Detalhes da empresa

1. Agência de marketing online

Als social media specialist ontzorg ik bedrijven door hun online zichtbaarheid te vergroten. Ik verzorg alles van organisch posten en het creëren van content tot het adverteren via sociale media. Wil een bedrijf nog breder ontzorgd worden? Dan bied ik ook hulp bij het maken van landingspagina’s, e-mailcampagnes en het bouwen van websites. Daarnaast denk ik graag mee in het ontwikkelen en plannen van marketingstrategieën, zodat alles op elkaar afgestemd is en maximaal resultaat oplevert.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

7 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse heeft mij enorm geholpen

Ilse heeft mij enorm geholpen in de voor mij totaal onbekende wereld van meta advertenties. We hebben een mooi resultaat behaalt en vooral haar toenaderbaarheid is enorm fijn!

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse bood duidelijkheid en betrokkenheid

Ilse bood duidelijkheid, betrokkenheid en nieuwe inzichten in het opzetten en uitvoeren van mijn marketing campagne. In slechts 3 weken hebben wij samen een succesvolle campagne opgezet.

Ze denkt goed mee en biedt praktische oplossingen aan. Ik kan haar echt aanbevelen in het opzetten van marketing strategieën voor meer klanten!

1 de abril de 2025

Authentiek, enthousiast en gedreven

Ilse is als social media specialist / marketeer authentiek. Ze is enthousiast, gedreven, heeft veel kennis in huis en toont oprechte interesse.
Hetgeen nodig is om maatwerk te kunnen leveren en resultaten te halen. En dat doet ze!
De communicatie lijnen met haar zijn kort en informeel, wat de samenwerking prettig maakt.
Ik gun iedere ondernemer een Ilse om mee samen te werken.

13 de novembro de 2024

Resposta de Zoet & Zout Marketing

Wilco, wat een ontzettend mooi compliment, dankjewel! 🙏
Die korte en informele lijnen zijn voor mij ook essentieel, omdat ze zorgen voor een fijne samenwerking waarin we samen groeien en resultaten behalen. Ik waardeer jouw vertrouwen enorm 💪✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ilse is een gedreven marketeer

Ilse is een gedreven marketeer met echte kennis van de sportwereld. Ze begrijpt wat sportieve ondernemers nodig hebben om zichtbaar te worden en impact te maken. Haar aanpak is professioneel en resultaatgericht. Een aanrader voor wie zijn merk naar een hoger niveau wil tillen!

Jesse, dankjewel! 💪
Wat fijn om te horen dat mijn kennis van zowel marketing als de sportwereld het verschil maakt.
Samenwerken met gedreven ondernemers zoals jij motiveert mij om altijd het beste uit campagnes te halen.
Op naar nog meer zichtbaarheid en impact! 🚀✨

Wat een topper is Ilse

Wat een topper is Ilse! dedicated, doet wat ze beloofd en super berokken!! Ik werk erg graag met haar samen en ben blij dat ik haar op zakelijk en persoonlijk niveau heb leren kennen. Heel veel succes in je zeker weten succesvolle toekomst Ilse!

Resposta de Zoet & Zout Marketing

Wat een fantastische review, bedankt voor je warme woorden! Op naar nog veel mooie, uitdagende en succesvolle momenten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk de groei die ik nodig had

Ilse is een super gedreven persoon en heel fijn om mee samen te werken, ze is professioneel, geduldig en perfectionistisch! Ze komt met goede ideeën waardoor ze mijn bedrijf heeft geholpen met groeien dmv social media advertenties. Ik raad haar aan iedereen aan!

Resposta de Zoet & Zout Marketing

Wauw, wat een geweldig bericht om te lezen. Het was echt een plezier om met je samen te werken en om te zien hoe je bedrijf zich ontwikkelt. Heel tof dat de social media advertenties zo goed voor je werken; ik ben blij dat mijn ideeën en inzet daarbij konden helpen! 😊

Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Heel veel succes met alles wat er nog gaat komen – ik blijf graag betrokken bij je reis!

Groetjes,
Ilse

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.