Vriendelijk contact en kundig advies. We hebben het uitstekende ervaring gehad met 0297 zonwering met snelle service en montage van onze hordeur. Van inmeten tot montage aan huis in het hoogseizoen bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisch!! Door meerdere zonwering bedrijven werd ons huis als “onmogelijk” bestempeld, totdat 0297 Zonwering dit juist als een uitdaging zag en het met beide handen aan heeft gepakt! Standaard mon... Ver mais
Vandaag heeft Steven van 0297 Zonwering bij ons 6 rolluiken geplaatst. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat! Steven werkt netjes en vakkundig, denkt goed mee en neemt de tijd om alles... Ver mais
Wat een topbedrijf! Zeer tevreden over de geplaatste markies. Het hele proces verliep heel vlot en correct. We kregen vooraf duideliike uitleg en deskundig advies waardoor we precies de juiste keuze m... Ver mais
Detalhes da empresa
0297zonwering is dé specialist in hoogwaardige zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij op maat gemaakte oplossingen die niet alleen zorgen voor comfort en bescherming tegen de zon, maar ook bijdragen aan een stijlvolle uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en gerenommeerde merken, zodat jij verzekerd bent van duurzame producten met een lange levensduur. Onze collectie omvat onder andere: ✅ Zonneschermen – Ideaal voor terras- en gevelbescherming ✅ Rolluiken – Voor extra isolatie, veiligheid en privacy ✅ Screens – Effectieve zonwering zonder verlies van zicht naar buiten ✅ Terrasoverkappingen – Creëer een fijne buitenruimte, ongeacht het weer ✅ Binnenzonwering – Van jaloezieën tot rolgordijnen, perfect voor elk interieur Waarom kiezen voor 0297zonwering? ✔ Maatwerkoplossingen – Volledig afgestemd op jouw wensen en situatie ✔ Persoonlijk advies – Wij denken met je mee en geven deskundig advies ✔ Vakkundige montage – Professioneel geplaatst door ervaren monteurs ✔ Uitstekende service – Van advies tot installatie en nazorg Bij 0297zonwering geloven we in kwaliteit, service en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom om onze producten in het echt te ervaren!
Informações de contato
Aalsmeerderweg 239-V, 1432CM, AALSMEER, Holanda
- 0619323888
- info@0297zonwering.nl
- 0297zonwering.nl
Pede aos clientes que avaliem
Wat een topervaring.
Steven heeft het hele proces van overleg naar de beste oplossing tot oplevering volgens planning en budget afgerond. Hij neemt op tijd contact op om afspraken te plannen. Producten zijn super, mooi gemonteerd en geen enkele klacht.
Top bedrijf, heel erg blij mee😊
Steven werkt zeer nauwkeurig, is vriendelijk en netjes. Hij heeft mooie producten en leveren top kwaliteit. Wij zijn er onwijs blij mee. Dank jullie wel jullie zijn top😊
Vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid waren TOP
Het begon al bij het offerte gesprek. Onze wensen werden serieus genomen en alles werd eraan gedaan om aan onze wensen tegemoet te komen. Dat was meer dan we vooraf hadden ingeschat. Afspraken werden perfect nageleefd, en tezamen met een vakbekwame uitvoering en een prima prijskaartje kunnen we bijzonder tevreden zijn.
Fantastisch!
We hebben 3 rolluiken en 2 horren laten plaatsen en het is echt een aanrader!
Fijn gesprek, keurig ingemeten, perfect geplaatst, duidelijke uitleg!
Snelle en goede service
Afgelopen weekend hield de motor van mijn zonnescherm op de eerste etage er ineens mee op, waardoor het zonnescherm niet meer ingeklapt kon worden. Via de website van 0297 Zonwering heb ik zondag het contactformulier ingevuld. Tot mijn verrassing werd ik maandagochtend al gebeld en diezelfde dag kwam er iemand langs om te kijken wat er aan de hand was. Dinsdag was het probleem al opgelost!
Ik ben ontzettend tevreden over de snelle en vriendelijke service. Er werd niet alleen vakkundig gewerkt, maar ik kreeg ook eerlijk en duidelijk advies. Dat wordt erg gewaardeerd. Kortom: een fijne ervaring en zeker een aanrader!
Super service
Super service, extreem goed opgehangen en meegedacht! Mooie oplossingen en denkt goed mee in alle uitdagingen!
Helemaal prima!
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goed meegedacht.
Installatie keurig!
Geen minpunten!
Goed en snel
We hebben via 0297 zonwering een nieuwe hordeur en nieuwe luxaflexen in de openslaande deuren gekocht. Snelle en goede communicatie met Steven. We zijn zeer tevreden
Super fijn contact en service
Super fijn contact en service! Heel blij met onze nieuwe screens
Snel en vakkundig voor een goede prijs
Steven heeft ons goed advies gegeven en uiteindelijk voor een scherpe prijs onze gevraagde handmatige zonnescherm gemonteerd. Montage ging snel en zorgvuldig. Wij zijn super blij met onze nieuwe scherm.
Meer dan te vrede.
Wij hadden vorige jaar een screen laten plaatsen. En wij waren daar zo blij mee dat we ook een offerte wilde voor 2 nieuwe rolluiken! De prijs was goed, afspraken zijn nagekomen was een gezellige ochtend en nu kunnen we genieten van onze nieuwe rolluiken.
Stefan heeft ons goed geholpen
Stefan heeft ons goed geholpen, vakkundig, vriendelijk en kwam zijn afspraken keurig na met een mooi resultaat.
Vakkundig en netjes screens geplaatst
Vakkundig en netjes screens geplaatst, zelfs aan de waterkant was geen probleem. Duidelijke en snelle communicatie, ze komen hun afspraken na.
Vlot contact en fijne communicatie.
Vlot contact en fijne communicatie.
De klus was zo geklaard.
erg leuke man en een topper
Snel offerte met goede prijs en keurig geplaatst
Snel offerte met goede prijs. Rolluiken netjes geplaatst. Professioneel en de juiste materialen voor montage voorhanden zijkanten met compriband netjes afgewerkt. Steven heeft ook ruim de tijd genomen om de app uit te leggen voorbeelden gegeven hoe en wat het te gebruiken. In één woord geweldig, dus rolluiken zonwering of wat dan ook nodig Steven bellen. Dus dikke vijf sterren.
Prima advies
Prima advies, mooi nieuw schermdoek en ook nette aanbieding voor nieuwe Somfy motoren, wind en zonsensoren en App.
Wij zijn zeer tevreden over 0297 zonwering EEN AANRADER
Wij zijn zeer tevreden over 0297 Zonwering, mooie kwaliteit en professioneel geplaatst.
Hij kwam precies op tijd.
We werden vriendelijk geholpen en alles werd rustig uitgelegd en hij nam er alle tijd voor.
Er zit ook nog 7 jaar garantie op wat ook fijn is.