Vriendelijk contact en kundig advies. We hebben het uitstekende ervaring gehad met 0297 zonwering met snelle service en montage van onze hordeur. Van inmeten tot montage aan huis in het hoogseizoen bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisch!! Door meerdere zonwering bedrijven werd ons huis als “onmogelijk” bestempeld, totdat 0297 Zonwering dit juist als een uitdaging zag en het met beide handen aan heeft gepakt! Standaard mon... Ver mais
Vandaag heeft Steven van 0297 Zonwering bij ons 6 rolluiken geplaatst. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat! Steven werkt netjes en vakkundig, denkt goed mee en neemt de tijd om alles... Ver mais
Wat een topbedrijf! Zeer tevreden over de geplaatste markies. Het hele proces verliep heel vlot en correct. We kregen vooraf duideliike uitleg en deskundig advies waardoor we precies de juiste keuze m... Ver mais
Detalhes da empresa
0297zonwering is dé specialist in hoogwaardige zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij op maat gemaakte oplossingen die niet alleen zorgen voor comfort en bescherming tegen de zon, maar ook bijdragen aan een stijlvolle uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en gerenommeerde merken, zodat jij verzekerd bent van duurzame producten met een lange levensduur. Onze collectie omvat onder andere: ✅ Zonneschermen – Ideaal voor terras- en gevelbescherming ✅ Rolluiken – Voor extra isolatie, veiligheid en privacy ✅ Screens – Effectieve zonwering zonder verlies van zicht naar buiten ✅ Terrasoverkappingen – Creëer een fijne buitenruimte, ongeacht het weer ✅ Binnenzonwering – Van jaloezieën tot rolgordijnen, perfect voor elk interieur Waarom kiezen voor 0297zonwering? ✔ Maatwerkoplossingen – Volledig afgestemd op jouw wensen en situatie ✔ Persoonlijk advies – Wij denken met je mee en geven deskundig advies ✔ Vakkundige montage – Professioneel geplaatst door ervaren monteurs ✔ Uitstekende service – Van advies tot installatie en nazorg Bij 0297zonwering geloven we in kwaliteit, service en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom om onze producten in het echt te ervaren!
Informações de contato
Aalsmeerderweg 239-V, 1432CM, AALSMEER, Holanda
- 0619323888
- info@0297zonwering.nl
- 0297zonwering.nl
Pede aos clientes que avaliem
Goede communicatie en aardige jongens.
Goede communicatie en aardige jongens.
Werken netjes en zijn blij met het resultaat. Bedankt mannen.
Top Serivce
Top Serivce. Steven staat voor kwaliteit en dat merk je in alles wat hij doet!
Steven Kooij is een vriendelijk persoon…
Steven Kooij is een vriendelijk persoon die snel reageert op een vraag of een email. Zijn service is top en ik ben heel blij met het zonnescherm die hij voor mij geplaatst hebt! Ik raad hem van harte aan.
Top en snel geregeld!
Vlot, fijn, secuur, betrouwbaar!
Vlot en fijn contact. Steven kwam snel kijken naar de mogelijkheden en heeft fijn met ons meegedacht.
Ook het plaatsen van de door ons aangeschafte producten, van screens, tot horren, tot rolluiken is allemaal heel netjes gegaan, sneller dan verwacht en geheel volgens afspraak. Een zonnige samenwerking :)
Ik ben super tevreden over dit bedrijf
Ik ben super tevreden over dit bedrijf. Een correcte benadering!. Komen hun afspraken na.!
En wat niet onbelangrijk is, is dat de prijs en geleverde diensten keurig zijn.
Betrouwbaar
vlotte en nette uitvoering van de werkzaamheben ,bovendien sympathiek en betrouwbaar
De heren waren erop de afgesproken…
De heren waren erop de afgesproken tijd, en werkte netjes. En namen verpakkingsmateriaal keurig mee. Keurige uitleg hoe het werkte.
2e zonnecherm
Dit bedrijf voor een 2e keer een zonnescherm laten leveren en monteren. Zoals de 1e keer weer keurig geïnformeerd en geholpen.
Zeker een aanrader!!!
Uitstekende service en vriendelijk…
Uitstekende service en vriendelijk geholpen. Kan iedereen aanraden om hierheen te gaan!
Super geholpen op een stressvol moment
Super geholpen op een stressvol moment. Zeer blij mee.
Goede en prettige service
Keurig netjes en snelle service. Alles schoongemaakt. Blij met het nieuwe doek.
Ik heb vorige week nieuwe zonwering…
Ik heb vorige week nieuwe zonwering laten plaatsen door dit bedrijf en ik ben zeer tevreden. Contact was vriendelijk en hij gaf goede uitleg over de mogelijkheden. Ze hebben ook een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Na ongeveer 5 weken werd de zonwering geleverd en geïnstalleerd en ik ben er heel erg tevreden mee.
Compliment aan Steven voor de goede…
Compliment aan Steven voor de goede communicatie en afhandeling van de opdracht. Goed werk geleverd, top.
Afspraak snel geregeld net zoals…
Afspraak snel geregeld net zoals levering met plaatsing van horren. Vriendelijke bediening. Goed product dat aan alle wensen voldoet.