zubardubar.dk Avaliações 221

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Worst experience as a bartender! Tried writing a complaint and a review aprox 1 year ago here and the owner called me afterwards to tell me he will sue me. But, guess what, he went bankrupt, so good l... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For the third time we used Zubardubar for amazing cocktailbars at our annual company summer party. They are extremely serviceminded and flexible to make sure everything is running smoothly. The firs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Under promise over deliver - ALT spillede! Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had an amazing cocktail party at Jobindex! Thanks to ZubarDubar, we could try various luxury drinks at our department party which made our party even greater!! The professional ZubarDubar bartende... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Buffet itinerante

Escrito pela empresa

Alle kunder har forskellige krav og ønsker og hos os, er du virkelig i centrum – Vi skræddersyer løsningen, så den passer præcis til dig og dit arrangement. Vi sørger for alt hvad du skal bruge til baren herunder: Professionelle cocktail-bartendere, bar, is, glas, sirupper, spiritus, friske økologiske råvarer, diverse udstyr m.v. Vi kan tilbyde en komplet cocktail bar som skræddersyes til dig og dine gæster og til trods for vores fleksibilitet er vores koncept fast og vi kan derfor let tilbyde dig en fornuftig pris. Med flere års erfaring har vi fundet frem til den smarteste løsning, både for dig og os. Vi leverer en komplet pakkeløsning, uden slinger i valsen. Du behøver ikke spekulere over detaljer – det gør vi for dig! Du ved, hvad du får og du ved, hvad du betaler. ZubarDubar leverer ZubarDubar oplevelser over hele landet!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem dialog med Nikolaj og så var vi…

Under promise over deliver - ALT spillede!

Nem dialog med Nikolaj og så var vi kørende med barløsning til vores medarbejderfest. 3 stk. ordentlige og professionelle bartendere mødte op - alle gæster var glade for deres drinks og service. Vi havde aldrig gjort brug af ZubarDubar før, men anbefaler dem gerne til alle, der ønsker det, der skal spille til en fest nemlig baren og drinks.
Vi ses en anden god gang - IBA siger tak :)

14 de outubro de 2019

Amazing

It doesn’t get any better than this!!!!! The most helpful and capable service before, during and after our party.
We give these guys our higest recommendations. You Will not regret it!!!!

17 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Zubardubar flere gange

Jeg har brugt Zubardubar flere gange, og altid været megaglad og tilfreds. De er pålidelige, søde, sjove og ryster de lækreste drinks. Seneste gange f**** jeg så op i bookningen, med det resultat at 2 søde bartendere stillede en dag for tidligt til det store event. OMG! Men de tog bare pyt-kasketten på, leverede mere is dagen efter, og mødte op med godt humør til festen. Nikolaj valgte endda at trøste mig i stedet for at skælde ud (jeg syntes naturligvis det var utrolig pinligt). Så jeg skal aldrig have andre bartendere end dem fra Zubardubar.

17 de setembro de 2019

Helt fantastisk oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse at samarbejde med zubardubar til vores bryllup den 7/9-19. Skøn barløsning med gode drinks, effektiv og helt igennem behagelig betjening.

Vildt imødekommende, servicemindet dialog med Nikolaj op til arrangementet, og verdens sødeste to unge mennesker i baren på dagen. De gjorde sig meget positivt bemærket hos både os, vores gæster, som fik en formidabel service (og en sving om :) ) og hos personalet på stedet for deres professionelle og fantastisk venlige måde at være på.

Vil anbefale dem til enhver tid og lejlighed!

14 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, friske bartendere, lækre drinks og alt i alt hvad der skulle til for at sætte prikken over I'et på vores bryllup. Tusinde tak for at være med til at gøre festen uforglemmelig :)

27 de agosto de 2019

ZubarDubar - kan varmt anbefales

Jeg fandt ZubarDubar på nettet, da jeg søgte et arrangement til en fest.
Jeg skrev til dem og fik hurtig respons.
God dialog i hele forløbet.
God pris og super kvalitet.
Bartenderen (unge Kenneth, var fantastisk)
Jeg kan varmt anbefale ZubarDubar.

25 de agosto de 2019

Super oplevelse.

Super oplevelse.

Alt var bare perfekt. Nem levering af alt fra glas, drikkevarer, blendere, mixere og sugerør. Bartenderen dukkede op i god tid og satte baren op, serverede lækre drinks, var lynhurtig og behagelig. Dagen efter blev det hele så afhentet igen uden problemer.
Det skabte en fantastisk fest og vi vil helt sikkert bruge dem igen.

22 de agosto de 2019

Supergodt koncept

Supergodt koncept. Netop afholdt dobbelt fødselsdagsfest og med 5 timers bar. Fantastisk dygtig ung mand der miksede de rigtigt fine udvalgte drinks.
Alt forløb planmæssigt mht levering og afhentning af bar/drikkelse.
Kan virkelig anbefales for alle der blot går med tanken om at benytte dette firma til festlige arrangementer - det er pengene værd!

12 de agosto de 2019

Perfekt mini arrangement

Havde arrangeret polterabend for min veninde - og vi havde to timers “fri” midt på dagen - og der skulle ske noget. Var i tvivl om det overhovedet kunne lade sig gøre, at få en bartender ud i kun 2 timer og på en ret uspecifikt sted - men det kunne man! Helt perfekt arrangement, super god pris og det perfekte indslag på dagen. Slet ikke sidste gang jeg vil bruge zubardubar til et arrangement!

11 de agosto de 2019

Fantastisk oplevelse!

Vi bookede Zubardubar til vores bryllup d. 1/8-2019. Lige fra første mailudveksling var de virkelig imødekommende, søde, fleksible, professionelle og ikke mindst serviceorienterede. Jeg har absolut intet dårligt at sige. Vi fik to unge gutter ud som bartendere og de var i fantastisk humør. Sang og dansede selv lidt med og var ovre i vores selfiebooth, samtidig med de passede baren og langede drinks over disken i en lind strøm. Helt igennem fantastisk firma, som jeg klart vil benytte igen og anbefale til enhver!

2 de agosto de 2019

Godt koncept!

Vi havde booket 3 timer til et polterarbend.
Bartenderen var der til tiden og stillede op. Han havde alt undtaget et strømstik med. Han ryddede alt op efter sig om samlede glas sammen i løbet af aftenen. Det var simpelthen så let!
Det er en fornøjelse ikke selv at skulle sørge for noget, samt at drikke af rigtige glas i stedet for plastik.
God service, god bartender og gode drinks.

31 de julho de 2019

Verdensklasse koncept

Vi har netop afholdt 2x40års garden party, hvor ZubarDubar sørgede for et komplet bar setup. Vi havde en virkelig fed og proaktiv dialog med Nikolaj op til arrangementet.
Da dagen oprindede og garden party måtte flyttes indendørs pga regn var de også super fleksible ift plads og koordinering.
Og da de 2 bartendere gik på under festen, var det en kæmpe success. De sublime drinks blev serveret i flotte glas, produceret i højt tempo og bartenderne i baren var underholdene og gode til at 'small talke' med gæsterne. Festen var fed, men Zubardubars bidrag løftede festen til en ny højde! De fleste gæster kunne ikke undlade at rose bartenderne under eller efter festen.
Også god opfølgning og fleksibel aftale om afhentning efter festen.
Ville give dem 6 stjerne hvis vi kunne.
De skal helt sikkert med til fest næste gang :)

27 de junho de 2019

Klar anbefaling herfra!!

Super fedt!!!
Vi brugte ZubarDubar til vores bødekasse, og nøj hvor er vi glade for det!! Det var den sødeste bartender der kom ud, han var glad og servicen var i top! Han var der en time inden for, at forberede det hele. Og så var det ellers bare to timer med fab drinks!
Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi gør brug af ZubarDubar!! 👌🏼

27 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi holdt 2x40 års fødselsdagsfest…

Vi holdt 2x40 års fødselsdagsfest hjemme i haven. Vores gæster syntes det var super med bartender og bar. Vi som værter var også yderst tilfredse. Der blev blandet drinks i hurtigt tempo og bartenderen var smilende og snakkende over for gæsterne. Der kom mail et par dage efter fra ZubarDubar, der lige ville følge op på arrangementet.

25 de junho de 2019

Lever op til navnet

Gennemført fra ende til anden med professionel bartender i højt humør og med tungen lige i munden uanset antal bestillinger og uanset tidspunkt.

24 de junho de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais