Worst experience as a bartender! Tried writing a complaint and a review aprox 1 year ago here and the owner called me afterwards to tell me he will sue me. But, guess what, he went bankrupt, so good l... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
For the third time we used Zubardubar for amazing cocktailbars at our annual company summer party. They are extremely serviceminded and flexible to make sure everything is running smoothly. The firs... Ver mais
Under promise over deliver - ALT spillede! Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæst... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Alle kunder har forskellige krav og ønsker og hos os, er du virkelig i centrum – Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement. Vi sørger for alt hvad du skal bruge til baren herunder: Professionelle cocktail-bartendere, bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske økologiske råvarer, diverse udstyr m.v. Vi kan tilbyde en komplet cocktail bar som skræddersyes til dig og dine gæster og til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast og vi kan derfor let tilbyde dig en fornuftig pris. Med flere års erfaring har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Du behøver ikke spekulere over detaljer – det gør vi for dig! Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler. ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser over hele landet!
Informações de contato
Fynsvej 59, 5500, Middelfart, Dinamarca
- info@zubardubar.dk
- zubardubar.dk
Zubardubar gjorde det igen 🥂 super…
Zubardubar gjorde det igen 🥂 super gode drinks, en sød og smilende bartender med det gode overblik 😊 vi forlængede tiden, da det var så populært - tak for en god service 👍🏻
Kan kun anbefale zubardubar
Kan kun anbefale zubardubar, super service før festen, alt spillede, gæsterne blev forkælet med gode drinks, de 2 bartender var smilede, professionelle og alt forgik helt roligt. Alt udstyr blev hentet i ro og fred. Vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem.
Zubar Dubar oplevelse 👌🏻
Zubar Dubar oplevelse 👌🏻
Zubar Dubar lever 100% op til sit navn.
Fantastisk oplevelse hele vejen rundt, der var mange der var virkeligt imponeret over de lækre drinks og fantastiske bartender 👌🏻
Sidste skoledag…
Så har vi endnu engang haft førnøjelsen af zubarDubar, denne gang til sidste skoledag for 40 festglade unge mennesker. Alt spillede bare til mindste detalje. Specielt tak bartenderen for hans tålmodighed med og håndtering af de unge gæster.
UG herfra.
Total succes !!
Total succes !!! Jeg lejede en cocktailbar til min fødselsdag og det var fantastisk. Alt var som jeg havde håbet. Zubardubar er dejligt proaktive og nemme at komme i kontakt med. Vi kommer helt sikkert til at booke Zubardubar igen.
ZubarDubar party!
We had an amazing cocktail party at Jobindex! Thanks to ZubarDubar, we could try various luxury drinks at our department party which made our party even greater!! The professional ZubarDubar bartender was both professional, open minded and she managed to serve 30+ people all by herself which was very impressive cause we were both thirsty and wanted to hear about the products.
We will book ZubarDubar again for sure! We can highly recommend ZubarDubar to everyone who like good drinks, professional staff and awesome service!
ZubarDubar Bryllup
ZubarDubar stille op til bryllup. Gode drinks og professionelt personale.
Vil klart anbefale ZubarDubar til andre!
Fremragende og professionel service lige fra start til slut
I anledningen af min 30års fødselsdag i påsken havde jeg hyret ZubarDubar til at komme og lave drinks til mig og mine gæster.(50personer)
Alt forløb rigtig professionelt, lige fra start til slut. Bartenderen var booket til kl. 20 og han ankom allerede kl. 18.45 og gik straks igang med at forberede div. til de udvalgte drinks.
Det var virkelig dejlig nemt for os alle, blot at gå op i baren og bestille en af de drinks jeg havde udvalgt på forhånd. Det bedste af det hele var at vi ovenikøbet kunne få Irish Coffee :-)
Jeg giver hermed ZuparDubar min største anbefaling til alle som godt kan lide gode drinks og vægter kvalitet, kommunikation og service højt.
Kæmpe ros til hele firmaet fra mig og mine gæster.
Sandra Nielsen
Super dygtige og søde bartendere
Super dygtige og søde bartendere, der medbragte alt.
Meget enkelt at booke og kommunikere løbende med ZubarDubar.
Er 100% tilfreds med hele forløbet
Da vi i sommers skulle afholde…
Da vi i sommers skulle afholde polterabend, kontaktede vi ZubarDubar for at få en skræddersyet løsning til lige netop vores arrangement!
Hurtig tilbagemelding med pris, godkendt dato og mulighed for lige at reservere dagen for at vende det med alle deltagere. Helt perfekt og venlig service. Vi blev ringet op, fordi vi var i tvivl om enkelte små detaljer, og følte os absolut ikke til besvær eller i vejen. Der blev taget sig god tid til at booke lige præcis det vi ville.
Dagen forløb perfekt, en sød bartender kom i god tid og gjorde alt klar. Vi skulle ikke røre en finger, men tilgengæld være tilstede ved festen.
Vi var omkring 18-20 personer og havde en lille bange anelse om, at man ville ende med at “stå i kø” ved baren fordi én bartender måske ikke kunne følge med - men den anelse ku’ vi hurtigt begrave. Maria gjorde det fantastsik og det endte med at det var os, der ikke kunne følge med ;) ..
Mine anbefalinger til ZubarDubar er kun gode! Jeg skal helt sikkert benytte mig af det igen.
Imødekommende og professionelle...
Vi havde fornøjelsen af at leje ZubarDubar til en dimissionsfest for to niendeklasser. Alt fungerede optimalt, vi fik hurtigt et super tilbud på en komplet barløsning til en rimelig pris, som vi sagde ja tak til. Selve arrangementet forløb upåklageligt, 2 søde bartendere, lækre valgfri drinks i en afslappet professionel atmosfære. Vores unge mennesker havde en fantastisk aften og vi kan til enhver tid tid klart anbefale ZubarDubar:-)!
Det kan kun anbefales
Det kan kun anbefales.
Jeg skulle holde min 30 års fødselsdag, og valgte at der skulle komme nogen og lave drinks.
Det fungerede super godt. Jeg skulle vise dem hvor de skulle være, ellers gjorde jeg intet.
Og de lavede nogle super gode drinks.
Det kan helt klart anbefales.
Super fleksible og imødekommende i hele…
Super fleksible og imødekommende i hele processen. Gode drinks og sød bartender.
Ikke sidste gang vi bruger dem.
Cocktailkursus med kolleger - en god optakt til middag
Vi havde besøg af en bartender og afholdt cocktailkursus med et team på jobbet - ZubarDubar leverede alt hvad der skulle bruges og det fungerede helt perfekt og alle aftaler blev overholdt - det kan anbefales.
Alt forløb super godt med…
Alt forløb super godt med cocktailkursus og det var den perfekte opvarmning til en fest. Det var helt klart pengene værd.
Delicious drinks and supreme service
Delicious drinks and supreme service. Our bartender was a blast and the office still talks about how cool he was. We had a great office party and ZubarDubar definitely contributed to that.
Super professionelt
Super professionelt. Kan klart anbefales.
Havde fornøjelsen af jer til…
Havde fornøjelsen af jer til personalearrangement! Meget professionelt, og super setup! Kan klart anbefales!
Polterabend
Jeg arrangerede en polterabend tilbage i august 2021 med ZubarDubar.
Alt spillede, lige fra indhentning af tilbud, levering af bar og udstyr, og selve arrangementet med bartenderen, som var rigtig professionel og afslappet.
Alle var begejstrede og muligheden for selv at udvælge drinks til dagen, gjorde det nemt, så der var lidt til enhver smag.
Vil helt sikkert benytte mig af ZubarDubar igen, når det næste større arrangement skal afholdes. Det er alle pengene værd, både kvalitet af service og vare, samt alt besværet der undgåes.
Perfekt service
Perfekt service, gode bartendere 100% den rigtige løsning hvis du bare skal nyde din aften 🙌🏽
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.