Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold dere unna. De sendte feil vare (2stk lydhorn i stedet for stormkjøkken)…har nå i nesten tre uker prøvd å fått svar fra dem - ingen svar. Fant mobil nummer men «abonnenenten har skrudd av telefone... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte Dr Warm varmehansker i desember, ene hansken var feilsydd. Sendte mail til "kundeservice", tok flere uker å få svar. Fikk tilsendt en fraktetikett, og lovnad om refusjon av beløpet. Nå nesten 1... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brukt en turbukse fra 123friluft (Northern Frontier) som arbeidsbukse i over ett år og denne fremstår langt mindre slitt enn det jeg kunne forvente, selv av arbeidsklær som er tiltenkt formå... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig fornøyd

Eg er egentlig veldig fornøyd og overrasket da eg leste alle negative anmeldelsene... Fikk pakken tre dager etter eg har bestillt turbuksen, og alt passer perfekt. Kan virkelig anbefale nettbutikken!

31 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har handlet 2 ganger her å begge…

Har handlet 2 ganger her å begge gangene har jeg sendt i retur. Og de påstår at de ikke har mottatt returen og vil ikke tilbakebetale pengene til meg. Alle pakker jeg har sendt til personer via tise eller lignende har alltid fått pakken sin. Synes det er veldig rart at det er bare til dem det ikke kommer fram. Kommer aldri til å handle på denne siden igjen.

31 de março de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sendte en turbukse i retur

Sendte en turbukse i retur. Tok fryktelig lang tid før pengene ble tilbakebetalt, når pengene først kom manglet det 50kr. Tok kontakt og informerte om det, fikk etter en stund tilbakebetalt 39kr, uforståelig hvordan dere kom frem til dette beløpet. Svartid hos kundeservice var derimot bra.

20 de março de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Venter på svar ang tilbakebetaling og…

Venter på svar ang tilbakebetaling og spørsmål om byttet mitt er mottatt hos 123friluft, men får ikke svar etter gjentatte e-mailer. Er nå to mnder siden bestilling og retur🙄
Er så fornøyd med buksene så synd kundeservice er så dårlig.

EDIT: Fikk email va kundeservice etter jeg skrev her, ble ordnet opp i med en gang! Veldig fornøyd med det😁

2 de março de 2021

Hei Cherie,

Dette var leit å høre. Vi finner dessverre ikke e-posten fra deg. Kunne du sendt en mail til andreas@123friluft.no? Så skal vi få løst dette umiddelbart. Beklager dette. Mvh Andreas 123friluft.no

Tragisk

Langt over 1 måned etter man sender retur av varer blir den registrert. Fikk faktura fra klarna på 40 kr. Fordi 123friluft svarer på mail fra deg Tragisk kundeservice

26 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er den verste av alle nettsider…Anbefaling om å unngå denne forhandleren.

Dette er den verste av alle nettsider som forhandler med tur og treningsklær. Størrelsen på klærne er 2-3 nr mindre enn forventet. Tøyet/stoffet er tildels så tynt at du kan rive det sunt som papir eller tynn plast. Dem legger ikke ved returlapp. Første gang jeg returnerte et plagg tok det over 2 mnd innen returen ble registrert. Heldigvis hadde jeg kvittering og bilde av returen fra post i butikk, for jeg fikk mye pes angående betalings krav for returnert vare. Fant senere ei veldig fin bukse som jeg bestilte to nr større. Tenkte gi dem en tjangs til. Tøyet på denne buksa var tynnere enn tynt simpelt regntøy, og størrelsen var ikke særlig bedre enn første gang. Da jeg returnerte pakken betalte jeg retur med sporing, noe som kostet 185 kroner. Jeg tenkte at det går vel bedre nå, men den gang ei. Det har nå gått 2 mnd og dem har fremdeles ikke registrert returen. Jeg nekter å betale for en vare jeg beviselig har returnert og håper det ordner seg. Jeg fraråder på det sterkeste alle å handle noe fra denne useriøse forhandleren med så elendige produkt og retur rutiner.
Monica

20 de fevereiro de 2021

Hei Monica,

Dette var veldig leit å høre. Jeg ser at alle dine ordre er refundert hos oss for lenge siden i henhold til rutine. Kan du sjekke kontoutskriften din? Du kan også kontakte Klarna, det er de som er ansvarlig for refusjonen. Synd du ikke er fornøyd med produktene våre, det var leit å høre. Mvh Andreas 123friluft.no

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handlet masse her :)

Handlet masse her :). Alltid rask levering og kjappe til å besvare om jeg lurer på
Noe. Retur å bytte har gått lett også.

21 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handlet en gave til min kone på…

Handlet en gave til min kone på friluft 123,måtte returneres på grunn av at den var for stor! Har sendt dem sikkert 6 stk siden mail siden starten av okt, ingen svar eller penger i retur for betalt faktura.

10 de dezembro de 2020

Hei Tom!

Takk for tilbakemeldingen. Vi finner dessverre kun 1 henvendelse fra deg og den kom i går. Jeg ser at den er besvart. Vi skal selvfølgelig hjelpe deg og sørge for at dette blir løst😊

Mvh
Andreas
123friluft.no

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Problemer med bestillingen

Bestilt en bukse. Ingen kvittering, ingen mail varsel - så kommer faktura etter en uke. Ingen vare. Ingen svar på mail... jeg har fryst faktura hos Klarna!

Leverandøren har i etterkant vist stor vilje til å rette opp i det som skjedde. Takk for det!

25 de novembro de 2020

Resposta de 123friluft

Hei Morten! Vi er utrolig lei oss for dette. Denne er sendt fra oss og vi har antatt at denne har ankommet som normalt. Har sendt mail på nytt nå, vi skal sørge for at du blir fornøyd😊

Mvh
Andreas
123friluft.no

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går bra helt du skal returnere..

har handlet her 2 ggr, begge gangene skulle noe returneres. Måtte purre på penger begge ganger, sier de ikke har mottatt, lang behandlingstid, osv.. har flere bekjente med samme erfaring. Har heller ikke gratis retur. Denne nettbutikken anbefales ikke..

9 de novembro de 2020

Elendig!

Returnerte varer for snart fire uker siden, og jeg har ennå ikke fått noen bekreftelse på mottatt retur. Skjønner at jeg skulle ha lest anmeldelsene her, før jeg handlet hos denne nettbutikken. Rett og slett uprofesjonelt!

27 de outubro de 2020

Veldig fornøyd!!

Veldig fornøyd med klærne! God kvalitet, kule kolleksjoner/farger og deilig å ha på seg. Anbefales!!

22 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retur blir ikke registrert og faktura ikke slettet.

Har returnert flere bukser for flere uker siden. Men får aldri tilbakemld om at det er mottatt, jeg må mase/purre opp og får sent svar. Har kontaktet posten ang returen som da er returnert med kode fra 123friluft, den var uten sporing sa posten så jeg måtte kontakte 123friluft. Men at adr til 123friluft står på etiketten så de burde ha fått den. Utsatte så igjen faktura fra klarna, noe de nå sa var siste gangen pga at dette var sending uten sporingsnummer. Jeg har også sendt klarna bilde av etikett til returen som er gjort. Har purret 123 friluft og svarene er de samme: er på saken..kommer ikke til å handle her mer.

22 de outubro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais