Rigtig flot butik og en virkelig god service. John var meget imødekommende og kvaliteten var helt i top. Ikke sidste gang jeg får lavet hardware der.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sågar køb af brugte modeller hos Nordcom. Første gang jeg brugte dem var kort tid eft... Ver mais
Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. Når jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den været klar t... Ver mais
Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader på skærmen var rammen også knækket, så vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gøres - og hvor meget det ville kos... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Assistência Técnica de Informática
- Serviço de Recuperação de Dados
- Serviço de reparos de telefones
- Serviço técnico
Escrito pela empresa
Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af højeste kvalitet. Fra vores værksted i Aalborg hjælper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror på at levere en service, der er så god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sådan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gør vi alt for at sikre, at du får den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjælpe – og vi glæder os til at tage hånd om dine behov!
Informações de contato
Østerbro 39A, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@nordcom.dk
- www.nordcom.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig flot butik og en virkelig god…
Rigtig flot butik og en virkelig god service.
John var meget imødekommende og kvaliteten var helt i top.
Ikke sidste gang jeg får lavet hardware der.
Der er altid superprofessionel…
Der er altid superprofessionel betjening. Har i mange år benyttet firmaet, og har altid været MEGET godt tilfreds.
God kundeservice 😊
Alle medarbejdere
Alle medarbejdere, jeg har været i kontakt med,er flinke,dygtige og imødekommende.
Jeg giver den beddte anbefaling.
Det har været en stor fornøjelse fra…
Det har været en stor fornøjelse fra start til slut at være kunde hos John/NordCom. John fandt en endnu bedre løsning end vi havde regnet med var mulig og til en meget rimelig pris. Varmeste anbefalinger herfra.
Virkelig serviceminded personale og…
Virkelig serviceminded personale og hurtig reperation!
Super god service og vil kun benytte…
Super god service og vil kun benytte mig af dem.
Hurtig og præcis behandling.
Hurtig og kompetent løsning af problem
Har startet et firma og skulle have…
Har startet et firma og skulle have hjælp til mail og hjemmeside (aner ingenting om sådan noget - jeg er tømrer), i løbet af et par timer var mailen online og hjemmesiden er planlagt :)
Konge service!
En suveræn jordnær og venlig…
En suveræn jordnær og venlig servicering af mig.
Super support fra Kasper hele vejen gennem turen fra at jeg indleverede en pc i håb om reparation over fund af gode tilbud om ny pc og support ift. til det endelige valg af pc og opsætning af denne.
Tak.
Ærgerlig oplevelse trods imødekommende dialog
Nordcom har svaret hurtigt og forsøgt at hjælpe – det sætter jeg pris på. Desværre står jeg tilbage med en computer, hvor bundpladen ikke er samlet korrekt efter deres seneste håndtering.
Virksomheden forklarer, at det skyldes et hævet batteri, men computeren havde lukket bund ved indlevering. Jeg havde desuden håbet, at de ville udlevere den originale skrue, så jeg kunne få computeren samlet igen.

Resposta de Nordcom ApS
Hurtige, venlige og dygtige - De varmeste anbefalinger her fra.
De varmeste anbefalinger her fra!!!
Min computer skærm døde her i weekenden, og jeg ringede som det første her Mandag morgen, de sagde at der var tid, og inden for kort tid havde jeg en ny skærm og var klar til min eksamener igen.
Tusind tak for hjælpen, og for at rede mine eksamener🤩
Super hurtig og effektiv service på min…
Super hurtig og effektiv service på min camping stationær, som jeg ellers troede havde stillet træskoene - kæmpe 5 stjerner😃
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.