Worst experience as a bartender! Tried writing a complaint and a review aprox 1 year ago here and the owner called me afterwards to tell me he will sue me. But, guess what, he went bankrupt, so good l... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
For the third time we used Zubardubar for amazing cocktailbars at our annual company summer party. They are extremely serviceminded and flexible to make sure everything is running smoothly. The firs... Ver mais
Under promise over deliver - ALT spillede! Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæst... Ver mais
We had an amazing cocktail party at Jobindex! Thanks to ZubarDubar, we could try various luxury drinks at our department party which made our party even greater!! The professional ZubarDubar bartende... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Alle kunder har forskellige krav og ønsker og hos os, er du virkelig i centrum – Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement. Vi sørger for alt hvad du skal bruge til baren herunder: Professionelle cocktail-bartendere, bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske økologiske råvarer, diverse udstyr m.v. Vi kan tilbyde en komplet cocktail bar som skræddersyes til dig og dine gæster og til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast og vi kan derfor let tilbyde dig en fornuftig pris. Med flere års erfaring har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Du behøver ikke spekulere over detaljer – det gør vi for dig! Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler. ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser over hele landet!
Informações de contato
Fynsvej 59, 5500, Middelfart, Dinamarca
- info@zubardubar.dk
- zubardubar.dk
Bartender til partybus
Jeg bookede en bartender til partybus ifm. min søsters polterabend. Bartenderen var punktlig og velforberedt. Det var super professionel og det var med til at sætte rammerne for en god fest. Kan varmt anbefales!
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Lækre drinks og professionel service.

Resposta da zubardubar.dk
Fantastisk service og gode priser
Vi har brugt ZubarDubar til et firmaarrangement 2 gange. Både som underholdning til en julefrokost (fysisk) og som aktivitet under corona (virtuelt cocktailkursus). Fantastisk service og dygtige medarbejdere.
Til det fysiske kursus sørgede bartenderen for at gøre alt klar. Til det virtuelle kursus blev alle materialer leveret lige til døren en time før arrangementet - både med isterninger, frisk frugt mv.
Kan helt klart anbefales!
super service og fantastiske drinks
Vi havde glæde af en af jeres bartendere til vores firmafest og det var bare helt super. Fantastisk service(og drinks)!
Kunne ikke være bedre
Jeg brugte ZubarDubar til et polterabend og det fungerede helt perfekt.
De forskellige drinks var velsmagende og bartenderen meget effektiv.
Endnu en gang havde vi fornøjelsen af…
Endnu en gang havde vi fornøjelsen af zubardubar . Og igen leverede de et konge koncept til vores sommerfest. Zubardubar er er fast indslag i vores fester og vi elsker konceptet . De er punktlige, gode bartendere , søde, smilende og yder en fantastisk service . Vi ses til næste fest 😀
Birthday Party
I had ZubarDubar host my birthday party with bar service. They were quick to set the bar up and to take it down after the party. I didn’t have to move a finger. Easy and productive service.
There was some problems with the original bartender - but they were also quick to find a solution and a new bartender.
I am pleased with the service. Great solution for bigger parties!
Super oplevelse med god kontakt op til…
Super oplevelse med god kontakt op til arrangementet, en drønhyggelig bartender og nogle lækre drinks.
Kanon koncept
Kanon koncept, der er gennemført fra start til slut.
Som kunde er du ikke i tvivl om hvor i processen du er og hvad næste step er og hvad du må forvente.
En meget meget stor anbefaling herfra
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse
Super lækre drinks, god service ved booking, aflevering og afhentning - og en fantaktisk bartender der bidrog til aftenens succes!
Great experience
Great experience! Had a small private party. Got a great bartender and a super service.
ZubarDubar serverede drinks i stor stil…
ZubarDubar serverede drinks i stor stil til vores bryllup i lørdags.
De kom til tiden og satte hurtigt baren op, det var et smilende personale som mødte os som lavede lækre drinks.
De serverede både alkohol og alkoholfri drinks som fik stor ros fra alle til festen.
De var bestemt ikke fedtede med flaskerne og til trods for, at vi var omkring lukketid, så fik man stadig store, lækre drinks.
Det var et fantastisk supplement til brylluppet og jeg kan varmt anbefale dem! Nicolai er helt fantastisk og god service
Festligt indslag, lækre drinks, super service.
Festligt indslag med lækre drinks til en fair pris og super service.
ALT medfølger, bar, glas, is, sugerør, pynt og man skal intet tænke på selv.
ZubarDubar kan klart anbefales og jeg kommer helt sikkert til at booke igen en anden gang.
Vi holdte et polterabend i går hele…
Vi holdte et polterabend i går hele dagen, og vi sluttede af med 3 timers bartender fra Zubardubar, og alle var helt oppe at ringe over det, det var fantastiske drinks og bartenderen var sød og festlig.
Den bedste måde at sætte gang i festen på!
Vi vil helt sikkert anbefale og benytte dette koncept igen en anden gang 🥳👌🏼
Havde lejet et anlæg som ikke fungeret…
Havde lejet et anlæg som ikke fungeret ringer desperat til zubarDubar for at lave en scene men kompetent personale for guidet mig igennem og finder ud af jeg havde sat det forkert på og vi havde frisk kold fadøl 5 min efter ❤️❤️
Super professionelle fra start til…
Super professionelle fra start til slut.
God og hurtig kommunikation. En sød og høflig bartender. Gode cocktails. Tak for en god oplevelse!
Vi vil helt sikkert bruge ZubarDubar igen når vi skal holde fest.
Fremragende!
Tak for en god oplevelse.
Fantastisk og fleksibel service.
En bar der bare spiller med den sødeste bartender.
ZubarDubar får vores bedste anbefalinger.
Perfekt til enhver fest!
Virkelig fedt koncept med lækre drinks og søde mennesker! Bartender kom til tiden og stillede alt op i en fart, så der var klar til drinks til min venindes polterabend! Der blev langet de lækreste drinks over disken i pendulfart, hvilket var super fedt, for der er næsten ik noget værre end at skulle stå og vente 100 år på en drink.
Damerne var tørstige, og selvom vi nåede at drikke alt det, der oprindeligt var med, havde bartenderKenneth nået at bestille mere, så vi manglede ingenting, og det var faktisk først dagen efter, jeg fik at vide af min kontaktperson derinde, at de havde været forbi med ekstra leverancer. Mega cool og super god service! Klart en anbefaling herfra!!
KAN KUN ANBEFALES🤩
KAN KUN ANBEFALES🤩
Holdt en fest med 20 pers. hvor ikke alle plejer at drikke og mændende er til øl, så var lidt i tvivl om det kunne betale sig... men det var det hele vær. Folk var vilde med drinksene, så forlængede bartenderen med 2 timer.
Virkelig gode drinks😍 det var med til at gøre festen ekstra god🍸🎉
Excellent service og amazing drinks
I booked ZubarDubar for my sisters bachelor party. During my research I found out that they had the best price among all bartenders. I was happy to find out that the service and quality of drinks was just as great!! I can highly recommend to book ZubarDubar. The bartenders are so openminded, easy to talk to and provide the best service and make the most wonderfuld drinks!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.