zubardubar hjalp med at træder til efter andet firma havde brændt mig af til min 60års fødselsdag ugen før arrangementet. En sød ung bartender ( hans 2.arrangement )kom på dagen som aftalt, men var de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Under promise over deliver - ALT spillede! Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had an amazing cocktail party at Jobindex! Thanks to ZubarDubar, we could try various luxury drinks at our department party which made our party even greater!! The professional ZubarDubar bartende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse. Alt var bare perfekt. Nem levering af alt fra glas, drikkevarer, blendere, mixere og sugerør. Bartenderen dukkede op i god tid og satte baren op, serverede lækre drinks, var lynhu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Buffet itinerante

Escrito pela empresa

Alle kunder har forskellige krav og ønsker og hos os, er du virkelig i centrum – Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement. Vi sørger for alt hvad du skal bruge til baren herunder: Professionelle cocktail-bartendere, bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske økologiske råvarer, diverse udstyr m.v. Vi kan tilbyde en komplet cocktail bar som skræddersyes til dig og dine gæster og til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast og vi kan derfor let tilbyde dig en fornuftig pris. Med flere års erfaring har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Du behøver ikke spekulere over detaljer – det gør vi for dig! Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler. ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser over hele landet!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ZubarDubar var en perfekt oplevelse

ZubarDubar var professionelle, servicemindede og søde. Jeg bookede to bartendere til 120 mennesker. De to bartendere var ekstremt effektive og formåede at undgå at folk skulle vente på deres drinks, og så var drinksene ovenikøbet lækre!
Klar anbefaling herfra

21 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We used ZubarDubar for our wedding in…

We used ZubarDubar for our wedding in our garden. From the first contact with ZubarDubar we have got excellent service and only met nice and super friendly people. That continued on the day where everything was set up on time, the 2 bartenders were lovely and made the best cocktails and everything was picked up again as agreed.
I can strongly recommend to use ZubarDubar!

14 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde lejet ZubarDubar til min 50 års…

Havde lejet ZubarDubar til min 50 års fødselsdag, hvor vi var samlet 37 damer/piger. Drinksene gjorde underværker, gav stemning og var et stort HIT. Det er ikke sidste gang, jeg har benyttet ZubarDubar og vil varmt anbefale konceptet

8 de agosto de 2018

Bryllups bar🤩🤩🤩🤩🤩

Vi havde til vores bryllup bestilt cocktailbar hos zubardubar. Fra start til slut kørte alt bare på skinner. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Det var faktisk den eneste ting vi ikke var nervøse over på dagen da der var super god kommunikation og hurtig feedback før brylluppet. De opsatte baren til aftalt tid og bartenderne stod klar da de skulle. Hurtige og meget professionelle bartendere sørgede for de bedste cocktails hele aftenen. Alt blev ryddet pænt op da de var færdige og hentet straks efter. Fantastisk firma, kan på det varmeste anbefales.

7 de agosto de 2018

Verdensklasse

Verdensklasse! Booking. Korrespondence. Bartendere. Det hele. Kan kun anbefale dette hvis din fest skal ha et ekstra løft :-) imødekommenhed af denne kaliber skal der ledes længe efter.

6 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en utrolig fest med…

Vi havde en utrolig fest med ZuBarDuBar. Deres betjening var helt i top og ingen dikkedarer. Stor ros og kan kun anbefales til jeres næste fest.....og vores egen. Utroligt hvad en bar kan gøre ved en fest.
Hilsen Henrik og Lotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igår havde vi den kæmpe fornøjelse af…

Igår havde vi den kæmpe fornøjelse af ZubarDubar til min 40 års fødselsdag. 2 søde piger ankom til tiden med en pokkers masse sprut, is, glas, tilbehør mm... De lavede super drinks hele aftenen/natten - alt klappede til knap 70 mennesker. Meget imponerende.

Allermest er jeg ovenud tilfreds med den super service jeg har fået af Nikolaj - både FØR vi lavede endelig aftale, UNDERVEJS, LIGE OP TIL - og EFTER festen.. så sød, imødekommende og troværdig.

Det er helt sikkert, at vi vil bruge ZuBarDuBar næste år, når vi igen skal holde stor fest!

Fantastisk godt arrangement

Det var simpelthen super. Helt fra start, da jeg bad om et tilbud har Nikolaj været professionel, høflig og hjælpsom.

Jeg har kun roser tilovers for både produkterne og den søde bartender som vi havde på dagen.
Jeg vil til enhver tid anbefale ZubarDubar og vi vælger dem helt klart også til næste fest.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauu for nogle gode cocktails..

Kan kun varmt anbefale ZubarDubar. Helt fra starten af inden bestillingen var rådgivningen i top og på selve dagen blev vi mødt er nogle smilende kompetente bartendere. Det var det hele værd og vores gæster inkl.os selv var vilde med deres cocktails. Vi endte med at forlænge med en time uden problemer, og bartenderne sørgede for oprydning af køkkenet hvor de stod ved vores bar. Vi havde hyret ZubarDubar i anledning af vores kobberbryllup med cocktailtema. Det var det hele værd og den bedste beslutning med at leje nogle bartendere fra ZubarDubar. !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi lejede 2 bartendere til vores…

Vi lejede 2 bartendere til vores bryllup d. 02/06 - og det har vi BESTEMT ikke fortrudt. Tak for en helt fantastisk aften, og god service af Nikolaj lige fra dag 1.

Kan varmt anbefales, søde smilende bartendere, som virkelig formåede at skabe en fest - også selvfølgelig rigtig gode cocktails!!

Helt igennem fantastisk!

Vi har brugt ZuparDubar med Nikolaj i spidsen til i alt fire arrangementer nu i Ørsted og er OVENUD TILFREDSE!

Pga. alkoholpolitikken i firmaet i forhold til arrangementer i arbejdstiden, så har Nikolaj og Co. fremtryllet de lækreste cocktails uden alkohol til alles store begejstring.

Udover de fantastisk lækre "mocktails", så leverer ZuparDubar en helt eminent kundeoplevelse lige fra booking, til afholdelse af arrangement, til oprydning og betaling. Har aldrig oplevet så stor servicemindethed og fleksibilitet hos et firma. Hatten af for det!

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af ZuparDubar til alle der står og skal holde enten firmaarrangement eller privatfest!

Professionel service

Professionel service. Både før, under og efter arrangementet. Lette at kommunikere med. Al materiel blev leveret flere timer før arrangementet, og bartenderen kom til tiden, var høflig og sød og i øvrigt glimrende til at blande drinks. Vi giver ZubarDubar den absolut bedste anbefaling.

6 de julho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med et firmaarrangement…

I forbindelse med et firmaarrangement havde vi booket ZubarDubar til fredagsbar. Alt spillede og bartenderne var rigtig søde, servicemindede og ikke mindst lavede de nogle rigtige gode cocktails. Masser af ros herfra og kæmpe anbefaling til ZubarDubar :-)

Super bartenderløsning

Vi fandt ZubarDubar på nettet, da vi skulle bruge en bartender løsning til en firmasommerfest. Hele kommunikationen har været absolut topklasse. På dagen kom bartenderne præcis som aftalt og stillede op. Fra det øjeblik hvor baren åbnede stod folk klar til den første drink. Og så kørte det ellers i 5 timer i streg. Vi havde bestilt 6 forskellige drinks og mange fik afprøvet dem allesammen.
Efter festen har der været enighed blandt alle ansatte, at cocktail baren var et stort HIT og bestemt noget vi skal gøre igen. Og så ringer vi til ZuvarDubar :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale Zubardubar

Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Zubardubar, som vi brugte til min kærestes 40 års fødselsdag. Lige fra jeg sendte forespørgslen via deres hjemmeside til bartenderen tog afsted efter arrangementet.
Super god kommunikation op til arrangementet og perfekt gennemført! Deres bartender var helt igennem professionel, lavede lækre cocktails og matchede gæsterne super godt. Bartenderen ryddede også virkeligt godt op, så der var intet ekstra arbejde for os i at have bar.
Kan varmt anbefale Zubardubar til andre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde ZubarDubar til en firmafest

Vi havde ZubarDubar til en firmafest - super effektive og professionelle, vi fik alt det vi blev lovet. Dygtige og smilende bartendere. Kan varmt anbefale dem, vi vil helt sikker bruge dem igen.

20 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj kvalitet af både bartender og…

Høj kvalitet af både bartender og cocktails. Mine gæster var meget imponerede over standarden og det var lige det, der skulle til for at gøre vores fest til en fantastisk aften for alle.
Processen med bestilling og planlægning var også god. Lynhurtige svartider fra ZubarDubar.

19 de junho de 2018
logotipo da zubardubar.dk

Resposta da zubardubar.dk

Hej CF,

Mange tak for de fine ord, vi er meget glade for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at vi måtte være en del af jeres fest!

Mvh,
Victor - ZubarDubar.dk

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais