Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. Først da jeg ringede ind omkring min stationære gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjælpsråd til, hvordan man kunne løse problemet egenhændig... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefales. Jeg fik både høj kvalitet og hurtig service, samt med relevant rådgivning. Å-D var ikke tilfredse med bare at hurtigt kigge på mit problem, de undersøgte i dybte og fulgte... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Åbyhøj-data Er får 5-stjerner her fra! De er super kompetente og professionel i deres arbjede! oven i dette er de nogle af de rareset mennesker som er meget interesseret i at hjælpe deres kunder med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Assistência Técnica de Informática

Informação fornecida por fontes externas variadas

Har du problemer med din computer? Eller ønsker du eventuelt at opgradere din hardware eller software? Hos os kan du få løst dine problemer og få en topsikret computer. ÅBYHØJ-DATA tilbyder hjælp til næsten alt indenfor IT-løsninger til yderst fordelagtige priser!! Installation, opgradering, email, netværk, virusbeskyttelse, back-up, fejlfinding, reparation osv.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted. Jeg blev anbefalet at købe en bestemt skærm hjem, med hjælp fra dem til at montere den. Skærmen kostede omkring 2000kr og deres service 1000kr. Efter 1 måned var der lysfejl i bunden af skærmen, og allerede omkring 6 måneder senere var skærmen helt i sort, uden noget nemt fix. De påtager sig intet ansvar for fejlen, selvom jeg udmærket godt er klar over, at jeg har behandlet min MacBook helt fint, og vil ikke hjælpe i den mindste grad. Lad være med at bruge en masse penge på reparationer her. De har ingen respekt for garanti, og de slipper afsted med det ved at få kunder til at købe reparationsdelene selv.

14 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Jeg ville ønske

Jeg ville ønske, at alle byer havde en IT-forretning ligesom Åbyhøj Data. Det er ALTID sublim service, og ingen spørgsmål er for dumme. Du er i sikre hænder med Dani, Talib og Simon. TAK for jer!

20 de outubro de 2025

Rigtig god service

Rigtig god service. Havde en gamercomputer til fejlsøgning, og fik resultatet to dage efter, med et link til hvilket bundkort der skulle købes. Kunne selv købe og installere, og de gav god vejledning på trods af at jeg ikke købte dem til at installere.

1 de outubro de 2025

God oplevelse med Åbyhøj Data

God vejledning og gode råd om hvilken løsning jeg har brug for. Overførsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg måtte kun undvære mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hjælp via telefon, da den nye PC ikke kunne lukkes op (min egen fejl) Kan kun anbefale Åbyhøj Data, og vil helt bestemt bruge dem igen hvis det skulle vise sig nødvendigt

12 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais